Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-340 Przytoczna, Rokitno 58
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-95 7493024, 7494032 , fax. 0-95 7493024
  • Data zamieszczenia: 2013-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Rokitno 58 58
    66-340 Przytoczna, woj. lubuskie
    tel. 0-95 7493024, 7494032, fax. 0-95 7493024
    REGON: 00031056800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dyrektor Domu Pomocy Społecznej 66-340 Rokitno Nr 58 informuje, iż przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułułów spożywczych na 2014 rok, kod wiodący CPV 15000000-8, z podziałem na 7 części / od A do G / Część A - żywność, napoje i produkty pośrednie - kod CPV 15000000-8 Lp. Nazwa Jednost.miary Planowana wielkość zamówienia 1. Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 360 2. Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 100 3. Groch - 1 kg kg 100 4. Groszek konserwowy - 400 g szt. 200 5. Fasola - 1 kg kg 120 6. Fasolka konserwowa - 700 g szt. 60 7. Marchew konserwowa - 700 g szt. 200 8. Ćwikła - 280 g szt. 200 9. Ketchup - 500 g szt. 100 10. Majonez - 700 g szt. 120 11. Musztarda - 200 g szt. 210 12. Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 360 13. Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 390 14. Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 60 15. Ogórek kwaszony - 5 kg kg 460 16. Kapusta kwaszona - 5 kg kg 350 17. Pasztet drobiowy - 500 g szt. 290 18. Konserwa mięsna - 300 g szt. 60 19. Konserwa rybna - 170 g szt. 840 20. Paprykarz szczeciński - 300 g szt. 510 21. Cukier - 1 kg kg 1200 22. Kasz jęczmięnna - 1 kg kg 160 23. Kasza manna - 1,0 kg kg 100 24. Ryż - 1 kg kg 150 25. Płatki owsiane - 0,5 kg kg 180 26. Płatki kukurydziane - 250 g szt. 100 27. Mąka wrocławska - 1 kg kg 500 28. Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 29. Olej - 1 l l 200 30. Żurek - 1 kg kg 42 31 Sól - 1 kg kg 400 32 Makaron rosołowy / nitki/- ilość w kg kg 150 33 Bułka tarta - 0,5 kg kg 270 34 Galaretka owocowa - 75 g szt 1500 35 Kisiel - 40 g szt 1500 36 Budyń - szt. 120 37 Kompoty - 0,9 l szt. 360 38 Kawa Inka - 150 g szt 870 39 Herbata - 100 g kg 50 40 Ocet - 0,5 l szt. 130 41 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 600 42 Pieprz ziołowy - 15 g szt 330 43 Przyprawa do zup w płynie - 1 l l 75 44 Majeranek 15 g szt 350 45 Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra szt 540 46 Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg szt 380 47 Papryka słodka mielona - 20 g szt 250 48 Czosnek mielony - 20 g szt 300 49 Kakao - 100 g szt 520 50 Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt. szt 840 51 Sos pieczeniowy - 30 g szt 360 52 Zupa ogonowa - 1 kg kg 48 53 Rosół z kury - 170 g szt 120 54 Zupa pieczarkowa - 1 kg kg 40 55 kukurydza konserwowa - 400 g szt. 120 56 Miód naturalny - 370g szt 20 57 Cynamon - 20g szt 30 58 Kwasek cytrynowy - 20 g szt 60 59 Chrzan - 280 g szt 190 60 Liść laurowy - 10 g szt 60 Część B - mięso i wędliny- kod CPV 15100000-9 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1. Karkówka bez kości kg 220 2. Łopatka bez kości kg 100 3. Schab bez kości kg 330 4. Schab z kością kg 350 5. Mięso mielone kg 220 6. Mięso gulaszowe kg 320 7. Kiełbasa mortadela kg 130 8. Kiełbasa biała parzona kg 200 9. Kiełbasa Piwna kg 115 10. Kiełbasa szynkowa kg 50 11. Kiełbasa żywiecka kg 30 12. Kiełbasa zwyczajna kg 240 13. Kiełbasa śląska kg 180 14. Kiełbasa parówkowa kg 210 15. Wątrobianka kg 70 16. Salceson biały kg 170 17. Metka cebulowa kg 170 18. Łopatka faszerowana kg 150 19. Kaszanka kg 180 20. Pieczeń rzymska kg 160 21. Boczek faszerowany kg 150 22. Żeberka wieprzowe kg 300 23. Szynka gotowana wędzona kg 90 24. Smalec -0,2 kg kg 50 25. Boczek wędzony parzony kg 50 Część C - drób świeży- kod CPV 15112100-7 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1. Kurczak świeży kg 280 2. Ćwiartka z kurczaka kg 380 3. Porcje rosołowe kg 700 4. Wątróbka kg 45 Część D - art. nabiałowe i mleczarskie- kod CPV 15510000-6 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1. Ser tylżycki kg 150 2. Ser topiony kg 100 3. Mleko w proszku kg 1200 4. Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 900 5. Margaryna - 0,25 kg kg 75 6. Masło roślinne - 0,5 kg kg 130 7. Śmietana 18% - 0,5 l l 670 8. Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 330 9. Jogurt owocowy - 125 g szt. 4900 10. Kefir naturalny - 400 g szt. 300 Część E - pieczywo - kod CPV 15810000-9 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1 Chleb baltonowski - 1 kg szt. 6.500 2 Chleb razowy - 1 kg szt. 1.300 3 Bułka wrocławska - 0,10 kg szt. 18.300 Część F - ryba - kod CPV 15220000-6 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1 Śledź matyjas kg 250 2 Makrela wędzona kg 150 3 Filety z PANGI kg 460 4 Burger rybny z warzywami kg 200 Załącznik G - mrożonki - kod CPV 15331170-9 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1 Pierogi z mięsem kg 120 2 Pierogi ruskie kg 120 3 Flaki wieprzowe kg 90 4 Zupa wiosenna kg 140 5 Włoszczyzna paski kg 760
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach