Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych w pakietach do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Jeleniej Górze

Zespół Szkół i Placówek Specjalnych ogłasza przetarg

  • Adres: 58-500 Jelenia Góra, ul. Kruszwicka 3
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-75 7678963, 7538723 , fax. 0-75 7538726
  • Data zamieszczenia: 2016-03-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół i Placówek Specjalnych
    ul. Kruszwicka 3 3
    58-500 Jelenia Góra, woj. dolnośląskie
    tel. 0-75 7678963, 7538723, fax. 0-75 7538726
    REGON: 23091287500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip294.lo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych w pakietach do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Jeleniej Górze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w częściach. Część 1-mleko, nabiał, art. spożywcze CPV 15000000-8, 15500000-3, Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość fasola średni Jaś kg 25 groch łuszczony połówki 400 g szt 30 herbata expresowa Saga 300 torebek w paczce szt 10 jaja kl L ściółkowe szt 8680 jogurt naturalny 150 g szt 1435 jogurt naturalny 180 g szt 1385 jogurt naturalny grecki 330 g szt 140 jogurt naturalny z miodem 150 g szt 952 jogurt naturalny z miodem 180 g szt 200 kakao Decomoreno 150g szt 30 kakao Puchatek 300 g szt 62 kasza gryczana kg 15 kasza gryczana 400 g szt 260 kasza jęczmienna kg 240 kasza jęczmienna pęczak 500 g szt 235 kasza manna kg 18 kawa inka 150 g paczka szt 66 ketchup łagodny Pudliszki 480 g szt 230 koncentrat pomidorowy Pudliszki 950 g szt 86 Łowicz 100% owoców extra gładki 235 g szt 80 makaron Goliard 250 g nitki szt 246 makaron łazanki Lubella kg 44 makaron muszelki mini 500 g szt 120 makaron spaghetti Lubella kg 150 makaron spaghetti Lubella 500 g szt 30 makaron świderki Lubella kg 106 makaron w formie ryżu 500 g szt 36 masło mixełko łaciate 200g szt 280 masło Osełka Sobik 300g szt 500 masło wiejskie Koło 82 % 200 g szt 1392 mąka wrocławska Bolesławiec typ 500 kg 280 mąka z pełnego przemiału pszenna kg 10 miód wielokwiatowy 1100 g szt 570 miód wielokwiatowy 25 g szt 264 mleko 2% 1 l karton szt 1900 mleko folia 2% 0,9 l szt 400 ogórek konserwowy Frubex 880 g słoik szt 205 olej Kujawski 1 l szt 559 pasta sandwiczowa 160 g szt 240 pasztet prochowicki 160 g szt 120 pieprz 30 g szt 150 płatki jęczmienne 400 g szt 26 płatki kukurydziane Nestle kg 22 płatki owsiane górskie 500 g szt 46 pomidory bez skóry karton 400 g szt 80 ryż kg 171 ryż paraboiled 4 x 100 g szt 210 ser wędzony zamojski kg 22 ser żółty gouda kg 19 ser żółty gouda plastry kg 30 ser żółty Salami Serenada dojrzewający tłusty kg 73 serek Almette 150 g szt 136 serek wiejski 200 g Koło szt 84 soczewica czerwona 350 g szt 71 soczewica czerwona 4x80 g szt 58 sok jabłkowy 100% karton 0,2l szt 200 sok owocowy b/c 200 g szt 4314 sól niskosodowa z potasem kg 180 szczaw konserwowy Rolnik 300 g szt 186 śmietana Łaciata 18% 0,5 l szt 850 śmietana łaciata 30% 0,5l szt 400 twaróg półtłusty krajanka kg 76 twaróg półtłusty w pergaminie kg 100 wafle kukurydziane 18 g szt 340 wafle kukurydziane 36 g szt 336 wafle podpłomyki b/c 145 g szt 620 woda niegazowana 1,5 l szt 300 żur śląski 450 ml szt 148 Część 2-mięso, drób, art. wędliniarskie CPV 15100000-9; Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość boczek surowy kg 40 boczek wędzony kg 44 kiełbasa biała surowa kg 101 kiełbasa krakowska podsuszana z Polskiego Dwora kg 20 kiełbasa parówki zawartość mięsa minimum 90% kg 62 kiełbasa schabówka kg 73 kiełbasa sucha Geesowska kg 35 kiełbasa śląska kg 75 kiełbasa wiejska pieczona kg 40 kiełbasa winerki kg 30 kiełbaski pyszne kg 10,7 kości wędzone kg 153 mięso wołowina pieczeniowa b/kości kg 75 mięso filet z indyka kg 216 mięso filet z kurczaka kg 457 mięso karczek b/kości kg 568 mięso łopatka b/kości kg 360 mięso polędwiczki wieprzowe kg 70 mięso schab b/kości kg 335 mięso schab z kością kg 40 mięso szynka b/kości kg 170 mięso udka z kurczaka kg 487 porcje rosołowe ze skrzydłami kg 957 Część 3 -warzywa, owoce CPV 15300000-1; , Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość banany kg 1075 borówka amerykańska 0,25 kg szt 60 buraki kg 331 cebula kg 460 cytryny kg 43 czosnek polski szt 50 gruszka kg 372 imbir świeży kg 2 jabłka kg 1700 kapusta biała kg 260 kapusta czerwona kg 97 kapusta kiszona kg 100 kapusta kiszona wiadro 5 kg kg 340 kapusta pekińska kg 187 malina 0,5 kg szt 50 mandarynki kg 403 marchew korzeń kg 187 ogórek zielony kg 387 ogórki kiszone 3 kg szt 25 ogórki kiszone 500 g szt 200 papryka czerwona kg 98 pieczarki kg 147 pietruszka korzeń kg 60 pomarańcze kg 280 pomidor kg 359 por kg 30 seler kg 95 ziemniaki kg 6635 Część 4-ryby mrożone, warzywa mrożone CPV 152200006; 15331170-9; Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość brokuł kg 60 bukiet warzyw królewski kg 130 fasolka szparagowa kg 110 groszek kg 62 kalafior kg 60 makrela wędzona kg 60 marchew kostka kg 147 marchew mini kg 82 mieszanka chińska kg 180 mieszanka kompotowa bez pestki kg 170 paluszki rybne z Mintaja kg 88 porzeczka czarna kg 20 porzeczka czerwona kg 20 ryba filet Dorsz bez glazury kg 425 ryba filet Miruna bez glazury kg 527 szpinak rozdrobniony kg 25 truskawka mrożona kg 150 wiśnia kg 20 wiśnia drylowana kg 20 włoszczyzna paski kg 415 zupa jarzynowa kg 70 zupa wiosenna ze szparagami kg 30 Część 5-chleb, artykuły piekarnicze CPV 15810000-9; Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość bułka grahamka 80 g szt 870 bułka maślana 80 g szt 400 bułka razowa 30 g szt 400 bułka razowa 80 g szt 720 bułka tarta 450g szt 40 bułka tarta 500g szt 84 bułka z dynią 30 g szt 2530 bułka zwykła duża 80 g szt 300 bułka zwykła mała 30 g szt 4120 bułka zwykła mała 50 g szt 200 chleb graham 400 g szt 100 chleb pełnoziarnisty 400 g szt 300 chleb razowy 400 g szt 266 chleb razowy 500 g szt 200 chleb wieloziarnisty 400 g szt 100 chleb ze słonecznikiem 400 g szt 200 chleb ze wiejski 600 g szt 397 chleb ze wsi 500 g szt 80 chleb zwykły krojony 600 g szt 505 ciasto babka piaskowa 400g szt 36 rogal maślany 100 g szt 440 Część 6 - pierogi, uszka, kluski i inne wyroby mączne CPV 15851000-8 Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość kluski leniwe świeże kg 220 kluski śląskie świeże kg 174 kopytka świeże kg 165 krokiety z kapustą i pieczarkami świeże kg 101 krokiety z serem i pieczarkami świeże kg 60 naleśniki z jabłkiem świeże kg 24 naleśniki z serem świeże kg 83 pierogi ruskie świeże kg 246 pierogi z jagodami świeże kg 20 pierogi z kapustą i grzybami świeże kg 92 pierogi z mięsem świeże kg 185 pierogi z serem świeże kg 75 pierogi z truskawkami świeże kg 20 Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia zamawianych dostaw o 20% w związku z nowym rokiem szkolnym i możliwą zmianą ilości uczniów, której Zamawiający nie jest w stanie obecnie dokładnie określić. Wykonawca dostarczy i rozładuje przedmiot zamówienia na wskazane przez zamawiającego miejsce na terenie Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego przy ul. Kruszwickiej 3 i przy ul. Grottgera 1. Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą sukcesywnie raz - dwa razy w tygodniu po telefonicznym zamówieniu złożonym przez osoby upoważnione przez Zamawiającego w przeddzień dostawy w dni robocze w godzinach 7.00-15.00 transportem wykonawcy, przeznaczonym do przewozu artykułów spożywczych , zgodnie z przepisami wydanymi na podstawie ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. z 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późniejszymi zmianami). Artykuły spożywcze muszą być świeże, o najwyższej jakości Artykuły spożywcze muszą spełniać wymagania wszystkich odpowiednich norm oraz posiadać wszelkie niezbędne dokumenty i atesty dopuszczające do obrotu na terenie kraju. Zamówienia będą realizowane przez okres 12 miesięcy od dnia podpisania umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip294.lo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach