Publiczne Przedszkole Nr 4 ogłasza przetarg
- Adres: 64-920 Piła, ul. Kusocińskiego 10A
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 67 212 34 82 , fax. 67 212 34 82
- Data zamieszczenia: 2012-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Publiczne Przedszkole Nr 4
ul. Kusocińskiego 10A 10A
64-920 Piła, woj. wielkopolskie
tel. 67 212 34 82, fax. 67 212 34 82
REGON: 30143039000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do Publicznego Przedszkola nr 4 przy ul. Janusza Kusocińskiego 10a w Pile. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów żywnościowych do Publicznego Przedszkola nr 4 przy ul. Janusza Kusocińskiego 10a w Pile. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje wykonanie między innymi następujących prac: 1).Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych z podziałem na 8 części: część I - Dostawa mięsa i wędliny - załącznik nr 1a - CPV 15100000-9, część II - Dostawa artykułów ogólnospożywczych - załącznik nr 1b - CPV 15800000-6, część III - Dostawa pieczywa - załącznik nr 1c - CPV 15811000-6, część IV - Dostawa warzyw, owoców i mrożonek - załącznik nr 1d - CPV 15300000-1, część V - Dostawa nabiału - załącznik nr 1e - CPV 15500000-3, część VI - Dostawa jaj - załącznik nr 1f - CPV 03142500-3, część VII - Dostawa drobiu - załącznik nr 1g - CPV 15112000-6, część VIII- Ryby - załącznik nr 1 h - CPV 15221000-3, 15234000-7. Każde z części stanowi oddzielny przedmiot zamówienia. Wykonawca może złozyć ofertę na dowolną ilośc części. 2).Szczegółowy wykaz zamawianego asortymentu ujęty został w specyfikacji asortymentowo-ilościowej na poszczególne części stanowiącą integralną cześć SIWZ (patrz załączniki nr 1a, 1b, 1c, 1d, 1e, 1f, 1g, 1h do SIWZ). 3). Dostawca zobowiązany jest dostarczyć produkty wysokiej jakości ( pierwszego gatunku ze względu na charakter placówk - dzieci od 3 do 6 lat). 4). Dostawa będzie realizowana na podstawie zamówienia składanego telefonicznie przez Zamawiającego, transportem i na koszt wykonawcy do godz. 08.00 na dzień złożenia zamówienia . 5). Dostawa towarów odbywać się będzie własnym transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy od poniedziałku do piątku w godzinach od 07.00 do 08.00. 6). Częstotliwość dostawy: 1) Mięso i wędliny - dostawa nie częściej niż 4 razy w tygodniu w godz. od 07.00 do 08.00. 2) Artykuły ogólnospożywcze - dostawa w razie potrzeby, maksymalnie 4 razy w miesiącu, w godz. od 07.00 do 08.00. 3) Pieczywo - dostawa codziennie w godz. od 07.00 do 07.30. 4) Warzywa, owoce i mrożonki - dostawa warzyw i owoców nie częściej niż 2 razy w tygodniu - mrożonek nie częściej niż 1 raz w tygodniu w godz. od 07.00 do 08.00. 5) Nabiał - dostawa codziennie w godz. od 07.00 do 07.30. 6) Jaja - dostawa nie częściej niż 1 raz w tygodniu, w godz. od 07.00 do 08.00. 7) Drób - dostawa nie częściej niż 1 raz w tygodniu, w godz. od 07.00 do 08.00. 7) Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu. 8). Potwierdzenia odbioru produktów dokonuje szef kuchni, a w przypadku stwierdzenia niewłaściwej jakości dostarczonych produktów, upływu terminu przydatności do spożycia, towar podlega bezpośredniemu zwrotowi (wymiana). 9). Dostawca ma obowiązek spełniać warunki systemu HACCP. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymaga
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole4.w.pile.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24