Przetargi.pl
dostawa artykułów spożywczych w grupie - Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa; jaja

Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. Łopuskiego 13
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-94 35 115 55 , fax. 0-94 35 115 55
  • Data zamieszczenia: 2012-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. Emilii Gierczak
    ul. Łopuskiego 13 13
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-94 35 115 55, fax. 0-94 35 115 55
    REGON: 33144461100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa artykułów spożywczych w grupie - Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa; jaja
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy zakres znajduje się w zestawieniu asortymentowo ilościowym jako załacznik nr 1 do SIWZ i znajduje się na stronie www.ekonom.kolobrzeg.pl w zakładce przetargi. Formularz cenowy Załącznik nr 1 Uwaga w razie potrzeby zmienić % vat Zestawienie asortymentowo-ilościowe w grupie - WARZYWA, OWOCE I ORZECHY ORAZ JAJA 2012r L.P. Nazwa towaru J.m. Ilość Cena jedn. netto Wartość netto Stawka VAT (%) Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 7 1 Marchew kg 4000 1,05 2 Seler kg 1200 1,05 3 Pietruszka korzeń kg 150 1,05 4 Por kg 300 1,05 5 Ziemniaki kg 20000 1,05 6 Buraki czerwone kg 1000 1,05 7 Cebula kg 1200 1,05 8 Czosnek szt 300 1,05 9 Pomidory coctailowe kg 2 1,05 10 Pomidor kg 2000 1,05 11 Ogórek świeży kg 1400 1,05 12 Papryka świeża kg 500 1,05 13 Rzodkiew kg 100 1,05 14 Jarmuż kg 10 1,05 15 Seler naciowy szt 30 1,05 16 Kalarepa szt 5 1,05 17 Koper pęcz. 4000 1,05 18 Pietruszka nać pęcz. 3000 1,05 19 Rzepa kg 10 1,05 20 Szczypior pęcz. 1100 1,05 21 Rzodkiewka pęcz. 500 1,05 22 Sałata masłowa szt 1900 1,05 23 Sałata lodowa szt 50 1,05 24 Botwina pęcz. 100 1,05 25 Brokuły kg 100 1,05 26 Kalafior ok. 0.5 kg szt 180 1,05 27 Fasola szparagowa kg 30 1,05 28 Brukselka kg 30 1,05 29 Bób kg 2 1,05 30 Szpinak świeży kg 2 1,05 31 Dynia kg 5 1,05 32 Cukinia kg 10 1,05 33 Kabaczek kg 10 1,05 34 Bakłażany kg 5 1,05 35 Kapusta włoska kg 300 1,05 36 Kapusta biała kg 1200 1,05 37 Kapusta czerwona kg 450 1,05 38 Kapusta pekińska kg 1900 1,05 39 Kapusta kiszona kg 800 1,08 40 Limonka kg 5 1,08 41 Cytryny kg 600 1,08 42 Pieczarki świeże kg 800 1,05 43 Ogórki kiszone kg 400 1,08 44 Ogórki małosolne kg 200 1,08 45 Orzechy włoskie kg 2 1,05 46 Oregano świeże szt 10 1,05 47 Bazylia świeża szt 10 1,05 48 Mięta świeża szt 10 1,05 49 Ananas świeży szt 10 1,08 50 Arbuz kg 30 1,05 51 Awokado szt 5 1,05 52 Banany kg 200 1,08 53 Gruszki kg 50 1,05 54 Brzoskwinie szt 100 1,05 55 Kiwi kg 300 1,08 56 Winogrona kg 500 1,05 57 Jagody kg 5 1,05 58 Rabarbar kg 5 1,05 59 Jabłka kg 500 1,05 60 Morele kg 10 1,05 61 Mango szt 5 1,08 62 Melon szt 5 1,08 63 Czereśnie kg 30 1,03 64 Mandarynki kg 90 1,08 65 Śliwki świeże kg 50 1,05 66 Nektaryny szt 1000 1,05 67 Maliny kg 10 1,05 68 Grejpfruty kg 10 1,08 69 Karambola szt 5 1,08 70 Agrest kg 2 1,05 71 Czarna porzeczka kg 2 1,05 72 Pomarańcze kg 100 1,08 73 Czerwona porzeczka kg 2 1,05 74 Wiśnie kg 10 1,05 75 Truskawki kg 90 1,05 76 Ziemniaki młode kg 5000 1,05 77 Kapusta młoda szt 200 1,05 78 jaja kurze kl A,W,L szt 50000 1,05 79 jaja przepiórcze szt 200 1,05 RAZEM
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031100005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ekonom.kolobrezg.pl (zakładka -przetargi + link z BIP); zsehkolobrzeg.finn.pl (zakładka przetarg
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach