Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych : mięso wołowe, wieprzowe, kurczaki, podroby, wędliny drobiowe i smalec

Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-535 Poznań, ul. Polna 33
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8419294 , fax. 061 8419620
  • Data zamieszczenia: 2013-08-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
    ul. Polna 33 33
    60-535 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8419294, fax. 061 8419620
    REGON: 00028884000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gpsk.am.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych : mięso wołowe, wieprzowe, kurczaki, podroby, wędliny drobiowe i smalec
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia 1.1. Dostawa artykułów żywnościowych : mięso wołowe, wieprzowe, kurczaki, podroby, wędliny drobiowe i smalec z podziałem na 3 części: Część nr 1 - Kurczaki, mięso i wędliny drobiowe Część nr 2 - mięso wołowe, wieprzowe polskiego pochodzenia Część nr 3 - Podroby i wędliny podrobowe 1.2. Transport wymienionych wyżej produktów spożywczych winien odpowiadać wymaganiom sanitarnym dotyczącym środków transportu żywności (zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. z 2006 roku, nr 171, poz. 1225 oraz Rozporządzeniem w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących transportu żywności - Dz. U. z 2003 roku, nr 21, poz. 179)j: 1.3. Do każdej dostawy oferowanych produktów spożywczych Wykonawca zobowiązany będzie dołączyć Handlowy dokument identyfikacyjny 1.4. Oferowane produkty winny być zgodne z obowiązującymi dla tego rodzaju produktów normami oraz wytycznymi GMP, GHP i HACCP. 2. Wymogi Zamawiającego odnoszące się do przedmiotu zamówienia: a) realizacji dostaw w terminie określonym w załączniku nr 1 - formularzu specyfikacji cenowej stanowiącym jednocześnie zestawienie i opis przedmiotu zamówienia; b) realizacji dostaw na CITO zgodnie z zadeklarowanym przez Wykonawcę w ofercie terminem (nie dłuższym niż 1 dzień) c) realizacja dostaw z aktualnym terminem ważności ,datą przydatności do spożycia oferowanych produktów e) dostawa produktów spożywczych identycznych z zaproponowanymi w ofercie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gpsk.am.poznan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach