Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych

Szpital Specjalistyczny w Pile ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, ul. Rydygiera 1
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2106207 , fax. (067) 212 40 85
  • Data zamieszczenia: 2011-08-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny w Pile
    ul. Rydygiera 1 1
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2106207, fax. (067) 212 40 85
    REGON: 00126182000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpila.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów spożywczych różnych, artykułów spożywczych sypkich, przetworów warzywno - owocowych oraz mrożonek warzywno - owocowych. 2.Przedmiot zamówienia został podzielony na 6 zadań według następującego asortymentu: Zadanie 1: artykuły spożywcze różne, sypkie, soki, Zadanie 2: chlebek ryżowy bezglutenowy, Zadanie 3; Przyprawy, Zadanie 4: Mleko początkowe i następne modyfikowane dla niemowląt, Zadanie 5: Mrożonki warzywne, Zadanie 6: Makaron domowy. 3.Dostarczone artykuły spożywcze artykuły sypkie, przetwory warzywno-owocowe oraz mrożonki warzywne powinny spełniać odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach szpitalnych oraz cechować się wysokimi walorami smakowymi. 4.Dostarczona żywność musi być świeża (z wyjątkiem mrożonek), z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, według obowiązujących norm. 5.Wykonawca winien dostarczyć przedmiot zamówienia specjalistycznym transportem. 6.Ponadto producent oferowanych artykułów spożywczych winien posiadać certyfikat systemu HACCP lub potwierdzenie wdrożenia systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności, co należy odpowiednio udokumentować. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawuera załącznik nr 2 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-pila.4bip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach