Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta ogłasza przetarg
- Adres: 14-300 Morąg, ul. Żeromskiego 26
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 0-89 7574777 , fax. 0-89 7574777
- Data zamieszczenia: 2012-08-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta
ul. Żeromskiego 26 26
14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 0-89 7574777, fax. 0-89 7574777
REGON: 00070759600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2morag.republika.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja samorządowa (szkoła)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup z dostawą artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej wg. pakietów: Pakiet nr I - Kod CPV 03142300-1 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego: 1. Jaja świeże (czyste) - 4840.00 szt.. Pakiet nr II - Kod CPV 15111000-9 - Mięso wołowe: 1. Antrykot - 5.15 kg; 2. Mięso gulaszowe - 101.35 kg; 3. Szponder - 50.70 kg; 4. Udziec - 18.65 kg. Pakiet nr III - Kod CPV 15113000-3 - Wieprzowina - 1. Boczek sur. - 13.00 kg; Golonka (tyl.) - 28.90 kg; 3. Karkówka b/k - 74.30 kg; 4. Kości schabowe - 244.10 kg; 5. Łopatka b/k -784.80 kg; 6. Mięso garmażeryjne (mielone) - 9.00 kg; 7. Pachwina - 85.05 kg; 8. Schab sur. z/k -523.95 kg; 9. Szynka sur. b/k - 176.10 kg; 10. Żeberka - 105.05 kg. Pakiet nr IV - Kod CPV 15114000-0 - Podroby: 1. Flaki woł. (krojone) - 15.00 kg; 2. Wątroba wp. - 25.90 kg. Pakiet nr V - Kod CPV 15130000-8 - Produkty mięsne: 1. Boczek wędzony - 87.25 kg; 2. Kiełbasa biała sur. - 43.55 kg; 3. Kiełbasa mazowiecka - 127.39 kg; 4. Kiełbasa mazurska - 36.10 kg; 5. Kiełbasa morlińska - 5.99 kg; 6. Kiełbasa parówkowa - 11.47 kg; 7. Kiełbasa podwawelska - 74.25 kg; 8. Kiełbasa toruńska - 27.20 kg; 9. Kiełbasa zwyczajna - 87.20 kg; 10. Mortadela - 30.94 kg; 11. Parówki śniadaniowe - 19.15 kg. Pakiet nr VI - Kod CPV 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 1. Frytura - 5.00 kg; 2. Margaryna zwykła - 7.50 kg; 3. Masło roślinne - 7.00 kg; 4. Olej uniwersalny - 196.60 l.; 5. Planta - 109.80 kg; 6. Smalec - 92.00 kg. Pakiet nr VII - Kod CPV 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych: 1. Kasza gryczana - 71.20 kg; 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 155.00 kg; 3. Kasza manna - 5.00 kg; 4. Mąka pszenna (typ 550) - 60.00 kg; 5. Ryż długoziarnisty - 90.00 kg; 6. Ryż paraboliczny - 20.00 kg; 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 572.04 l. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031423001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp2morag.republika.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną