Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2016 ROK

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-340 Przytoczna, Rokitno 58
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-95 7493024, 7494032 , fax. 0-95 7493024
  • Data zamieszczenia: 2015-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Rokitno 58 58
    66-340 Przytoczna, woj. lubuskie
    tel. 0-95 7493024, 7494032, fax. 0-95 7493024
    REGON: 00031056800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2016 ROK
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część A - żywność, napoje i art. mleczarskie - kod CPV 15000000-8 Nazwa Jednost. miary Planowana wielkość zamówienia Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 360 Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 320 Groch - 1 kg kg 100 Groszek konserwowy - 400 g szt. 240 Fasola - 1 kg kg 130 Fasolka szparagowa konserwowa - 700 g szt. 160 Marchew konserwowa - 700 g szt. 240 Ćwikła - 280 g szt. 260 Ketchup ostry / łagodny - 500 g szt. 50/50 Majonez - 700 g szt. 150 Musztarda - 200 g szt. 290 Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 300 Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 350 Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 100 Ogórek kwaszony - 0,9 l szt. 420 Kapusta kwaszona - 0,9 l szt 350 Pasztet drobiowy - 500 g szt. 300 Konserwa mięsna - 300 g szt. 500 Konserwa rybna w pomidor - 250 g szt. 600 Paprykarz szczeciński - 330 g szt. 350 Cukier - 1 kg kg 1600 Kasza jęczmięnna - 1 kg kg 350 Kasza manna - 1,0 kg kg 170 Ryż - 1 kg kg 550 Płatki owsiane - 0,5 kg kg 140 Płatki kukurydziane - 250 g szt. 300 Mąka wrocławska - 1 kg kg 960 Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 Olej - 1 l l 400 Żurek - 1 kg kg 60 Sól - 1 kg kg 400 Makaron - nitki,świderki- ilość w kg kg 120/650 Bułka tarta - 0,5 kg kg 230 Galaretka owocowa - 90 g szt 1500 Kisiel - 40 g szt 1300 Budyń - 40 g szt. 230 Kompoty - 0,9 l szt. 100 Kawa Inka - 150 g szt 1000 Herbata - 100 g kg 50 Ocet - 0,5 l szt. 100 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 500 Pieprz ziołowy - 15 g szt 320 Przyprawa do zup w płynie - 1 l l 50 Majeranek 100 g szt 80 Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra szt 540 Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg szt 380 Papryka słodka mielona - 20 g szt 260 Czosnek mielony - 20 g szt 200 Kakao - 200 g szt 250 Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt. szt 800 Sos pieczeniowy - 30 g szt 100 Zupa ogonowa - 1 kg kg 50 Rosół z kury - 170 g szt 120 Zupa pieczarkowa - 1 kg kg 40 kukurydza konserwowa - 400 g szt. 180 Miód naturalny - 370g szt 20 Cynamon - 20g szt 50 Kwasek cytrynowy - 20 g szt 70 Chrzan konserwowy tarty - 270 g szt 70 Liść laurowy - 10 g szt 30 Ser tylżycki twardy kg 280 Ser topiony kg 120 kg Mleko w proszku pełnotłuste kg 1200 Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 990 Margaryna - 0,25 kg kg 120 Masło roślinne - 0,5 kg kg 120 Śmietana 18% - 0,4 l l 650 Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 400 Jogurt owocowy - 115 g szt. 4200 Jogurt naturalny - 150 g szt 300 Kefir naturalny - 400 g szt. 420 Cukier waniliowy- 30 g szt. 80 Proszek do pieczenia - 40 g szt. 50 Cukier puder - 500 g szt. 15 Dżem / różne smaki /- 580 g szt. 350 Fasolka czerwona konserwowa - 400 g szt 90 Ananas w kawałkach puszka - 580 g szt 40 Soda oczyszczona - 30 g szt 30 Przecier ogórkowy - 0,9 l szt 90 Kasz jaglana - 1 kg kg 20 Mleko 3,2 % karton - 1 l l 20 Klopsy w sosie pomidorowym - 500 g szt 90 Żelatyna spożywcza wieprzowa - 50 g szt 50 Część B - mięso, wędliny, drób - kod CPV 15100000-9; 15112100-7 Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia Karkówka wieprzowa bez kości kg 350 Schab wieprzowy bez kości kg 300 Schab wieprzowy z kością kg 250 Mięso mielone wieprzowe kg 250 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 400 Kiełbasa mortadela kg 200 Kiełbasa biała parzona kg 160 Kiełbasa Piwna kg 100 Kiełbasa szynkowa kg 140 Kiełbasa żywiecka kg 90 Kiełbasa zwyczajna kg 330 Kiełbasa śląska kg 260 Kiełbasa parówkowa kg 330 Wątrobianka kg 150 Salceson biały kg 150 Metka cebulowa kg 150 Łopatka faszerowana kg 150 Kaszanka kg 240 Pieczeń rzymska kg 170 Boczek faszerowany kg 100 Żeberka wieprzowe kg 240 Szynka gotowana wędzona kg 110 Smalec -0,2 kg kg 80 Boczek wędzony parzony kg 30 Kurczak świeży kg 240 Udko z kurczaka kg 440 Porcje rosołowe kg 630 Wątróbka drobiowa kg 180 Kiełbasa tyrolska kg 60 Polędwica sopocka kg 30 Kiełbasa mielonka kg 140 Filet drobiowy kg 30 Polędwica drobiowa kg 15 Golonka wieprzowa gotowana kg 60 Część C - pieczywo - kod CPV 15810000-9 Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia Chleb baltonowski - 1 kg szt. 6.900 szt. Chleb razowy - 1 kg szt. 1.400 szt. Bułka wrocławska - 0,10 kg szt. 19.360 szt. Część D - ryba - kod CPV 15220000-6; mrożonki - kod CPV 15331170-9 Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia śledź matyjas kg 200 Makrela wędzona kg 230 Filety z PANGI - mrożony kg 400 Burger rybny z warzywami - mrożone kg 180 Pierogi z mięsem - mrożone kg 120 Pierogi ruskie - mrożone kg 240 Flaki wieprzowe - mrożone kg 240 Zupa wiosenna - mrożona kg 140 Włoszczyzna paski - mrożona kg 740 Brokuł mrożony kg 80 Pyzy mrożone kg 120 Kalafior mrożony kg 40
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach