Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych i mrożonek.

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Słowackiego 15a
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8280511, 8280521, 8280530 , fax. 033 8280514
  • Data zamieszczenia: 2010-11-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Słowackiego 15a 15a
    43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
    tel. 033 8280511, 8280521, 8280530, fax. 033 8280514
    REGON: 00031982000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych i mrożonek.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1 Mięso wieprzowe łopatka bez kości 15113000-3 2500 kg Mięso wołowe pieczeń gulaszowe I bez kości 15111000-9 1200 kg Udziec z kurczaka z kością 15112000-6 250 kg Mięso z indyka gulaszowe I bez kości 15112120-3 600 kg Wątroba wieprzowa 15114000-0 600 kg Nóżki wieprzowe 15131400-9 82 kg Słonina wieprzowa 15131400-9 97 kg Ozory wołowe 15114000-0 100 kg Mortadela 15131120-2 800 kg Parówka śląska 15131120-2 1090 kg Mielonka wieprzowa 15131120-2 1293 kg Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 1900 kg Kiełbasa dębicka 15131130-5 850 kg Kiełbasa zielonogórska 15131130-5 780 kg Szynka blok wieprzowy 15131410-2 370 kg Kiełbasa tyrolska gruba 15131130-5 330 kg Szynka mielona 15131130-5 440 kg Parówka wiedeńska 15131120-2 370 kg Pieczeń bawarska 15131120-2 132 kg Serdelki 15131120-2 264 kg Polędwica drobiowa 5131135-0 440 kg Szynka drobiowa 5131135-0 440 kg Kaszanka 15131134-3 1100 kg Pasztetowa luksusowa 15131130-5 360 kg Salceson włoski 15131120-2 700 kg CZĘŚĆ II Konserwa Paprykarz szczeciński 15240000-2 330 g 858 kg Konserwa Paprykarz szczeciński ( alopak) 15240000-2 120 g 255 kg Konserwa szprot w pomidorze 15240000-2 330 g 660 kg Pasztet drobiowy ( alopak) 15131000-5 130 g 374,01 kg CZĘŚĆ III ryba mrożona tusza bez głowy - (mintaj, miruna, witlinek) zawartość lodu nie więcej niż 20% 15221000-3 5 - 7 kg 200 kg kotlet rybny panierowany , wstępnie obsmażone i głęboko zamrożone (waga szt. 60 - 120g) (mintaj, miruna) 15242000-6 4 - 6 kg 650 kg CZĘŚĆ IV pierogi głęboko mrożone truskawkowe zawartość farszu min 35% 15896000-5 (od 1 kg do 3 kg) 120 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach