Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Publicznej Szkole Podstawowej w Połańcu ul. Żapniowska 1 w 2014r. postępowanie powtórzone - produkty mleczarskie

Publiczna Szkoła Podstawowa z Oddz. Integracyjnymi im. T. Kościuszki w Połańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 28-230 Połaniec, ul. Żapniowska 1
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 15 8650731 , fax. 15 8650987
  • Data zamieszczenia: 2014-03-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Publiczna Szkoła Podstawowa z Oddz. Integracyjnymi im. T. Kościuszki w Połańcu
    ul. Żapniowska 1 1
    28-230 Połaniec, woj. świętokrzyskie
    tel. 15 8650731, fax. 15 8650987
    REGON: 00026791500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.psptk.bip.umig.polaniec.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Publicznej Szkole Podstawowej w Połańcu ul. Żapniowska 1 w 2014r. postępowanie powtórzone - produkty mleczarskie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Publicznej Szkole Podstawowej w Połańcu ul. Żapniowska 1. Poszczególne dostawy będą realizowane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy, po zamówieniu złożonym telefonicznie lub pisemnie przez Zamawiającego (intendenta) z wyprzedzeniem na co najmniej jednego dnia roboczego, transportem i na koszt Wykonawcy maksymalnie do 3 razy w tygodniu w godzinach od 7:00 do 8:00 Przedmiotowe zamówienie obejmuje: PRODUKTY MLECZARSKIE ujęte w Opisie przedmiotu zamówienia - formularz cenowy załącznik Nr 1 do SIWZ. Oferowane produkty żywnościowe muszą być dobrej jakości, spełniać parametry jakościowe określone dla danego asortymentu przez PN, spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadać oznaczony odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.psptk.bip.umig.polaniec.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach