Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku 2023

ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA WARSZEWICZA W PRÓSZKOWIE ogłasza przetarg

  • Adres: 46-060 Prószków, ul. Pomologia 11
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774648070
  • Data zamieszczenia: 2022-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA WARSZEWICZA W PRÓSZKOWIE
    ul. Pomologia 11
    46-060 Prószków, woj. opolskie
    tel. 774648070
    REGON: 000095041
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pomologia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku 2023
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:1) nie podlegają wykluczeniu,2) spełniają warunki udziału w postępowaniu określone przez Zamawiającego w ogłoszeniu o zamówieniu i niniejszej SWZ.2. Zamawiający wymaga wykazania przez Wykonawców spełnienia warunków określonych w Ustawie, a w szczególności:1) Zdolności do występowania w obrocie gospodarczym – Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,2) Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,3) Sytuacji ekonomicznej lub finansowej – Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,4) Zdolności technicznej lub zawodowej - Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-16

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach