Przedszkole Publiczne w Połańcu ogłasza przetarg
- Adres: 28-230 Połaniec, ul. gen. Antoniego Józefa Madalińskiego 1
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 15 865 09 16 , fax. 15 865 09 16
- Data zamieszczenia: 2013-08-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Publiczne w Połańcu
ul. gen. Antoniego Józefa Madalińskiego 1 1
28-230 Połaniec, woj. świętokrzyskie
tel. 15 865 09 16, fax. 15 865 09 16
REGON: 83025808400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pp5.bip.umig.polaniec.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Przedszkolu Publicznym w Połańcu ul. Madalińskiego 1 oraz podległych Filii Nr 1 ul. Żapniowska 1 i Filii Nr 2 ul. Kościelna 9 w 2013/2014r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Przedszkolu Publicznym w Połańcu ul. Madalińskiego 1 oraz podległych Filii Nr 1 ul. Żapniowska 1 i Filii Nr 2 ul. Kościelna 9 w 2013/2014r. Poszczególne dostawy będą realizowane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy, po zamówieniu złożonym telefonicznie lub pisemnie przez Zamawiającego (intendenta) z wyprzedzeniem na co najmniej jednego dnia roboczego, transportem i na koszt Wykonawcy, do 5 razy w tygodniu w godzinach od 7:00 do 8:00 Zamówienie realizowane będzie w 8 częściach w zależności od asortymentu dostaw. Poszczególne części przedmiotowego zamówienia obejmują: Część nr 1 - PRODUKTY MLECZARSKIE dostawy obejmujące produkty mleczarskie ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 1 do SIWZ. Część nr 2 - JAJA KURZE dostawy obejmujące jaja kurze ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 2 do SIWZ. Część nr 3 - MIĘSO I PRZETWORY MIĘSNE - WĘDLINY dostawy obejmujące produkty mięsne, przetwory mięsne i wędliny ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 3 do SIWZ. Część nr 4 - DRÓB dostawy obejmujące produkty drobiarskie ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 4 do SIWZ. Część nr 5 - RYBY I MROŻONKI dostawy obejmujące produkty rybne i mrożonki warzywne, owocowe ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 5 do SIWZ. Część nr 6 - OWOCE I WARZYWA dostawy obejmujące świeże owoce i warzywa oraz produkty warzywne ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 6 do SIWZ. Część nr 7 - PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE i CIASTKARSKIE dostawy obejmujące produkty piekarskie, ciastkarskie i pieczywo ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 7 do SIWZ. Część nr 8 - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE dostawy obejmujące produkty spożywcze pozostałe ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 8 do SIWZ. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie. Zamawiający zastrzega sobie prawo żądania dla zaoferowanego asortymentu przedłożenia pisemnego potwierdzenia dopuszczającego dany produkt do obrotu i spożycia, wydanego przez organ uprawniony do kontroli jakości artykułów spożywczych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pp5.bip.umig.polaniec.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Janusza Korczaka w Zawichoście
Dodano: 2016-07-08 - Dostawa produktów mleczarskich dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-06-21 - Dostawa mleka i produktów mleczarskich dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-05-27 - Dostawy mleka i produktów mleczarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Sandomierzu
Dodano: 2016-04-12 - Dostawy wyrobów mleczarskich do Zakładu Karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-02-15 - Dostawa artykułów mleczarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-02-09 - Dostawa mleka i nabiału w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych Nr sprawy EZP-252-23/2015
Dodano: 2015-11-24 - zakup i dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2015-11-17 - DOSTAWA NABIAŁU I PRODUKTÓW MLECZNYCH NA POTRZEBY PUNKTÓW ŻYWIENIA ZAMAWIAJĄCEGO
Dodano: 2015-09-03