Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2015 ROK

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-340 Przytoczna, Rokitno 58
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-95 7493024, 7494032 , fax. 0-95 7493024
  • Data zamieszczenia: 2014-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Rokitno 58 58
    66-340 Przytoczna, woj. lubuskie
    tel. 0-95 7493024, 7494032, fax. 0-95 7493024
    REGON: 00031056800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2015 ROK
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część A - żywność, napoje i art. mleczarskie 1. Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 360 2. Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 170 3. Groch - 1 kg kg 100 4. Groszek konserwowy - 400 g szt. 200 5. Fasola - 1 kg kg 110 6. Fasolka konserwowa - 700 g szt. 60 7. Marchew konserwowa - 700 g szt. 200 8. Ćwikła - 280 g szt. 200 9. Ketchup - 500 g szt. 100 10. Majonez - 700 g szt. 120 11. Musztarda - 200 g szt. 250 12. Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 300 13. Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 350 14. Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 60 15. Ogórek kwaszony - 5 kg kg 260 16. Kapusta kwaszona - 5 kg kg 250 17. Pasztet drobiowy - 500 g szt. 400 18. Konserwa mięsna - 300 g szt. 280 19. Konserwa rybna - 170 g szt. 800 20. Paprykarz szczeciński - 300 g szt. 500 21. Cukier - 1 kg kg 1600 22. Kasz jęczmięnna - 1 kg kg 180 23. Kasza manna - 1,0 kg kg 150 24. Ryż - 1 kg kg 550 25. Płatki owsiane - 0,5 kg kg 120 26. Płatki kukurydziane - 250 g szt. 300 27. Mąka wrocławska - 1 kg kg 750 28. Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 29. Olej - 1 l l 450 30. Żurek - 1 kg kg 50 31 Sól - 1 kg kg 400 32 Makaron - nitki/świderki- ilość w kg kg 200/500 33 Bułka tarta - 0,5 kg kg 230 34 Galaretka owocowa - 90 g szt 1500 35 Kisiel - 40 g szt 1500 36 Budyń - 40 g szt. 150 37 Kompoty - 0,9 l szt. 160 38 Kawa Inka - 150 g szt 900 39 Herbata - 100 g kg 50 40 Ocet - 0,5 l szt. 120 41 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 600 42 Pieprz ziołowy - 15 g szt 330 43 Przyprawa do zup w płynie - 1 l l 75 44 Majeranek 15 g szt 350 45. Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra szt 540 46. Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg szt 380 47. Papryka słodka mielona - 20 g szt 300 48. Czosnek mielony - 20 g szt 250 49. Kakao - 100 g szt 550 50. Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt. szt 800 51. Sos pieczeniowy - 30 g szt 360 52. Zupa ogonowa - 1 kg kg 50 53. Rosół z kury - 170 g szt 130 54. Zupa pieczarkowa - 1 kg kg 40 55. kukurydza konserwowa - 400 g szt. 180 56. Miód naturalny - 370g szt 20 57. Cynamon - 20g szt 50 58. Kwasek cytrynowy - 20 g szt 50 59. Chrzan - 280 g szt 190 60. Liść laurowy - 10 g szt 60 61. Ser tylżycki twardy kg 280 62. Ser topiony kg 200 63. Mleko w proszku pełnotłuste kg 1200 64. Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 900 65. Margaryna - 0,25 kg kg 100 66. Masło roślinne - 0,5 kg kg 130 67. Śmietana 18% - 0,5 l l 650 68. Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 330 69. Jogurt owocowy - 125 g szt. 4500 70 Kefir naturalny - 400 g szt. 380 71 Cukier waniliowy- 30 g szt. 80 72 Proszek do pieczenia - 40 g szt. 50 73 Cukier puder - 500 g szt. 15 74 Dżem / różne smaki /- 280 g szt. 380 Część B - mięso, wędliny, drób 1. Karkówka wieprzowa bez kości kg 350 2. Schab wieprzowy bez kości kg 300 3. Schab wieprzowy z kością kg 400 4. Mięso mielone wieprzowe kg 230 5. Mięso gulaszowe wieprzowe kg 400 6. Kiełbasa mortadela kg 80 7. Kiełbasa biała parzona kg 100 8. Kiełbasa Piwna kg 30 9. Kiełbasa szynkowa kg 30 10. Kiełbasa żywiecka kg 50 11. Kiełbasa zwyczajna kg 300 12. Kiełbasa śląska kg 230 13. Kiełbasa parówkowa kg 280 14. Wątrobianka kg 70 15. Salceson biały kg 150 16. Metka cebulowa kg 150 17. Łopatka faszerowana kg 150 18. Kaszanka kg 180 19. Pieczeń rzymska kg 170 20. Boczek faszerowany kg 180 21. Żeberka wieprzowe kg 240 22. Szynka gotowana wędzona kg 90 23. Smalec -0,2 kg kg 80 24. Boczek wędzony parzony kg 30 25. Kurczak świeży kg 200 26. Udko z kurczaka kg 400 27. Porcje rosołowe kg 600 28. Wątróbka drobiowa kg 180 29. Kiełbasa tyrolska kg 30 30. Polędwica sopocka kg 20 31. Kiełbasa mielonka kg 30 Część C - pieczywo 1 Chleb baltonowski - 1 kg szt. 7.500 szt. 2 Chleb razowy - 1 kg szt. 1.300 szt. 3 Bułka wrocławska - 0,10 kg szt. 19.300 szt. Część D - ryby i mrożonki 1 Śledź matyjas kg 260 2 Makrela wędzona kg 200 3 Filety z PANGI - mrożony kg 460 4 Burger rybny z warzywami - mrożone kg 180 5 Pierogi z mięsem - mrożone kg 120 6 Pierogi ruskie - mrożone kg 120 7 Flaki wieprzowe - mrożone kg 260 8 Zupa wiosenna - mrożona kg 140 9 Włoszczyzna paski - mrożona kg 760
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach