Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych

Zespół Szkół i Placówek Specjalnych ogłasza przetarg

  • Adres: 58-500 Jelenia Góra, ul. Kruszwicka 3
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-75 7678963, 7538723 , fax. 0-75 7538726
  • Data zamieszczenia: 2012-03-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół i Placówek Specjalnych
    ul. Kruszwicka 3 3
    58-500 Jelenia Góra, woj. dolnośląskie
    tel. 0-75 7678963, 7538723, fax. 0-75 7538726
    REGON: 23091287500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w pakietach., Część 1-mleko, nabiał, art. spożywcze CPV 15000000-8, 15500000-3, Część 2-mięso, drób, art. wędliniarskie CPV 15100000-9; Część 3 -warzywa, owoce CPV 15300000-1; Część 4-ryby mrożone, warzywa mrożone 152200006; 15331177-9; Część 5-chleb,artykuły piekarnicze CPV 15810000-9; Część 6 - pierogi, uszka, kluski i inne wyroby mączne CPV 15851000-8. Część 1-mleko, nabiał, art. spożywcze CPV 15000000-8, 15500000-3, Cukier 1120 kg, dżem truskawkowy Łowicz słoik 280 g 170 szt., herbata Saga (300 szt. w paczce) paczka 420g 80szt, jajka kl. L szt. 8300, kasza jęczmienna kg 180, kasza manna 30 kg, kawa inka paczka 150g szt. 80, kompot czarna porzeczka szt. 380, kompot truskawka Frubex 880g szt. 60, Kompot wiśniowy Frubex 900 g szt. 80, Mąka wrocławska kg 180, makaron nitki Goliard 250g szt. 320, makaron świderki kg 310, margaryna Kasia 250 g szt. 160, masło mixełko łaciate 200 g szt. 1500, masło wiejskie 200 g szt. 1150, mąka Diamant kg 100, mleko folia 2% litr 3400, ogórek konserwowy Frubex słoik g 900 szt. 130, olej Oleo szt. 460, ryż kg 250, ser żółty Gouda plastry kg 160, sól kg 190, śmietana Mlekovita 30% litr 760, twaróg półtłusty kg 250; Część 2-mięso, drób, art. wędliniarskie CPV 15100000-9; boczek wędzony 45 kg, filet z kurczaka 190 kg, filet indyk kg 60, karczek b/kości 500 kg, kiełbasa śląska 210 kg, kiełbasa surowa biała kg 90, krakowska podsuszana kg 40, kurczak kg 50, łopatka b/kości kg 600, parówki wieprzowe mediolanki kg 80, porcje rosołowe kg 330, porce rosołowe ze skrzydełkami kg 570, schab b/kości kg 200, schab z kością kg 150, mięso szynka b/kości kg 370, szynka biała kg 10, szynka drobiowa delikatesowa kg 36, szynka tradycyjna kg 30, udko z kurczaka kg 280, wołowina pieczeniowa kg 100, wątroba drobiowa kg 75, parówki bananowe kg 70; Część 3 -warzywa, owoce CPV 15300000-1; , banany 650 kg, buraki 390 kg, cebula 350 kg, cytryny 18 kg, jabłka Champion 1300 kg, kapusta biała 300 kg, kapusta czerwona 40 kg, kapusta kiszona 520 kg, kapusta pekińska 220 kg, mandarynki 100 kg, marchew korzeń 200 kg, ogórki kiszone op.500g 360 szt,, pieczarki 90 kg, pietruszka korzeń 25 kg, , pomidor 120 kg, seler 25 kg, Ziemniaki 8100 kg Część 4-ryby mrożone, warzywa mrożone CPV 152200006; 15331170-9; bukiet warzyw królewski 190 kg, Dorsz SHP 370 kg, fasola szparagowa 80 kg, frytki Firma LUTOSA 200 kg, groszek 50 kg, makrela wędzona 110 kg, marchew kostka 140 kg, mieszanka kompotowa z pestką 230 kg, mintaj filet 70kg, miruna filet 200 kg, śledź po wiejsku 65 kg, truskawka mrożona 200 kg, warzywa na patelnię 50 kg, włoszczyzna paski 690 kg, zupa jarzynowa 100 kg, zupa kalafiorowa kg 100; Część 5-chleb,artykuły piekarnicze CPV 15810000-9; babka piaskowa 400 g szt. 180, bułka drożdżowa szt. 1600, bułka grahamka szt. 800, bułka tarta kg 80, bułka z dynią szt. 3000, bułka zwykła duża szt. 1000, bułka zwykła mała szt. 5000, chleb krojony 60kg szt. 1750, chleb wiejski szt. 400, chleb wieloziarnisty szt. 300, ciasto jabłecznik kg 100, ciasto sernik z brzoskwinią kg 90, ciasto sernik z czekoladą kg 90, kawiarka duża szt. 450, pączek szt. 400. , Część 6 - pierogi, uszka, kluski i inne wyroby mączne CPV 15851000-8 Pierogi z mięsem świeże 300 kg, pierogi ruskie świeże 400 kg, pierogi z kapustą i grzybami świeże 220 kg, kluski śląskie świeże 250 kg, kopytka świeże 350 kg, kluski leniwe 150 kg, pierogi z jagodami świeże 40 kg, krokiety z serem i pieczarkami świeże 160 szt. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia zamawianych dostaw o 20% w związku z nowym rokiem szkolnym i możliwą zmianą ilości uczniów, której Zamawiający nie jest w stanie obecnie dokładnie określić. Wykonawca dostarczy i rozładuje przedmiot zamówienia na wskazane przez zamawiającego miejsce na terenie Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych przy ul. Kruszwickiej 3 i przy ul. Grottgera 1. Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą sukcesywnie raz - dwa razy w tygodniu po telefonicznym zamówieniu złożonym przez osoby upoważnione przez Zamawiającego w przeddzień dostawy w dni robocze w godzinach 7.00-15.00 transportem wykonawcy, przeznaczonym do przewozu artykułów spożywczych , zgodnie z przepisami wydanymi na podstawie ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. z 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późniejszymi zmianami). Artykuły spożywcze muszą spełniać wymagania wszystkich odpowiednich norm oraz posiadać wszelkie niezbędne dokumenty i atesty dopuszczające do obrotu na terenie kraju. Zamówienia będą realizowane przez okres 12 miesięcy od dnia podpisania umowy..
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.um-jeleniagora.dolnyslask.pl; zsips.jgnet.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach