Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16

Zespół Szkół w Lubiewie ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, ul. Wojska Polskiego 16
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 52 33 493 77 , fax. 52 33 493 77
  • Data zamieszczenia: 2011-08-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Lubiewie
    ul. Wojska Polskiego 16 16
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 52 33 493 77, fax. 52 33 493 77
    REGON: 09320213900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zespół szkół - jednostka organizacyjna gminy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Lubiewie, ul. Wojska Polskiego 16, szczegółowo wg załącznika nr 1 do niniejszej specyfikacji, tj. formularza ofertowego, w którym określono: nazwy towarów, jednostki miary, szczegółowy opis towaru oraz prognozowane zapotrzebowanie ilościowe w okresie realizacji zamówienia. Dostarczane artykuły muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym, każde opakowanie musi zawierać, co najmniej następujące dane: - nazwę produktu i rodzaj, - wykaz składników, - termin przydatności do spożycia, - masę netto, - warunki przechowywania, - nazwę i adres producenta. Oferowane artykuły spożywcze muszą być wysokiej jakości pod względem właściwości organoleptycznych (wygląd, smak, zapach) jak i odżywczych oraz posiadać maksymalny okres przydatności do spożycia przewidziany dla danego artykułu spożywczego, licząc od daty dostawy. Dostawa artykułów spożywczych nastąpi po uprzednim złożeniu zamówienia przez osobę wyznaczoną przez Zamawiającego, dostawa towaru odbywać się będzie w godzinach 7.30 - 10.00, w niżej wymienionych terminach: - dowóz produktów mięsnych - poniedziałki i środy, - dowóz pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich - codziennie, - dowóz pozostałych artykułów spożywczych - wtorki i czwartki. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany w zapotrzebowaniu ilościowym artykułów spożywczych, z przyczyn obiektywnych (np. niska frekwencja dzieci korzystających ze stołówki), do + - 20% ilości wykazanych w załączniku nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, tj. formularzu ofertowym, w którym określono prognozowane zapotrzebowanie ilościowe na towary w okresie realizacji zamówienia (kol. 5).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubiewo.bip.net.pl, www.zslubiewo.las.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach