Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 32-720 Nowy Wiśnicz,
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 014 612-85-66 , fax. 014 6128569
- Data zamieszczenia: 2012-11-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
32-720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie
tel. 014 612-85-66, fax. 014 6128569
REGON: 00031998300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów z grupy 151 i 154 CPV - mięso i jego przetwory - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Wielkość zamówienia podana jest orientacyjnie w poniższym zestawieniu i może ulec zmianie w zależności od aktualnej liczby osób osadzonych w jednostce penitencjarnej. Dostarczane artykuły muszą być oznakowane zgodnie z rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych /Dz. U. nr 137, poz.966 z późniejszymi zmianami/. część Asortyment kod CPV Przewidywana roczna wielkość zamówienia / kg / 1. Mięso wołowe gulaszowe-mięso karku, podgardla, udźca, bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 5 % 15111190-7 8000kg Mięso wieprzowe gulaszowe - mięso z szynki, łopatki, karczku i schabu bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 8 % 15113000-3 4000kg Pieczeń wiedeńska 15131130-5 2000kg Salceson zwykły 15131130-5 1000kg Kiełbasa mortadela 15131130-5 3000kg Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 6000kg Mielonka wieprzowa 15131130-5 2200kg Parówki cienkie wieprzowe 15131130-5 2200kg Szynka z indyka 15131130-5 1000kg Kaszanka 15131134-3 1200kg Mielonka drobiowa 15131135-0 1200kg Parówki cienkie drobiowe 15131135-0 500kg Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 1200kg Pasztetowa domowa 15131310-1 700kg Słonina bez skóry 15412100-0 800kg Smalec 15412100-0 800kg 2. Konserwa wieprzowa z otwieraczem 270-300g 15131000-5 1800kg Pasztet wieprzowy - konserwa z otwieraczem 270-300g 15131300-8 1300kg Pasztet drobiowy - konserwa z otwieraczem 270-300g 15131300-8 1300kg 3. Ćwiartka kurczaka tylnia mrożona 15112100-7 700kg Wątroba drobiowa mrożona 15112300-9 1000kg Mięso gulaszowe z indyka - mięso bez skóry i kości z zawartością tłuszczu do 4% 15112120-3 400kg - Termin przydatności do spożycia dostarczanych wędlin wieprzowych i drobiowych nie może być krótszy niż 7 dni od daty dostawy a termin przydatności mięs nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Wszystkie artykuły muszą być zgodne z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach lub Normach zakładowych oraz ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914, ustawie z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów Rono-spożywczych D. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późniejszymi zmianami. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111907
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną