ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA WARSZEWICZA W PRÓSZKOWIE ogłasza przetarg
- Adres: 46-060 Prószków, ul. Pomologia 11
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 774648070
- Data zamieszczenia: 2022-12-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA WARSZEWICZA W PRÓSZKOWIE
ul. Pomologia 11
46-060 Prószków, woj. opolskie
tel. 774648070
REGON: 000095041 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pomologia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: szkoła
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku 2023 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:1) nie podlegają wykluczeniu,2) spełniają warunki udziału w postępowaniu określone przez Zamawiającego w ogłoszeniu o zamówieniu i niniejszej SWZ.2. Zamawiający wymaga wykazania przez Wykonawców spełnienia warunków określonych w Ustawie, a w szczególności:1) Zdolności do występowania w obrocie gospodarczym – Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,2) Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,3) Sytuacji ekonomicznej lub finansowej – Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,4) Zdolności technicznej lub zawodowej - Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku,
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-16
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów mleczarskich dla Zespołu Opieki Zdrowotnej w Nysie
Dodano: 2024-04-02 - TP.D.LN NŻ.06.24_Zakup wraz z dostawą mleka, twarogu, masła oraz wyrobów mlecznych
Dodano: 2024-02-19 - Sukcesywna dostawa środków spożywczych na potrzeby żywienia zbiorowego dzieci w Przedszkolu Publicznym z Oddziałami Integracyjnymi im. bł. Edmunda Bojanowskiego w Tarnowie Opolskim w roku 2024.
Dodano: 2024-01-22 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Żłobka Samorządowego w Ozimku w 2024
Dodano: 2024-01-08 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH I TŁUSZCZÓW DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2024r. - ZNAK SPRAWY 14/2023
Dodano: 2023-12-18 - Sukcesywna dostawa środków spożywczych na potrzeby żywienia zbiorowego dzieci w Przedszkolu Publicznym z Oddziałami Integracyjnymi im. bł. Edmunda Bojanowskiego w Tarnowie Opolskim w roku 2024.
Dodano: 2023-11-27 - Zakup i dostawa artykułów nabiałowych na bieżące potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu.
Dodano: 2023-09-14 - „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej nr 3 w Ozimku w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-07-17 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku szkolnym 2023-2024
Dodano: 2023-07-14 - TP.D.LN NŻ.13.23_Zakup wraz z dostawą mleka, masła i wyrobów mlecznych
Dodano: 2023-03-29