Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych, mięsa i wyrobów wędliniarskich i jaj kurzych

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 48-340 Głuchołazy, ul. M. C. Skłodowskiej 16
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 45 11 280 , fax. 77 45 11 280
  • Data zamieszczenia: 2016-07-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. M. C. Skłodowskiej 16 16
    48-340 Głuchołazy, woj. opolskie
    tel. 77 45 11 280, fax. 77 45 11 280
    REGON: 00031766500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz.glucholazy.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych, mięsa i wyrobów wędliniarskich i jaj kurzych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia stanowią : Pakiet nr 1 - mięso i wędliny wieprzowe Pakiet nr 2 -wędliny drobiowe Pakiet nr 3 - mięso drobiowe Pakiet nr 4 - artykuły spożywcze, Pakiet nr 5 - sosy i przyprawy Pakiet nr 6 - jaja kurze Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i warunki jakie musi spełniać, zawarte są w załączniku Nr 2 do niniejszej SIWZ. 2. Dostawa przedmiotu zamówienia będzie się odbywać na koszt i ryzyko Wykonawcy. 3. Artykuły sypkie, produkty zbożowe, przyprawy nie mogą być zbrylone, zawilgocone, zawierać szkodników i obcych zapachów, 4. Oferowane artykuły spożywcze powinny być w I klasie jakości i opakowaniach oryginalnych producenta oraz oznakowanie zgodnie z wymaganiami rozporządzenia Ministra rolnictwa i rozwoju wsi z 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. nr 137, poz. 966), tj. oznakowanie musi zawierać nazwę, pod którą środek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilości składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy, nazwę i adres producenta. 5. Dostawca ma obowiązek przyjąć zwrot towaru niezgodnego z zamówieniem lub specyfikacją przetargową każdorazowo przy dostawie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin dostawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozglucholazy.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach