Ośrodek Administracyjny Szkół Gminy Stargard Szczeciński ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, ul. Ceglana 11
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 5783884
- Data zamieszczenia: 2009-05-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Administracyjny Szkół Gminy Stargard Szczeciński
ul. Ceglana 11 11
73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 5783884
REGON: 81081981300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Adminisstacyjnego Szkół Kuchnia Gminna w Pęzinie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są artykuły żywnościowe na potrzeby kuchni gminnej w Pęzinie. Zamawiający dopuszcza składanie ofert całościowych na 10 zadań lub ofert częściowych na poszczególne zadania.Pakiet nr 1 - mięso i przetwory,Pakiet nr 2 - drób i przetwory, pakiet nr 3-jaja, pakiet nr 4-nabiał,pakiet nr 5- artykuły spożywcze, pakiet nr 6-pieczywo, pakiet nr 7-warzywa z długim terminem ważności, pakiet nr 8- warzywa świeże, pakiet nr 9- ziemniaki, pakiet nr 10- słodycze i napoje.Części nie mogą być dzielone przez wykonawców.Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy-posiadają uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności w zakresie odpowiadającym przedmiotowi zamówienia,posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu. Ocena dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia-nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art 22 ust1-3 ustawy pzp, oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy na podstawie art 24 ust1 pkt 4 ustawy pzp, aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisiedo ewidencji działalności gospodarczej,zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego,zaświadczenie z właściwego oddziału ZUS lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego,oświadczenie wykonawcy iż spełnia wymagania HACCP, oświadczenie Wykonawcy iż spełnia wymagania higieniczno-sanitarne.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.gmina.stargard.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa i ciasta
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa sukcesywna artykułów spożywczych na potrzeby jednostek organizacyjnych Akademii Morskiej w Szczecinie AG/BZ/272-22/2016
Dodano: 2016-07-21 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach - powtórzenie
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy wędlin
Dodano: 2016-07-12 - Dostawy mięsa
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach
Dodano: 2016-06-22 - Dostawa produktów żywnościowych.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Modrzewcu
Dodano: 2016-05-17 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Pyrzycach z siedzibą w Żabowie
Dodano: 2016-04-21