Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Publicznych w Mrozach ul Licealna 3. dla potrzeb stołówki szkolnej z dostawą do zamawiającego na koszt oferenta.

Zespół Szkół Publicznych w Mrozach ogłasza przetarg

  • Adres: 05-320 Mrozy, ul. Licealna 3
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-25 75 74 194 , fax. 0-25 7574683
  • Data zamieszczenia: 2009-08-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Publicznych w Mrozach
    ul. Licealna 3 3
    05-320 Mrozy, woj. mazowieckie
    tel. 0-25 75 74 194, fax. 0-25 7574683
    REGON: 71165305100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zespolszkol.mrozy.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół w Mrozach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Publicznych w Mrozach ul Licealna 3. dla potrzeb stołówki szkolnej z dostawą do zamawiającego na koszt oferenta.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Aromaty 5 g szt 30 2 Biały barszcz 65 g szt 200 3 Banan kg 300 4 Baton 10 g szt 400 5 Bułka paryska szt 150 6 Bułka tarta 0,5 kg szt 160 7 Burak czerwony kg 160 8 Boczek wędzony kg 50 9 Boczek świeży kg 50 10 Cytryna kg 40 11 Cukier puder kg 36 12 Cukier kg 250 13 Cebula kg 300 14 Cukier waniliowy 15 g szt 60 15 Chleb 0,5 kg szt 200 16 Drożdże kg 5 17 Fasola 0,5 kg szt 250 18 Filet drobiowy kg 200 19 Groch 0,5 kg szt 80 20 Gruszka kg 350 21 Herbata 80 g szt 60 22 Jabłko kg 700 23 Jajko szt 1500 24 Kurczak kg 60 25 Kości kg 100 26 Kiełbasa kg 250 27 Kisiel 65 g szt 60 28 Kwasek cytrynowy 30 g szt 45 29 Karkówka b/z kości kg 250 30 Koncentrat pomidorowy 190 g szt 260 31 Kapusta czerwona kg 100 32 Kiwi kg 100 33 Kapusta pekińska kg 200 34 Kapusta biała kg 330 35 Kapusta włoska kg 280 36 Kapusta kiszona kg 350 37 Kasza gryczana kg 55 38 Kasza jęczmienna kg 130 39 Liść laurowy 10 g szt 76 40 Łopatka kg 350 41 Mąka ziemniaczana kg 60 42 Makaron 0,5 kg szt 400 43 Mandarynka kg 200 44 Mąka pszenna kg 550 45 Mleko szt 60 46 Masło 250 g szt 20 47 Margaryna 250 g szt 130 48 Marchew kg 850 49 Marchew mrożona 0,5 kg szt 70 50 Musztarda 180 g szt 20 51 Majonez 250 g szt 120 52 Mieszanka kompotowa 0,5 kg szt 120 53 Majeranek 10 g szt 150 54 Mięso wieprz. drobne kg 180 55 Ogórek kiszony kg 250 56 Ogórek świeży kg 250 57 Ogórek konserwowy 1 kg szt 80 58 Olej szt 220 59 Pieprz ziołowy 20 g szt 160 60 Pieprz naturalny 20 g szt 200 61 Papryka świeża kg 25 62 Pieczarka kg 70 63 Pietruszka kg 200 64 Papryka konserwowa 260 g szt 60 65 Przyprawa do mięs 30 g szt 70 66 Pączek szt 300 67 Porcja rosołowa kg 320 68 Por kg 200 69 Pomidor kg 200 70 Przecier ogórkowy 350 g szt 35 71 Pomarańcze kg 60 72 rabarbar kg 10 73 Ryż kg 60 74 Ryba kg 200 75 Rodzynki kg 10 76 Rzodkiewka szt 30 77 Sałata gł 300 78 Szczaw konserw 350 g szt 85 79 Sól kg 200 80 Sos sałatkowy szt 10 81 Seler kg 150 82 Schab kg 230 83 Smalec 250 g szt 180 84 Ser 250 g szt 840 85 Śmietana 400 g szt 500 86 Śliwka świeża kg 250 87 Szczypior szt 25 88 Słonina kg 15 89 Truskawka kg 80 90 Udo drobiowe kg 500 91 ziemniaki kg 16000 92 Ziele angielskie 15 g szt 86 93 żeberka kg 35 94 żołądek drobiowy kg 30 95 Mięso od szynki kg 160 96 Marchew + gr. mrożonka kg 90 97 Sos łowicz 250g szt 300 98 Nektarynka kg 150 99 Zupa warzywna mrożona 0,50 kg 140 100 Syrop owocowy szt 40 101 Fasolka szparagowa 0,50 kg 40 102 podgardle kg 10 103 kalafior szt 30 104 Kapusta młoda szt 150 105 Koper szt 20 106 Natka pietruszki szt 15 107 Kostka rosołowa szt 15 108 chrzan szt 10 109 Przyprawa do kurczaka szt 10 110 jogurt szt 300 111 Groszek konserwowy szt 15 112 Serca drobiowe kg 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1.1 Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 1.2 Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 1.3 Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 1.4 Nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: 2.1 nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4. 2.2 podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych. 2.3 wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji. 2.4 złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania. 2.5 nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 Prawa zamówień publicznych. 2.6 nie zgodzili się na przedłużenie okresu związania ofertą. 3. Zamawiający odrzuca ofertę jeżeli: 3.1 jest niezgodną z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 3.2 jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji 3.3 zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia, 3.4 została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub niezaproszonego do składania ofert 3.5 zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88 Prawa zamówień publicznych, lub błędy w obliczeniu ceny 3.6 wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny 3.7 jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów, 4. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą 5. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/niespełna.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zespolszkol.mrozy.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach