Przetargi.pl
Dostawa artykułów stanowiących rodzaj - zboża, ziemniaki, warzywa, owoce, orzechy.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, Sucha
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 412 25 wew. 306, , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2019-08-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 412 25 wew. 306, , fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 82109100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów stanowiących rodzaj - zboża, ziemniaki, warzywa, owoce, orzechy.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj – zboża, ziemniaki, warzywa, owoce, orzechy. 5. Informacja o możliwości złożenia oferty wariantowej: Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 6. Termin wykonania zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31.12.2019 r. 7. Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ustawy pzp, oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy pzp. Zamawiający dokona oceny spełnienia w/w warunków na podstawie złożonych wymaganych oświadczeń i zaświadczeń. 8. Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium. 9. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie: kryterium oceny ofert jest – cena – waga kryterium – 60% - najkorzystniejszy czasu wymiany wadliwego towaru – waga kryterium - 40 %. 10. Miejsce i termin składania ofert: w siedzibie Zamawiającego - Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej Sucha 144 89-526 Lubiewo ”sekretariat” do dnia 2019-08-09 do godz. 11°° 11. Termin związania ofertą: okres 30 dni, od terminu składania ofert. 12. Informacje o zamiarze zawarcia umowy ramowej; Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 13. 14. Informacje o ustanowieniu dynamicznego systemu zakupów wraz z adresem strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów; Zamawiający nie ustanowił dynamicznego systemu zakupów. 15. Informacje o przewidywanym wyborze najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej wraz z adresem strony internetowej, na której będzie prowadzona aukcja elektroniczna; Zamawiający nie będzie dokonywał wyboru oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tylko i wyłącznie wg podziału podanego poniżej:. Część Kod (CPV) Nazwa przedmiotu zamówienia zgodna z CPV Nazwa własna zamówienia Jednostka miary ilość 1 2 3 4 5 6 1 03212213-6 Groch suszony Groch suszony Kg 146 03212210-5 Warzywa strączkowe suszone Fasola suszona Kg 208 2 03221000-6 Warzywa Por Kg 625 3 03221000-6 Warzywa Czosnek Kg 21 4 03221110-0 Warzywa korzeniowe Pietruszka korzeń Kg 42 5 03221110-0 Warzywa korzeniowe Rzodkiewka Kg 208 6 03221110-0 Warzywa korzeniowe Seler Kg 666 7 03221300-9 Warzywa liściaste Pietruszka natka Kg 375 8 03221300-9 Warzywa liściaste koperek Kg 375 9 03221300-9 Warzywa liściaste Szczypiorek Kg 84 10 03221300-9 Warzywa liściaste Seler naciowy Kg 63 11 03221410-3 Kapusta Kapusta biała Kg 625 12 03221410-3 Kapusta Kapusta biała młoda Kg 208 13 03221410-3 Kapusta Kapusta czerwona Kg 416 14 03221410-3 Kapusta Kapusta włoska kg 125 15 03221410-3 Kapusta Kapusta pekińska kg 500 16 03221240-0 Pomidory Pomidory Kg 1875 17 03221240-0 Pomidory Pomidory koktajlowe Kg 42 18 03221270-9 Ogórki Ogórek gruntowy Kg 84 19 03221270-9 Ogórek Ogórek szklarniowy Kg 500 20 03221113-1 Cebula Cebula biała Kg 2084 21 03221113-1 Cebula Cebula czerwona Kg 42 22 03221111-7 Burak ćwikłowy Buraki ćwikłowe Kg 1250 23 03221230-7 Papryka Papryka czerwona Kg 208 24 03221230-7 Papryka Papryka żółta Kg 42 25 03221230-7 Papryka Papryka zielona Kg 42 26 03221112-4 Marchew Marchew Kg 2500 27 03221320-5 Sałata masłowa Sałata masłowa Kg 208 28 03221310-2 Sałata ozdobna Sałata ozdobna Kg 21 29 03221310-2 Sałata lodowa Sałata lodowa Kg 42 30 03221420-6 Kalafior Kalafior Kg 208 31 03221210-5 Grzyby Pieczarki Kg 500 32 03222111-4 Banany Banany Kg 250 33 03222220-1 Pomarańcze Pomarańcze Kg 333 34 03222210-8 Cytryny Cytryny Kg 416 35 03222240-7 Mandarynki Mandarynki Kg 125 36 03222332-9 Brzoskwinie Brzoskwinie Kg 250 37 03222118-3 Owoce kiwi Kiwi Kg 125 38 03222340-8 Winogrono Winogrono jasne Kg 63 39 03222340-8 Winogrono Winogrono ciemne Kg 63 40 03222332-9 Nektarynki Nektarynki Kg 250 41 03222322-6 Gruszka Gruszka Kg 208 42 03222321-9 Jabłka Jabłka Kg 666 43 03212100-1 Ziemniaki Ziemniaki Kg 3125 44 03212100-1 Ziemniaki Ziemniaki młode Kg 416 45 03212213-6 Groch suszony Groch suszony Kg 21 03212210-5 Warzywa strączkowe suszone Fasola suszona Kg 29
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie żądanych w pkt. V SIWZ Oświadczeń i dokumęnów wg. formuły: spełnia- nie spełnia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach