21 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 28-100 Busko-Zdrój, ul. Gen. F. Rzewuskiego 8
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3780919, 3780348 , fax. 041 3780332
- Data zamieszczenia: 2016-05-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 21 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
ul. Gen. F. Rzewuskiego 8 8
28-100 Busko-Zdrój, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3780919, 3780348, fax. 041 3780332
REGON: 29052485300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.21wszur.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mleka i produktów mleczarskich dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mleka i produktów mleczarskich do magazynu żywnościowego Zamawiającego przy ul. Rzewuskiego 8 28-100 Busko-Zdrój. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na jeden lub więcej PAKIET-ów. 3. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert na wybrane pozycje z PAKIET-u. 4. Wielkość przedmiotu zamówienia jest wielkością szacunkową i została określona w formularzach asortymentowo-cenowych będących załącznikami do niniejszej SIWZ: 1) PAKIET I - MLEKO - zał. nr 1 do SIWZ; 2) PAKIET II - PRODUKTY MLECZARSKIE - zał. nr 2 do SIWZ; 5. Opis przedmiotu zamówienia: 1) jakość dostarczanego towaru musi być zgodna z obowiązującymi normami jakości, musi spełniać określone wymagania zgodnie z warunkami określonymi w: a) formularzach asortymentowo-cenowych - zał. nr 1 i 2 do SIWZ, b) projekcie umowy - zał. nr 7 do SIWZ; 2) produkty powinny być świeże, w pierwszym gatunku, zgodne z obowiązującymi normami jakościowymi; 3) produkty muszą być dostarczone w oryginalnych, nie uszkodzonych, szczelnych, zamkniętych opakowaniach, prawidłowo oznakowane w języku polskim opakowaniach; 4) wszystkie produkty muszą posiadać niezbędne dokumenty badań i dopuszczenia do obrotu oraz certyfikaty i atesty wymagane stosowanymi przepisami i normami, dokumenty, które Wykonawca jest zobowiązany do przedstawienia Zamawiającemu, na jego żądanie na każdym etapie obowiązywania umowy; 5) Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty w dniu dostawy posiadały termin przydatności do spożycia nie krótszy niż trzy czwarte terminu liczonego od dnia wyprodukowania, oznaczonego przez producenta na dostarczonym artykule. 6) Zamawiający wymaga, aby Wykonawca w wybranym załączniku nr 1 lub/i 2 do SIWZ wypełnił obowiązkowo każdą pozycję w kol. 3-5 oraz 8-10 pod rygorem odrzucenia oferty jako niezgodnej z zapisami SIWZ. 7) Wykonawca musi wykazywać dyspozycyjność w każdym dniu roboczym. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych i dystrybucyjnych Wykonawcy. 6. Podwykonawstwo: W przypadku, gdy Wykonawca realizuje zamówienie z udziałem Podwykonawców, Wykonawca ponosi pełną odpowiedzialność za właściwe i terminowe wykonanie całego przedmiotu umowy, w tym także odpowiedzialność za jakość, terminowość oraz bezpieczeństwo dostaw wykonywanych przez Podwykonawców. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://21wszur.tbu.pl/bip/przetargi.php
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Janusza Korczaka w Zawichoście
Dodano: 2016-07-08 - Dostawa produktów mleczarskich dla 21 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjnego SP ZOZ w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-06-21 - Dostawy mleka i produktów mleczarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Sandomierzu
Dodano: 2016-04-12 - Dostawy wyrobów mleczarskich do Zakładu Karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-02-15 - Dostawa artykułów mleczarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-02-09 - Dostawa mleka i nabiału w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych Nr sprawy EZP-252-23/2015
Dodano: 2015-11-24 - zakup i dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2015-11-17 - DOSTAWA NABIAŁU I PRODUKTÓW MLECZNYCH NA POTRZEBY PUNKTÓW ŻYWIENIA ZAMAWIAJĄCEGO
Dodano: 2015-09-03 - DOSTAWA NABIAŁU I PRODUKTÓW MLECZNYCH
Dodano: 2015-08-04