Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW STANOWIĄCYCH RODZAJ - ZBOŻA, ZIEMNIAKI, WARZYWA, OWOCE, ORZECHY

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, Sucha
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 33 412 25 wew. 306 , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2021-01-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 33 412 25 wew. 306, fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 82109100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW STANOWIĄCYCH RODZAJ - ZBOŻA, ZIEMNIAKI, WARZYWA, OWOCE, ORZECHY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Znak sprawy: OSS.2232.219.2020.SZ Sucha, dnia 19.11.2020 OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO 1. Nazwa i adres zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej Sucha 144 89-526 Lubiewo 2. Określenie trybu zamówienia: przetarg nieograniczony o wartości zamówienia nie przekraczającej równowartość kwot określonych na podstawie art. 11 pkt 8 ustawy Pzp. 3. Adres strony internetowej, na której będzie zamieszczona specyfikacja istotnych warunków zamówienia; www.sw.gov.pl 4. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia, z podaniem informacji o możliwości składania ofert częściowych: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj – zboża, ziemniaki, warzywa, owoce, orzechy. 5. Informacja o możliwości złożenia oferty wariantowej: Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 6. Termin wykonania zamówienia: od 01.01.2020 do 30.06.2020 r. 7. Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ustawy pzp, oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy pzp. Zamawiający dokona oceny spełnienia w/w warunków na podstawie złożonych wymaganych oświadczeń i zaświadczeń. 8. Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium. 9. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie: kryterium oceny ofert jest – cena – waga kryterium – 60% - najkorzystniejszy czasu wymiany wadliwego towaru – waga kryterium - 40 %. 10. Miejsce i termin składania ofert: w siedzibie Zamawiającego - Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej Sucha 144 89-526 Lubiewo ”sekretariat” do dnia 2020-11-27 do godz. 11°° 11. Termin związania ofertą: okres 30 dni, od terminu składania ofert. 12. Informacje o zamiarze zawarcia umowy ramowej; Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 13. Informacje o ustanowieniu dynamicznego systemu zakupów wraz z adresem strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów; Zamawiający nie ustanowił dynamicznego systemu zakupów. Część Kod (CPV) Nazwa przedmiotu zamówienia zgodna z CPV Nazwa własna zamówienia Jednostka miary ilość 1 2 3 4 5 6 1 03212213-6 Groch suszony Groch suszony Kg 100 03212210-5 Warzywa strączkowe suszone Fasola suszona Kg 200 2 03212100-1 Ziemniaki Ziemniaki kg 16 500 3 03221240-0 Pomidory Pomidory koktajlowe Kg 50 4 03221230-7 Papryka Papryka czerwona Kg 200 5 03221320-5 Sałata masłowa Sałata masłowa Kg 40 6 03221310-2 Sałata ozdobna Sałata ozdobna Kg 20 7 03221310-2 Sałata lodowa Sałata lodowa Kg 20 8 03222121-5 Grzyby Pieczarki Kg 350 9 03221111-7 Burak ćwikłowy Burak ćwikłowy Kg 2000 10 03221113-1 Cebula Cebula biała Kg 3000 11 03221113-1 Cebula Cebula czerwona Kg 100 12 03221000-6 Warzywa Czosnek Kg 50 13 03221410-3 Kapusta Kapusta biała kg 2000 14 03221410-3 Kapusta Kapusta modra kg 600 15 03221410-3 Kapusta Kapusta pekińska Kg 600 16 03221300-9 Warzywa liściaste Koper Kg 150 17 03221112-4 Marchew Marchew Kg 3000 18 03221270-9 Ogórek Ogórek szklarniowy Kg 800 19 03221300-9 Warzywa liściaste Pietruszka natka Kg 150 20 03221110-0 Warzywa korzeniowa Pietruszka korzeń Kg 50 21 03221240-0 Pomidory Pomidory Kg 3100 22 03221000-6 Warzywa Por Kg 1400 23 03221110-0 Warzywa korzeniowe Rzodkiewka Kg 50 24 03221110-0 Warzywa korzeniowe Seler Kg 650 25 03221300-9 Warzywa liściaste Szczypiorek Kg 50 26 03221420-6 Kalafior Kalafior Kg 100 27 03222111-4 Banany Banany Kg 250 28 03222210-8 Cytryny Cytryny Kg 250 29 03222321-9 Jabłka Jabłka Kg 250 30 03222220-1 Pomarańcze Pomarańcze Kg 200 31 03222332-9 Brzoskwinie Brzoskwinie Kg 150 32 03222118-3 Owoce kiwi Kiwi Kg 50 33 03222240-7 Mandarynki Mandarynki Kg 50 34 03222340-8 Winogrono Winogrono Kg 50 35 03222332-9 Nektarynki Nektarynki Kg 50 36 03222322-6 Gruszka Gruszka Kg 50 37 03212100-1 Ziemniaki Ziemniaki Kg 1500 03212100-1 Ziemniaki Ziemniaki młode Kg 500 38 03212213-6 Groch suszony Groch suszony Kg 15 03212210-5 Warzywa strączkowe suszone Fasola suszona Kg 20 39 03221100-7 Warzywa korzeniowe i bulwiaste Por Kg 80 03221100-7 Warzywa korzeniowe i bulwiaste Czosnek Kg 5 03221100-7 Warzywa korzeniowe i bulwiaste Rzodkiewka Kg 15 03221100-7 Warzywa korzeniowe i bulwiaste Seler Kg 150 03221300-9 Warzywa liściaste Pietruszka natka Kg 15 03221300-9 Warzywa liściaste Koperek Kg 15 03221300-9 Warzywa liściaste Szczypiorek Kg 15 03221410-3 Kapusta Kapusta biała Kg 200 03221410-3 Kapusta Kapusta czerwona Kg 100 03221410-3 Kapusta Kapusta pekińska Kg 50 03221240-0 Pomidory Pomidory Kg 200 03221270-9 Ogórki Ogórek świeży Kg 200 03221113-1 Cebula Cebula Kg 300 03221420-6 Kalafior Kalafior świeży Kg 10 03221111-7 Burak ćwikłowy Buraczki czerwone Kg 200 03221111-7 Burak ćwikłowy Botwinka Kg 10 03221212-5 Fasola szparagowa Fasolka szparagowa Kg 10 03221230-7 Papryka Papryka czerwona Kg 80 03221112-4 Marchew Marchew Kg 250 03221320-5 sałata masłowa Sałata Kg 50 03221310-2 Sałata lodowa Sałata lodowa Kg 5 03221260-6 Grzyby Pieczarki Kg 60 40 03222210-8 Cytryny Cytryny Kg 80 032222220-1 Pomarańcz Pomarańcze Kg 80 03222240-7 Mandarynki Mandarynki Kg 25 03222111-4 Banany Banany Kg 35 03222332-9 Brzoskwinie Brzoskwinie Kg 10 03222330-5 Owoce pestkowe Nektarynki Kg 5 03222334-3 Winogrona Winogrona Kg 5 03222118-3 Owoce kiwi Kiwi Kg 5 03222321-9 Jabłka Jabłka Kg 150 14. Informacje o przewidywanym wyborze najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej wraz z adresem strony internetowej, na której będzie prowadzona aukcja elektroniczna; Zamawiający nie będzie dokonywał wyboru oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tylko i wyłącznie wg podziału podanego powyżej:
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach