Zakład Karny we Włodawie ogłasza przetarg
- Adres: 22-200 Włodawa, ul. Żołnierzy WiN 19
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 0-82 5726810, 5726824 , fax. 0-82 5726866
- Data zamieszczenia: 2009-03-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny we Włodawie
ul. Żołnierzy WiN 19 19
22-200 Włodawa, woj. lubelskie
tel. 0-82 5726810, 5726824, fax. 0-82 5726866
REGON: 00032093400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa cukru białego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Cukier biały w ilości - 11 500 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158312004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: I. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią następujące warunki: posiadają uprawnienia do wykonywania kreślonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenia zamówienia, na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29.01.2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2007 roku nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 roku Nr 171, poz 1058 z późniejszymi zmianami). Ocena spełnienia w/w warunków będzie przeprowadzona poprzez sprawdzenie dostarczonych dokumentów
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: formularz ofertowy - załącznik nr 1 oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29.01.2004 r - załącznik nr 2, parafowany projekt umowy - załącznik nr 3 aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert lub kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: czsw.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na sukcesywne dostawy nabiału, makaronu, cukru, ryżu białego, oleju jadalnego do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2014-02-21 - Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2013-03-11 - Dostawa cukru białego.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa artykułów spożywczych i pieczarek.
Dodano: 2012-09-11 - Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2012-03-08 - 23/Ż/2010
Dodano: 2010-11-16 - Dostawa cukru białego
Dodano: 2010-09-21 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2010-09-14 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2009-08-20