Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych Dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2011 roku

Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ogłasza przetarg

  • Adres: 05-870 Błonie, ul. Północna 18
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 7256127 , fax. 0-22 7256066
  • Data zamieszczenia: 2011-06-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
    ul. Północna 18 18
    05-870 Błonie, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 7256127, fax. 0-22 7256066
    REGON: 00029581100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsbramki.org
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych Dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2011 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    ZADANIE 1: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Ananasy w puszcze 565 g - 30 szt; Aromaty 9 ml - 80 szt; Bakalie mieszanka 200 g - 20 szt; Barszcz biały 66 g - 110 szt; Bazylia suszona 10 g. - 50 szt; Brzoskwinie w puszcze 820 g. - 30 szt; Budyń czekoladowy 63 g. - 100 szt; Budyń śmietankowy 60 g. - 300 szt; Chrzan 320 g. - 100 szt; Cukier 1 kg. - 1500 szt; Cukier puder 0,4 kg - 20 szt; Cukier waniliowy 32 g. - 100 szt; Curry 20 g. - 30 szt; Cynamon 20 g. - 30 szt; Czosnek mielony 20 g. - 120 szt; Drożdże 100 g - 5 kg; Dżem niskosłodzony 280 g - 700 szt; Fasola sucha 500 g.- 120 kg; Fasola konserwowa 500 g - 100 szt; Fasola czerwona konserwowa 400 g - 100 szt; Galaretka owocowa z cukrem 79 g - 300 szt; Gałka muszkatołowa 20 g - 25 szt; Groszek konserwowy 400 g - 200 szt; Herbata granulowana 100 g - 50 kg; Kakao 100g -60 szt; Kasza gryczana 1 kg - 200 kg; Kasza jęczmienna 1 kg - 200 kg; Kasza manna 1 kg - 180 kg; Ketchup 500 g Tortex lub równoważny - 100 szt; Kisiel z cukrem 77 g - 300 szt; Koktajl owoców w syropie 850 g - 30 szt; Koncentrat pomidorowy 900 g - 100 szt; Konserwa rybna w oleju 170 g. - 200 szt; Konserwa rybna w pomidorach 170 g - 200 szt; Kukurydza konserwowa 400 g - 100 szt; Kwasek cytrynowy 50 g - 50 szt; Liście laurowe 6 g - 200 szt; Majeranek 10 g - 100 szt; Majonez 420 g - 200 szt; Mak 500 g - 10 kg; Makaron nitki 500 g - 80 kg; Makaron krajanka 5 kg - 300 kg; Makaron świderki 5 kg - 400 kg; Mąka Szymanowska 1 kg - 400 kg; Mieszanka owoców kandyzowanych 100 g - 30 szt; Miód 300 g - 10 szt; Musli 5 kg - 180 kg; Musztarda 200 g - 120 szt; Ocet 0,5 l - 15 szt; Ogórki konserwowe 900 g - 100 szt; Olej 1 l - 350 szt; Oregano 10 g - 50 szt; Papryka konserwowa 850 g - 100 szt; Papryka mielona 20 g - 50 szt; Pasztet z drobiu 155 g - 50 szt; Pieprz naturalny mielony 20 g - 400 szt; Płatki owsiane 1 kg - 180 kg; Płatki kukurydziane 5 kg - 180 kg; Płatki jęczmienne 5 kg - 180 kg; Proszek do pieczenia 36 g - 120 szt; Przyprawa do ryb 20 g - 50 szt; Przyprawa do drobiu 20 g - 50 szt; Przyprawa do kuchni włoskiej 20 g - 50 szt; Rodzynki 200 g - 50 szt; Ryż 1 kg - 250 kg; Sałatka szwedzka 850 g - 150 szt; Sałatka z cukinii 850 g - 150 szt; Sól 1 kg - 300 kg; Szczaw konserwowy 320 g - 150 szt; Śliwki suszone 100 g - 10 kg; Tymianek 10 g - 25 szt; Vegeta 200 g - 200 szt; Wiórki kokosowe 200 g - 20 szt; Ziele angielskie 12 g - 200 szt; Zupa grzybowa 37 g - 250 szt; Zupa ogonowa 62 g - 200 szt; Zupa pieczarkowa 44 g - 200 szt; Żelatyna 50 g - 60 szt; Soda oczyszczona 8 g - 30 szt. ZADANIE 2:MIĘSO, WĘDLINA, DRÓB Baleron odtłuszczony - 200 kg; Baleron wędzony - 100 kg; Boczek pieczony - 20 kg; Boczek prasowany - 80 kg; Boczek surowy b/k - 60 kg; Boczek wędzony - 30 kg; Golonka wieprzowa - 40 kg; Kaszanka - 150 kg; Kiełbasa biała - 40 kg; Kiełbasa cytrynowa - 150 kg; Kiełbasa dębicka - 150 kg; Kiełbasa krakowska - 100 kg; Kiełbasa parówkowa - 160 kg; Kiełbasa podwawelska - 150 kg; Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 150 kg; Kiełbasa zwyczajna - 200 kg; Kiełbasa żywiecka - 100 kg; Korpusy z kurczaka - 150 kg; Kości wędzone - 100 kg; Kurczaki całe - 360 kg; Łopatka z kością - 600 kg; Łopatka pieczona - 80 kg; Mielona wieprzowa - 100 kg; Mięso mielone - 600 kg; Mięso wołowe b/k - 350 kg; Mięso wołowe z kością (antrykot) - 200 kg; Mortadela - 100 kg; Mortadela z warzywami - 80 kg; Polędwica z warzywami - 100 kg; Nogi wieprzowe - 120 kg; Ogonówka - 160 kg; Pałka z kurczaka - 170 kg; Parówki cienkie - 160 kg; Parówki drobiowe - 220 kg; Pasztet drobiowy pieczony - 150 kg; Pasztetowa kremowa - 100 kg; Pasztetowa drobiowa - 100 kg; Wątrobianka - 100 kg; Pieczeń wieprzowa - 100 kg; Piersi z indyka (filet) - 30 kg; Piersi z kurczaka (filet) - 250 kg; Polędwica sopocka - 20 kg; Salceson włoski - 100 kg; Schab karkowy z kością - 120 kg; Schab pieczony - 20 kg; Schab środkowy z kością - 300 kg; Słonina - 60 kg; Smalec - 60 kg; Szynka gotowana - 160 kg; Szynka wędzona - 160 kg; Szynka drobiowa - 150 kg; Baton drobiowy z kurczaka - 100 kg; Polędwica drobiowa - 150 kg; Szynka wieprzowa z kością - 80 kg; Udziec kurczaka - 170 kg; Wątroba wieprzowa - 170 kg; Żebra paski - 80 kg. ZADANIE 3: RYBY Panga biała filet mrożony b/s - 450 kg; Ryba wędzona - 120 kg; Śledź płaty - 150 kg. ZADANIE 4: OWOCE I WARZYWA Arbuzy - 100 kg; Banany - 200 kg; Botwina - 60 pęczków; Buraki czerwone - 900 kg; Brokuły - 200 szt; Cebula - 500 kg; Cytryny - 50 kg; Czosnek główki - 150 główek; Fasola szparagowa - 150 kg; Gruszki - 200 kg; Jabłka jonagold - 600 kg; Jabłka kompotowe - 500 kg; Kabaczek - 70 kg; Kalafiory - 300 szt; Kapusta biała - 200 kg; Kapusta czerwona - 150 kg; Kapusta kiszona - 500 kg; Kapusta młoda - 200 szt; Kapusta pekińska - 240 kg; Koper - 200 pęczków; Mandarynki - 100 kg; Marchew - 1100 kg; Natka - 360 pęczków; Ogórki gruntowe - 200 kg; Ogórki kiszone - 600 kg; Ogórki świeże spod osłon długie - 100 kg; Papryka świeża - 200 kg; Pieczarki - 300 kg; Pietruszka - 350 kg; Pomarańcza - 200 kg; Pomidory - 900 kg; Por - 230 kg; Rabarbar - 70 kg; Rzodkiewka - 300 pęczków; Sałata masłowa - 400 szt; Sałata lodowa - 50 szt; Seler - 200 kg; Szczypior - 400 pęczków; Truskawki świeże - 250 kg; Śliwki - 300 kg, Wiśnie - 250 kg; Ziemniaki - 8000 kg; Ziemniaki młode - 3000 kg. ZADANIE 5: NABIAŁ Jogurt naturalny w kubku 150 g - 1100 szt; Masło roślinne w kostce 250 g - 4400 szt; Mleko 2% w folii 1 l - 2700 l; Mleko 2% w kartonie 1 l - 2600 szt; Ser biały półtłusty - 380 kg; Ser biały chudy - 50 kg; Ser topiony 100 g - 1200 szt; Ser żółty edamski - 70 kg; Ser żółty gouda - 70 kg; Śmietana 30 % 1 l - 150 l; Śmietana 18 % 500 ml - 100 l; ZADANIE 6: PIECZYWO Bułki paryskie - 9000 szt; Bułki kajzerki - 250 szt; Bułki słodkie - 100 szt; Bułki maślane 350 szt; Chleb pszenno -żytni - 7000 szt; Chleb razowy - 1800 szt. ZADANIE 7: JAJA Jaja 65-70 g - 19000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsbramki.org
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach