Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej od 01.01.2013 r. do 31.08.2013 r.

Zespół Szkół w Juchnowcu Górnym ogłasza przetarg

  • Adres: 16-061 Juchnowiec, ul. Szkolna 5
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-85 7196678 , fax. 0-85 7195700
  • Data zamieszczenia: 2012-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Juchnowcu Górnym
    ul. Szkolna 5 5
    16-061 Juchnowiec, woj. podlaskie
    tel. 0-85 7196678, fax. 0-85 7195700
    REGON: 05200630900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsj.home.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej od 01.01.2013 r. do 31.08.2013 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa od 01.01.2013 r. do 31.08.2013 r. artykułów żywnościowych określonych we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) kodem; ZADANIE Nr I 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i przetwory mięsne.(mięso wieprzowe i wołowe) ZADANIE Nr II 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i przetwory mięsne.(mięso wieprzowe i wołowe)ZADANIE Nr III 15112000-6 drób ZADANIE Nr IV 15300000-1 warzywa, owoce i podobne produkty ZADANIE Nr V 15811000-6 pieczywo. ZADANIE Nr VI 15500000-3 produkty mleczarskie. ZADANIE Nr VII . 15220000-6 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb ZADANIE Nr VIII 15331170-9 i 15896000-5 warzywa mrożone i produkty gł. mrożone. ZADANIE IX 01242000-5 jaja ZADANIE Nr X .15000000-8 i 15800000-6 przyprawy i koncentraty ZADANIE Nr XI 15400000-2 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne ZADANIE Nr XII 15800000-6 różne produkty spożywcze do stołówki szkolnej w Zespole Szkół im. Ks. Jerzego Popiełuszki w Juchnowcu Górnym ul. Szkolna 5. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo - cenowy (załącznik nr 1 a-l do oferty ) będący integralną częścią SIWZ. Podane w formularzu cenowym ilości produktów żywnościowych określają przewidywane zapotrzebowanie stołówki na w/w produkty w okresie trwania umowy. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmian ilościowych w poszczególnych pozycjach, w tym także zamówienia mniejszej ilości towarów lub większej. Zmiany ilości związane są z wysokością otrzymanej dotacji celowej z budżetu państwa na dożywianie oraz ilością osób korzystających ze stołówki.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsj.home.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach