Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2022/23 – od stycznia do czerwca 2023.

Zespół Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich ogłasza przetarg

  • Adres: 41-106 Siemianowice Śląskie, Mikołaja 3
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-01-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich
    Mikołaja 3
    41-106 Siemianowice Śląskie, woj. śląskie
    REGON: 277881075
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2022/23 – od stycznia do czerwca 2023.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Herbata czarna ekspresowa 200szt typu Saga paczki 16Chrzan tarty 1kg szt 6Kasza bulgur 1kg kg 75Kasza kus kus 1kg szt 75Kasza jęczmienna 1kg szt 90Kasza manna 1kg szt 20Koncentrat barszczu 300ml (zagęszczony sok z buraków 59,3%) szt 30Koncentrat pomidorowy 30% typu PUDLISZKI lub równoważny ( nie zawierający więcej niż 10g cukru na 100g produktu) 950g szt 180Koper liść suszony 1kg szt 2Kukurydza konserwowa KWIDZYN (kukurydza-ziarno, woda, cukier sól) puszka 400g lub równoważna szt 100Liść laurowy 100g szt 10Lubczyk suszony 500g szt 6Majeranek otarty 1kg szt 2Majonez 700ml ( olej roślinny, żółtko jaja6,0%, ocet, musztarda, (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)kwas cytrynowy) szt 60Makaron łazanki (mąka z pszenicy durum) 500g szt 180Makaron muszelki małe (mąka z pszenicy durum) 500g szt 30Makaron nitki (3 jajeczny) 250g szt 210Makaron rurki (mąka z pszenicy durum) 1kg kg 40Makaron spaghetti(mąka z pszenicy durum) 1kg kg 75Makaron świderki (mąka z pszenicy durum) 1kg kg 230Mąka na żurek śląski żytnia razowa 1kg szt 12Mleko kokosowe 400ml szt 40Curry 1kg kg 3Mąka tortowa typ 550 kg 200Mąka ziemniaczana 1kg szt 50Miód pszczeli naturalny 1kg szt 200Musztarda sarepska kg 6Natka pietruszki (susz) 500g szt 2Ocet winny l 20Oregano suszone 300g szt 1Papryka słodka mielona 1kg szt 10Papryka ostra mielona 0,5kg szt 1Pędy bambusa marynowane 425g szt 24Pieprz cytrynowy mielony 500g szt 2Pieprz czarny mielony 1kg szt 4Przyprawa warzywna bez dodatku soli i glutaminianu sodu 1kg (pasternak grys, marchew grys, seler grys(alergen), pietruszka zielona, por płatek, lubczyk, kurkuma, czosnek granulowany, curry, cebula grys, pieprz czarny mielony szt 8Pulpa pomidorowa 10-12% PUDLISZKI 2,5kg (pomidory 100%) lub równoważna szt 70Ryż biały 1 kg szt 60Ryż paraboliczny 5kg szt 80Słonecznik pestki 1kg szt 2Sos sojowy ciemny 1l szt 10Sos boloński 520g Pudliszki lub równoważny szt 120Sos słodko – kwaśny 520g Pudliszki lub równorzędny Sos słodko – kwaśny 520g Pudliszki lub równoważny szt 120Sól morska drobnoziarnista jodowana 1kg szt 100Woda mineralna 1,5l średnio zmineralizowana szt 600Woda mineralna 1,5l gazowana szt 600Woda mineralna n/gaz 5l szt 500Zacierka 250g szt 80Zakwas na barszcz biały 480ml szt 20Zioła prowansalskie 0,5kg szt 1Ziele angielskie 1kg szt 6Boczek wędzony klasa I kg 180Łopatka b/k klasa I kg 550Schab wprz b/k klasa I kg 350Żeberka wprz. Paski klasa I kg 50Filet z kurczaka klasa I kg 580Filet z indyka klasa I kg 200Gulaszowe z indyka kg 60Podudzia z kurczaka klasa I kg 400Polędwiczka wieprzowa klasa I kg 80Udko z kurczaka klasa I kg 40Skrzydło z indyka klasa I kg 90Szponder wołowy klasa I kg 200Pieczeń roladowa wołowa klasa I kg 100Szynka wieprzowa bez kości - kulka kg 250Kiełbasa podwawelska (powyżej 70% mięsa w 100g , nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu gotowego) kg 250Jajka kl.L szt 7000Kefir 250g KRASNYSTAW lub równoważny szt 60Masło 200g 83% tł szt 400Mleko 3,2% UHT l 150Śmietana 12% 0,5l szt 200Ser typu gouda pełnotłusty 45% tł. lub równorzędny kg 25Twaróg półtłusty kg 200Oliwa z oliwek extra virgin l 2Olej rzepakowy 5l (niearomatyzowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40%) szt 90Jogurt naturalny typ grecki 400g (zawierający nie więcej niż 10g cukrów na 100g/ml produktu, nie więcej niż 10g tłuszczów na 100g produktu) szt 60Serek topiony złoty ementaler lub równorzędny 100g szt 240Ser mozzarella 1kg kg 50Śmietana 12 % gęsta do zup, sosów i sałatek 400g szt 40Wiśnia drylowana mrożona kg 100Czarna porzeczka mrożona kg 120Truskawka mrożona kg 100Mieszanka kompotowa mrożona kg 120Brokuły mrożone kg 180Bukiet warzyw mrożony kg 180Fasolka szparagowa mrożona cięta kg 180Groszek mrożony kg 80Kalafior mrożony kg 200Mieszanka warz. 7 skł. mrożona kg 60Szpinak brykiet mrożony kg 140Włoszczyzna paski mrożona kg 90Filet z miruny bez skóry 5% glazury kg 240Kostka z miruny mrożona kg 180Okoń nilowy filet mrożony 5%glazury kg 180Filet z Dorsza mrożony 5% glazury kg 180Sola filet mrożony 5% glazury kg 240Filet z morszczuka argentyńskiego 5% glazury kg 180Banany klasa I kg 1200Burak klasa I kg 210Cebula klasa I kg 250Cukinia kg 80Cytryna klasa I kg 50Czosnek świeży klasa I szt 250Gruszki klasa I kg 600Imbir świeży kg 5Jabłka (ligol) klasa I kg 1800Kalarepa klasa I szt 50Kapusta biała klasa I kg 400Kapusta czerwona klasa I kg 300Kapusta kiszona kg 600Kapusta pekińska klasa I szt 180Kapusta włoska klasa I szt 20Kolendra świeża szt 10Kiwi klasa I kaliber 5-6 szt 4000Koperek zielony klasa I szt 200Mandarynka klasa I kg 800Marchew klasa I kg 450Ogórek kiszony kg 250Ogórek zielony szklarniowy klasa I kg 250Papryka czerwona klasa I kg 180Pieczarki klasa I kg 200Pietruszka (korzeń) klasa I kg 200Pietruszka zielona klasa I szt 100Pomarańcze klasa I kg 1300Pomidory malinowe klasa I kg 80Por klasa I szt 200Sałata lodowa klasa I szt 250Seler klasa I kg 180Ziemniaki (lord) klasa I kg 3800Kluski na parze ( 400g) opakowanie kg 900Pierogi z serem zaw. Farszu 40g kg 100Pierogi z kapustą i grzybami zaw. Farszu 40g kg 100Pierogi z mięsem zaw. Farszu 40% kg 200Pierogi ze szpinakiem i serem zaw. Farszu 40% kg 100Pierogi ruskie zaw. Farszu 40g kg 100Chleb duży krojony 1kg szt 70Bułka kajzerka 60g szt 10700Bułka zwykła duża 100g szt 230
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach