Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2013-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I świeże warzywa i owoce Część II wyroby piekarskie Część III mrożone artykuły spożywcze Część IV jaja kurze świeże Część V artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery Część VI mięso świeże, wędliny i drób Część VII mleko i produkty mleczarskie Szczegółowy zakres zamówienia został opisany w pkt. C SIWZ Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego znajdującej się w Sławoborzu przy ul. Lepińskiej 3. Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: - Część I świeże warzywa i owoce - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 14.00. - Część II wyroby piekarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 8.30. - Część III mrożone artykuły spożywcze - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 14.00. - Część IV jaja kurze świeże - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 14.00. - Część V artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 14.00. - Część VI mięso świeże, wędliny i drób - w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 10.00. - Część VII mleko i produkty mleczarskie - codziennie w drugim dniu od złożenia zamówienia od poniedziałku do piątku w godz. od 7.30 do 10.00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach