Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach ogłasza przetarg
- Adres: 25-507 Kielce, ul. H. Sienkiewicza 36
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 343-13-54, 343 13 55 , fax. 041 343-13-54, 343 13 55
- Data zamieszczenia: 2012-03-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach
ul. H. Sienkiewicza 36 36
25-507 Kielce, woj. świętokrzyskie
tel. 041 343-13-54, 343 13 55, fax. 041 343-13-54, 343 13 55
REGON: 00103679600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.swietokrzyska.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ochotnicze Hufce Pracy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2012 do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, zgodnie z wcześniej złożonym zamówieniem, do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10. Zamówienie zostało podzielona na części: 1. Dostawa mięsa i przetworów mięsnych 2. Dostawa mrożonek (warzywa, owoce, ryby) Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części. Zamawiający wymaga aby towary były świeże, o dobrym smaku dostarczane w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Muszą być w I gatunku. Każdy z produktów musi posiadać datę produkcji i termin przydatności do spożycia, artykuły muszą posiadać czytelne, trwałe metki z nazwą producenta, wagą i nazwą dostarczanego asortymentu. Produkty muszą być świeże, zakazuje się dostawy produktów rozmrożonych. Muszą być w porcjach, których wielkość zależy od ilości zamawianej. Szczegółowy opis przedmiotu i ilości zamówienia stanowi załącznik nr 1A do SIWZ, który jest jednocześnie formularzem cenowym, stanowiący integralną część z ofertą cenową. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym z braku zapotrzebowania lub zmniejszenia zapotrzebowania. W związku z tym Wykonawcy nie przysługuje z tego tytułu żadne roszczenie - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swietokrzyska.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół Elektrycznych w Kielcach Al. 1000-lecia PP 20.
Dodano: 2016-07-25 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zborowie w okresie 01.07.2016r. do 31.12.2016r. - DPS PN 1/2016
Dodano: 2016-06-02 - Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-02-10 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76
Dodano: 2016-02-08 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa świeżego drobiu i podrobów drobiowych w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlina dla Domu Pomocy Społecznej w Ostrowcu Św. os. Słoneczne 49 w 2016 r.
Dodano: 2015-12-07 - Artykuły spożywcze
Dodano: 2015-12-02