Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej w Miłowicach z podziałem na zadania

Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 68-200 Żary, Miłowice 26
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-68 374-38-22 , fax. 0-68 374-38-22
  • Data zamieszczenia: 2011-01-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach
    Miłowice 26 26
    68-200 Żary, woj. lubuskie
    tel. 0-68 374-38-22, fax. 0-68 374-38-22
    REGON: 97077892600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.powiatzarski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: pomoc społeczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej w Miłowicach z podziałem na zadania
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie1. Dostawa mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i drobiu Lp. Nazwa towaru Nr wg CPV Jedn. miary Ilość ( w skali roku) 1. Antrykot zk 151 Kg 200 2. Boczek surowy 151 Kg 140 3. Karkówka z kością 151 Kg 400 4. Karkówka bez kości 151 Kg 100 5 Łopatka bez kości 151 Kg 640 6. Mielonka klopsowa 151 Kg 160 7. Wątróbka wieprzowa 151 Kg 50 8. Filet z piersi kurczaka 151 Kg 160 9. Kurczaki 151 Kg 1200 10. Udka z kurczaka 151 Kg 280 11. Wątróbka drobiowa 151 Kg 230 12. Żołądki drobiowe 151 Kg 20 13. Kaszanka 151 Kg 50 14. Pasztetowa drobiowa 151 Kg 45 15. Salceson włoski 151 Kg 70 16. Boczek faszerowany 151 Kg 70 17. Baleron 151 Kg 20 18. Kiełbasa śląska 151 Kg 420 19. Kiełbasa zwyczajna 151 Kg 100 20. Kiełbasa biała parzona 151 Kg 35 21. Metka łososiowa 151 Kg 80 22. Mielonka kanapkowa 151 Kg 104 23. Mortadela drobiowa 151 Kg 120 24. Ogonówka 151 Kg 110 25. Polędwica drobiowa 151 Kg 100 26. Parówki drobiowe 151 Kg 80 27. 28. 29. 30. 31. Rolada drobiowa Szynka gotowana Schab bez kości Szynka wiejska Flaki wołowe 151 151 151 151 151 Kg kg kg kg kg 15 40 60 30 30 Zadanie 2. Dostawa warzyw i owoców mrożonych 1. Brokuły mrożone 153 Kg 250 2. Brukselka mrożona 153 Kg 150 3. Fasolka szparag. mrożona 153 Kg 60 4. Kalafior mrożony 153 Kg 240 5. Mieszanka kompotowa 153 Kg 350 6. Marchewka z groszkiem 153 Kg 200 Zadanie 3. Dostawa dżemów, marmolady, warzyw i owoców przetworzonych 1. Ćwikła z chrzanem 153 szt 30 2. Dżemy owocowe 153 kg 90 3. Fasolka szparagowa konserwowa 470 g 153 szt 600 4. Groszek konserwowy 400 g 153 szt 400 5. Jabłka prażone 153 Szt. 62 6. Koncentrat pomidorowy o,9 l Pudliszki 153 szt 81 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Kukurydza konserwowa 400 g Marmolada Miód Ogórki konserwowe 0,9 l Ogórki konserwowe 1.700 ml Przecier ogórkowy 350 g Papryka konserwowa 1,7 kg Papryka konserwowa 0,9 l Sałatka szwedzka 0,9 l Sałatka wielowarzywna 0,9 l 153 153 153 153 153 153 153 153 153 153 Szt. Kg L szt szt szt szt szt szt szt 60 30 19 300 200 150 20 60 242 390 Zadanie 4. Dostawa mleka i artykułów nabiałowych pochodzenia roślinnego Lp. Nazwa towaru Nr wg CPV Jedn. miary Ilość ( w skali roku) 1. Jogurty naturalne 400 g 155 Szt 380 2. Jogurty owocowe 150g 155 Szt 600 3. Margaryna zwykła 155 kg 500 4. Masło extra 82 % 200g 155 Kg 950 5. Mleko w folii 2% 155 Litr 8800 6. Margaryna do smarowania 155 Kg 45 7. Mleko w proszku 155 Kg 12 8. Olej 155 L 650 9. Ser topiony 155 Kg 60 10. Śmietana 18 % 155 L 1000 11. Ser żółty 155 Kg 310 12. Twarożek kanapkowy 200 g 154 szt 1300 13. Serek wiejski 200 g 154 Szt 800 14. Twaróg półtłusty 154 Kg 450 Zadanie 5. Dostawa pieczywa Lp. Nazwa towaru Nr wg CPV Jedn. miary Ilość ( w skali roku) 1. Chleb zwykły krojony Baltonowski 158 Szt 2800 2. Chleb pszenny krojony 158 Szt 550 3. Chleb wieloziarnisty krojony 158 Szt 3000 4. Bułki zwykłe duże 158 Szt 3300 5. Bułka tarta 158 Kg 150 6. 7. Pączki Ciasta różne (sernik,biszkoptowe,orzechowiec) 158 158 szt kg 400 100 Zadanie 6. Dostawa artykułów mącznych, przypraw i dodatków suchych Lp. Nazwa towaru Nr wg CPV Jedn. miary Ilość ( w skali roku) 1. Koperek suszony 156 szt 30 2. Maga w płynie 156 L 45 3. Majeranek 156 szt 40 4. Przyprawa gyros 156 szt 67 5. Przyprawa do ryb 156 szt 50 6. Papryka mielona czerwona 156 szt 14 7. Pieprz mielony 156 kg 20 8. Warzywko 156 kg 160 9. Ziele angielskie 156 szt 30 10. Barszcz biały Winiary 158 kg 11 11. Cukierki mieszanka 158 kg 20 12. Cukier waniliowy 158 Szt 65 13. Cukier puder 158 Kg 30 14. Czosnek suszony granulowany 158 szt 150 15. Cukier kryształ 158 Kg 2000 16. Ciastka kruche 158 kg 30 17. Galaretki owocowe 158 Szt 60 18. Herbata granulowana 100 g 158 Szt 1450 19. Kawa Inka 150 g 158 szt 292 20. Kakao 100 g 158 szt 250 21. Kisiele owocowe (40g) 158 szt 910 22. Ketchup łagodny 500g 158 szt 125 23. Konserwy mięsne 300 g 158 szt 526 24. Kasza manna 158 Kg 154 25. Zupa pieczarkowa Winiary 158 kg 30 26. Otręby pszenne 158 szt 70 27. Żurek Winiary 158 kg 40 28 Sól spożywcza 158 kg 280 29. Kasza jęczmienna 158 kg 30 30. Mąka tortowa 158 Kg 160 31. Mąka pszenna 158 kg 90 32. Mąka ziemniaczana 158 kg 50 33. Makaron nitki Abak 158 kg 100 34. Makaron świderki Abak 158 kg 300 35. Musztarda ( 200g ) 158 szt 450 36. Ocet (0,5 l) 158 szt 20 37. Pasztet drobiowy (135g) 158 szt 600 38. Płatki kukurydziane 158 kg 50 39. Płatki owsiane 158 szt 70 40. Proszek do pieczenia 158 szt 30 41. Ryż 158 Kg 270 42. Rodzynki (400g) 158 szt 20 43. Majonez ( 700ml) Winiary 158 szt 200 Zadanie 7. Dostawa ryb i przetworów rybnych Lp. Nazwa towaru Nr wg CPV Jedn. miary Ilość ( w skali roku) 1. Ryba mrożona Mintaj 152 Kg 200 2. Ryba mrożona Morszczuk 152 kg 200 3. Tuńczyk w sosie własnym 185g 152 szt 220 4. Paprykarz szczeciński 300g 152 Szt 30 5. Szproty w pomidorach lub w oleju 330g 152 Szt 400 6. Filety śledziowe Matjas 152 Kg 130 7. Ryba wędzona Makrela 152 Kg 40 Zadanie 8. Dostawa jaj Lp. Nazwa towaru Nr wg CPV Jedn. miary Ilość ( w skali roku) 1. Jajka średnie 124 Szt 17.300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.powiatzarski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach