Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.

Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta ogłasza przetarg

  • Adres: 14-300 Morąg, ul. Żeromskiego 26
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 7574777 , fax. 0-89 7574777
  • Data zamieszczenia: 2010-07-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta
    ul. Żeromskiego 26 26
    14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 7574777, fax. 0-89 7574777
    REGON: 00070759600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2morag.republika.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytucja samorządowa (szkoła)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup z dostawą artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej wg. pakietów: Pakiet nr I - Kod CPV 03142300-1 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego: 1. Jaja świeże (czyste) - 5920.00 szt.; Pakiet nr II - Kod CPV 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone: 1. Fasola łuskana - 75.10 kg; 2. Groch łuskany (połówki) - 29.00 kg; 3. Ziemniaki - 7985.00 kg; Pakiet nr III - Kod CPV 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy: 1. Buraki ćwikłowe - 537.00 kg; 2. Cebula - 420.00 kg; 3. Jabłka (deserowe) - 63.50 kg; 4. Kapusta biała - 203.00 kg; 5. Kapusta młoda - 125.00 kg; 6. Kapusta pekińska - 148.00 kg; 7. Kapusta włoska - 105.00 kg; 8. Koper - 45.00 szt.; 9. Marchew - 1045.00 kg; 10. Natka z pietruszki - 30.00 szt.; 11. Ogórki świeże - 296.00 kg; 12. Papryka świeża - 27.50 kg; 13. Pieczarki świeże - 103.50 kg; 14. Pietruszka (korzeń) - 399.00 kg; 15. Pomidory - 216.50 kg; 16. Por - 167.50 kg; 17. Seler - 204.00 kg; Pakiet nr IV - Kod CPV 15111000-9 - Mięso wołowe: 1. Antrykot - 28,84 kg; 2. Mięso gulaszowe - 101,55 kg; 3. Szponder - 35.09 kg; 4. Udziec - 102.40 kg; Pakiet nr V - Kod 15112000-6 - Drób: 1. Filet z kurczaka - 353.50 kg; 2. Mięso gulaszowe z indyka - 91.70 kg; 3. Porcja rosołowa - 292.00 kg; 4. Uda z kurczaka - 512.35 kg; Pakiet nr VI - Kod CPV 15113000-3 - Wieprzowina: 1. Boczek sur. - 1.57 kg; 2. Golonka (tyl.) - 20.46 kg; 3. Karkówka b/k - 182.00 kg; 4. Kości schabowe - 478.87 kg; 5. Łopatka b/k - 878.66 kg; 6. Mostek - 30.00 kg; 7. Pachwina - 115.06 kg; 8. Schab sur. b/k - 13.61 kg; 9. Schab sur z/k - 241.94 kg; 10. Szynka sur. b/k - 75,48 kg; 11. Żeberka - 107.01 kg; Pakiet nr VII - Kod CPV 15114000-0 - Podroby: 1. Flaki woł. (krojone) - 45.00 kg; 2. Wątroba wp. - 21.05 kg; Pakiet nr VIII - Kod CPV 15130000-8 - Produkty mięsne: 1. Boczek wędzony - 80,68 kg; 2. Kaszanka (baton) - 34.59 kg; 3. Kiełbasa biała sur. - 40.88 kg; 4. Kiełbasa biesiadna - 4,98 kg; 5. Kiełbasa mazurska - 186.50 kg; 6. Kiełbasa podwawelska - 24.03 kg; 7. Kiełbasa toruńska - 33.89 kg; 8. Kiełbasa wieprzowa - 31.18 kg; 9. Kiełbasa zwyczajna - 23.12 kg; 10. Mortadela - 60.00 kg; Pakiet nr IX - Kod CPV 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane: 1. Filet SOLS (mroż.) - 145.00 kg; 2. Filet z tilapii (mroż.) - 190.00 kg; 3. Filet z mintaja (mroż.) - 104.00 kg; 4. Kotlety rybne panierowane (mroż.) - 12.00 kg; 5. Matias (płaty solone) - 48.00 kg; Pakiet nr X - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Chrzan tarty - 6.86 kg; 2. Fasolka szparagowa (po odcieku) - 25.50 kg; 3. Groszek konserwowy (po odcieku) - 9.36 kg; 4. Kalafior (mroż.) - 67.50 kg; 5. Koncentrat pomidorowy 30% - 80.92 kg; 6. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 8.60 kg; 7. Marchew konserwowa (po odcieku) - 10.56 kg; 8. Marchew z groszkiem (po odcieku) - 73,20 kg; 9. Mieszanka chińska (mroż.) - 17.50 kg; 10. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 127.50 kg; 11. Mieszanka warzywna (7-składnikowa; mroż.) - 36.00 kg; 12. Mieszanka warzywna (9-składnikowa; mroż.) - 25.00 kg; 13. Ogórek konserwowy (po odcieku) - 143.77 kg; 14. Placki ziemniaczane (mroż.) - 189.00 kg; 15. Szczaw krojony (po odcieku) - 56.41 kg; 16. Truskawki (mroż.) - 10.00 kg; Pakiet nr XI - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Kapusta kiszona - 354.00 kg; 2. Ogórek kwaszony - 235.00 kg; Pakiet nr XII - Kod CPV 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 1. Masło roślinne - 12.25 kg; 2. Olej uniwersalny - 226.80 l.; 3. Planta - 131 kg; 4. Smalec - 96.00 kg; Pakiet nr XIII - Kod CPV 15500000-3 - Produkty mleczarskie: 1. Śmietana 30% - 330.75 l.; 2. Śmietana ukwaszana - 123.20 l.; 3. Twaróg półtłusty - 45.00 kg; Pakiet XIV - Kod CPV 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych: 1. Kasza gryczana - 115.00 kg; 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 160.00 kg; 3. Kasza manna - 1.00 kg; 4. Mąka pszenna (typ 550) - 70.00 kg; 5. Mąka ziemniaczana - 8.00 kg; 6. Ryż długoziarnisty - 50.00 kg; 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 677.76 l.; Pakiet nr XV - Kod CPV 15800000-6 - Różne produkty spożywcze: 1. Biały barszcz (zupa w proszku) - 13.61 kg; 2. Bułka tarta - 85.00 kg; 3. Bułki zwykłe - 970.00 szt.; 4. Chleb świeży (krojony) - 2052.00 szt.; 5. Cukier biasły - 230.00 kg; 6. Cukier puder - 6.00 kg; 7. Cukierki czekoladowe (śliwka w czekoladzie) - 100.00 kg; 8. Cynamon - 0.50 kg; 9. Czekolada mleczna z bakaliami - 57.50 kg; 10. Delicje - 48.36 kg; 11. Delikat do drobiu - 3.60 kg; 12. Delikat do mięs - 4.00 kg; 13. Ketchup łagodny - 8.00 kg; 14. Ketchup pikantny - 2.00 kg; 15. Knedle ze śliwkami (mroż) - 35.00 kg; 16. Kotlety drobiowe w panierce - 35.54 kg; 17. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) - 137.00 kg; 18. Krokiety z mięsem (mroż.) - 40.00 kg; 19. Kwasek cytrynowy - 0.60 kg; 20. Liść laurowy - 0.25 kg; 21. Majeranek - 0.50 kg; 22. Majonez kętrzyński - 27.00 kg; 23. Makaron z mąki pszennej - 327.35 kg; 24. Musztarda serbska - 3.00 kg; 25. Naleśniki z serem (mroż.) - 225.00 kg; 26. Ocet spirytusowy 10% - 7.50 l.; 27. Papryka ostra mielona - 0.72 kg; 28. Piwprz czarny - mielony - 3.94 kg; 29. Pieprz ziołowy - 2.40 kg; 30. Przyprawa Degusta - 6.00 kg; 31. Przyprawa do zup w płynie - 1.72 l.; 32. Przyprawa uniwersalna - 2.00 kg; 33. Pyzy z mięsem (mroż.) - 170.00 kg; 34. Sos do spaghetti (w proszku) - 2.10 kg; 35. Sos myśliwski (w proszki) - 2.87 kg; 36. Sos pieczarkowy (w proszku) - 0.68 kg; 37. Sos pieczeniowy (w proszku) - 5.39 kg; 38. Sól czosnkowa - 1.65 kg; 39. Sól kamienna jodowana spożywcza - 150.00 kg; 40. Vegeta - 6.40 kg; 41. Warzywko - 8.00 kg; 42. Ziele angielskie - 0.40 kg; 43. Zupa gulaszowa (w proszku) - 5.04 kg; 44. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 13.53 kg; 45. Żelki - 57.50 kg; 46. Żurek (zupa w proszku) - 16.33 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031423001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp2morag.republika.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach