Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Publicznych w Mrozach ul Licealna 3. dla potrzeb stołówki szkolnej z dostawą do zamawiającego na koszt oferenta

Zespół Szkół Publicznych w Mrozach ogłasza przetarg

  • Adres: 05-320 Mrozy, ul. Licealna 3
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-25 75 74 194 , fax. 0-25 7574683
  • Data zamieszczenia: 2012-01-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Publicznych w Mrozach
    ul. Licealna 3 3
    05-320 Mrozy, woj. mazowieckie
    tel. 0-25 75 74 194, fax. 0-25 7574683
    REGON: 71165305100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zespolszkol.mrozy.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Publicznych w Mrozach ul Licealna 3. dla potrzeb stołówki szkolnej z dostawą do zamawiającego na koszt oferenta
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa towaru Waga Jednostka miary Ilość Cena jednostkowa Wartość ogółem 1 Aromaty 5 g szt 15 2 Biały barszcz 65 g szt 60 3 Banan kg 100 4 Baton 10 g szt 300 5 Bułka paryska szt 100 6 Bułka tarta 0,5 kg szt 100 7 Burak czerwony kg 120 8 Boczek wędzony kg 40 9 Boczek świeży kg 30 10 Cytryna kg 30 11 Cukier puder kg 20 12 Cukier kg 200 13 Cebula kg 200 14 Cukier waniliowy 15 g szt 20 15 Chleb 0,5 kg szt 150 16 Drożdże kg 6 17 Fasola 0,5 kg szt 150 18 Filet drobiowy kg 200 19 Groch 0,5 kg szt 50 20 Gruszka kg 50 21 Herbata 80 g szt 90 22 Jabłko kg 300 23 Jajko szt 1000 24 Kurczak kg 60 25 Kości kg 60 26 Kiełbasa kg 250 27 Kisiel 65 g szt 60 28 Kwasek cytrynowy 30 g szt 25 29 Karkówka b/z kości kg 150 30 Koncentrat pomidorowy 190 g szt 160 31 Kapusta czerwona kg 100 32 Kiwi kg 50 33 Kapusta pekińska kg 100 34 Kapusta biała kg 250 35 Kapusta włoska kg 180 36 Kapusta kiszona kg 250 37 Kasza gryczana kg 50 38 Kasza jęczmienna kg 100 39 Liść laurowy 10 g szt 30 40 Łopatka kg 250 41 Mąka ziemniaczana kg 40 42 Makaron 0,5 kg szt 300 43 Mandarynka kg 80 44 Mąka pszenna kg 400 45 Mleko szt 60 46 Masło 250 g szt 20 47 Margaryna 250 g szt 50 48 Marchew kg 500 49 Marchew mrożona 0,5 kg szt 70 50 Musztarda 180 g szt 10 51 Majonez 250 g szt 30 52 Mieszanka kompotowa 0,5 kg szt 20 53 Majeranek 10 g szt 50 54 Mięso wieprz. drobne kg 220 55 Ogórek kiszony kg 150 56 Ogórek świeży kg 150 57 Ogórek konserwowy 1 kg szt 100 58 Olej szt 150 59 Pieprz ziołowy 20 g szt 60 60 Pieprz naturalny 20 g szt 110 61 Papryka świeża kg 15 62 Pieczarka kg 70 63 Pietruszka kg 120 64 Papryka konserwowa 260 g szt 20 65 Przyprawa do mięs 30 g szt 40 66 Pączek szt 600 67 Porcja rosołowa kg 250 68 Por kg 50 69 Pomidor kg 200 70 Przecier ogórkowy 350 g szt 40 71 Pomarańcze kg 60 72 rabarbar kg 20 73 Ryż kg 40 74 Ryba kg 100 75 Rodzynki kg 16 76 Rzodkiewka szt 30 77 Sałata gł 300 78 Szczaw konserw 350 g szt 80 79 Sól kg 90 80 Sos sałatkowy szt 20 81 Seler kg 150 82 Schab kg 100 83 Smalec 250 g szt 100 84 Ser 250 g szt 500 85 Śmietana 400 g szt 500 86 Śliwka świeża kg 30 87 Szczypior szt 25 88 Słonina kg 20 89 Truskawka kg 40 90 Udo drobiowe kg 400 91 ziemniaki kg 8000 92 Ziele angielskie 15 g szt 80 93 żeberka kg 40 94 żołądek drobiowy kg 40 95 Mięso od szynki kg 200 96 Marchew + gr. mrożonka kg 90 97 Sos łowicz 250g szt 300 98 Nektarynka kg 150 99 Zupa warzywna mrożona 0,50 kg 50 100 Syrop owocowy szt 30 101 Fasolka szparagowa 0,50 kg 50 102 podgardle kg 10 103 kalafior szt 50 104 Kapusta młoda szt 150 105 Koper szt 20 106 Natka pietruszki szt 20 107 Kostka rosołowa szt 5 108 chrzan szt 10 109 Przyprawa do kurczaka szt 20 110 jogurt szt 600 111 Groszek konserwowy szt 20 112 Serca drobiowe kg 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zespolszkol.mrozy.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach