Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Stołówki Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Zgorzelcu.

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Grzegorzewskiej ogłasza przetarg

  • Adres: 59-900 Zgorzelec, ul. Armii Krajowej 10-10A
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 7752471, 7752473 , fax. 75 7752471
  • Data zamieszczenia: 2011-08-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Grzegorzewskiej
    ul. Armii Krajowej 10-10A 10-10A
    59-900 Zgorzelec, woj. dolnośląskie
    tel. 75 7752471, 7752473, fax. 75 7752471
    REGON: 23089159300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Jednostki Samorządu Terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Stołówki Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Zgorzelcu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych na potrzeby stołówki Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Zgorzelcu. Zamówienie podzielone jest na 7 części pakietów. Wykonawcy mogą złożyć oferty na dowolnie wybrane części (pakiety) od 1 do 7. Pakiet nr 1 -Różne produkty spożywcze, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, jaja, Pakiet nr 2 - Owoce, warzywa i podobne produkty, Pakiet nr 3 -Produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, Pakiet nr 4 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Pakiet nr 5 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Pakiet nr 6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, Pakiet nr 7 - Warzywa świeże lub mrożone. Zakres zamówienia obejmuje: Pakiet nr 1 - barszcz biały Winiary lub równoważny 0,66g -95 szt., budyń Winiary lub równoważny 60g - 125 szt., bułka tarta 0,5kg - 200 szt., barszcz czerwony Winiary lub równoważny 55g - 120 szt., cukier 1kg - 675 kg, cukier waniliowy 32g - 100 szt., cynamon - 15 szt., czekolada 100g - 210 szt., czosnek granulowany - 10 szt., ciastka biszkopty 110g - 120 op., przyprawa do mięs Knorr lub równoważna 75g - 130 szt., dżem 260g - 170 szt., fasola Jaś średnia 5kg - 10 op., fasola konserwowa czerwona 400g - 20 szt., fix do spaghetti Knorr lub równoważny 48g - 60 szt., gałka muszkatołowa 15g - 10 szt., groszek konserwowy 400g - 120 szt., wafelek Grzesiek w czekoladzie lub równoważny 39g - 340 szt., herbata granulowana 80g - 50 op., herbatniki zwykłe 50g - 280 op., kakao ciemne Decomorreno lub równoważne 200g - 40 op., kapusta kiszona 5kg - 470 kg, kasza jęczmienna średnia 1kg - 75 kg, kasza manna błyskawiczna 0,5kg - 20 kg, kawa zbożowa Inka lub równoważna 150g - 25 op., keczup pikantny Pudliszki lub równoważny 0,5kg - 110 szt., kisiel Winiary lub równoważny z cukrem 38g - 290 szt., kminek 20g - 10 szt., koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki lub równoważny 200g - 360 szt., przyprawa do zup, sosów Kucharek lub równoważna 1kg - 61 kg, kukurydza konserwowa 400g - 65 szt., kwasek cytrynowy 30g - 95 szt., liść laurowy 10g - 50 szt., majeranek 20g - 40 szt., majonez Winiary lub równoważny 700ml - 40 szt., makaron świderki 1kg - 53 kg, makaron spaghetti 400g - 125 op., makaron krajanka 250g - 88 op., mąka tortowa 1kg - 280 kg, mąka ziemniaczana 0,5kg - 34 kg, musztarda stołowa 200g - 70 szt., ogórki kiszone 3kg - 180 kg, ogórki konserwowe 0,9l - 30 szt., zioła prowansalskie 10g - 20 szt., paluszki sezamowe 100g - 300 op., papryka mielona 20g - 40 szt., pieprz prawdziwy 20g - 270 szt., pieprz ziołowy 20g - 120 szt., płatki kukurydziane śniadaniowe 250g - 24 op., proszek do pieczenia 36g - 20 szt., przyprawa do flaków 20g - 15 szt., przyprawa do ryb g - szt., przyprawa do kurczaka 20g - 50 szt., przyprawa w płynie do zup, sosów typu Magi 1l - 12 l, rosołki Winiary lub równoważne, pakowane po 12 kostek - 80 op., ryż 1kg - 70 kg, soda oczyszczona 50g - 20 szt., sos pieczeniowy ciemny Winiary lub równoważny 30g - 135 szt., sól - 165 kg, woda źródlana mineralizowana 1,5l - 30 szt., ziele angielskie 15g - 70 szt., zupa pieczarkowa Winiary lub równoważna 45g - 175 szt., żurek Winiary lub równoważny 51g - 160 szt., cukierki Kukułki pakowane po 1kg -10 kg, cukierki Jogurtowe pakowane po 1 kg - 10 kg, jaja - 3700 szt; Pakiet nr 2 - Owoce, warzywa i podobne produkty: burak czerwony - 280kg, cebula - 430kg, cukinia - 30kg, czosnek - 120 główek, fasola szparagowa - 45kg, gruszka - 50kg, jabłko - 460kg, kalafior - 20 szt., kapusta biała - 50kg, kapusta młoda - 100 główek, kapusta włoska - 25 główek, kapusta pekińska - 140kg, kiwi - 75szt., koper - 130 pęczków, mandarynka - 38kg, marchew - 417kg, brokuł - 80 główek, natka pietruszki - 240 pęczków, ogórek zielony - 110kg, papryka czerwona - 75kg, pieczarki - 105kg, pietruszka korzeń - 85kg, pomidor - 78kg, pora - 65kg, rzodkiewka - 35 pęczków, sałata - 155 główek, seler - 107kg, szczaw - 50 pęczków, szczypior -300 pęczków, śliwki - 70kg, ziemniaki - 4600kg; Pakiet nr 3 - Produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: mleko 2% 1l - 1500l, jogurt owocowy Jogobella lub równoważny 150g - 350 szt., jogurt Zott lub równoważny 125g - 350 szt., margaryna mleczna 250g - 120 szt., masło Extra mazurskie lub równoważne 200g - 1100 szt., olej uniwersalny 1l - 270l, ser gouda - 100kg, ser topiony - 50kg, twaróg Pacynka lub równoważny - 110 szt., twaróg w pergaminie - 80kg, śmietana 18% 0,40l - 170 szt., śmietana 30% 0,25l - 1250 szt., serek Danio lub równoważny 150g - 110 szt., drożdże 100g - 30 szt.; Pakiet nr 4 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne: flaki wołowe - 75kg, karczek b/k - 47kg, kurczaki - 260kg, łopatka b/k - 400kg, piersi z kurczaka - 100kg, płuca - 20kg, porcje rosołowe (ze skrzydłami) - 250kg, schab b/k - 110kg, serca wieprzowe - 10kg, słonina - 20kg, szynka b/k - 90kg, udka z kurczaka - 45kg, wątróbka drobiowa - 65kg, wołowina b/k - 35kg, żołądki drobiowe - 30kg, kiełbasa cienka podsuszana - 65kg, kiełbasa typu Krakowska parzona - 20kg, kiełbasa typu Szynkowa - 5 kg, kiełbasa cienka zwyczajna - 200kg, kiełbasa typu Żywiecka - 100kg, parówki drobiowe - 95kg, pasztet pieczony- blok - 15kg, pasztet typu Prochowicki 160g - 360szt., pieczeń wieprzowa typu Rzymska - 85kg, szynka gotowana - 25kg, szynka typu Ogonówka - 10kg, szynka typu Tyrolska - 40kg; Pakiet nr 5 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie: chleb pszenny, krojony, foliowany 600g - 2800szt., bułka drożdżowa z dodatkami 100g - 160szt., bułka zwykła 50g - 1500 szt., pączek z nadzieniem 60g - 140 szt.; Pakiet nr 6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb: filet z makreli w oleju puszka 170g - 45szt, filet z makreli w pomidorach puszka 170g - 50 szt., filet śledziowy w oleju typu Wiejski 2,3 kg - 20 szt., makrela wędzona - 20kg, filet ze śledzia w oleju puszka 170g - 55szt., filet mrożony z mintaja (glazura ok.10%) - 70kg, filet mrożony z morszczuka bez skóry (glazura ok. 10%) - 150kg; Pakiet nr 7 - Warzywa świeże lub mrożone: zupa jarzynowa mrożona - 40kg, kalafior mrożony - 60kg, leczo mrożone - 40kg, koperek zielony, krojony, mrożony - 5kg, mieszanka kompotowa z pestką (skład: wiśnia, śliwka, czerwona porzeczka, aronia, rabarbar lub jabłko) - 500kg, zupa prezydencka (skład: kapusta biała, pomidor, seler, papryka, cebula, por) - 30kg, fasolka szparagowa mrożona - 30kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat.zgorzelec.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach