Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu I LO

I LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM.KS.A.J.CZARTORYSKIEGO W PUŁAWACH ogłasza przetarg

  • Adres: 24-100 Puławy, Partyzantów 16
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 8863514
  • Data zamieszczenia: 2022-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: I LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM.KS.A.J.CZARTORYSKIEGO W PUŁAWACH
    Partyzantów 16
    24-100 Puławy, woj. lubelskie
    tel. 81 8863514
    REGON: 060664265
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.czart.pulawy.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu I LO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    a) Część 1 „Dostawa ziemniaków”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 A do SWZ.b) Część 2 „Dostawa warzyw korzennych, bulwiastych, warzyw liściastych, owoców tropikalnych oraz owoców innych niż tropikalne”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 B do SWZ. KOD CPV: 03221110-0 Warzywa korzeniowe, 03221120-3 Warzywa bulwiaste, 03221300-9 Warzywa liściaste,03222110-7 Owoce tropikalne,03222300-6 Owoce inne niż tropikalnec) Część 3 „Dostawa mrożonek warzywnych i innych przetworów mrożonych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 C do SWZ.d) Część 4 „Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 D do SWZ.e) Część 5 „Dostawa mięsa i produktów mięsnych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 E do SWZ.f) Część 6 „Dostawa różnych produktów spożywczych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 F do SWZ.g) Część 7 „Dostawa ryb i ryb przetworzonych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 G do SWZ.h) Część 8 „Dostawa mleka i przetworów mlecznych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 H do SWZ.i) Część 9 „Dostawa jaj”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 I do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału.a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.c) sytuacji ekonomicznej lub finansowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.d) zdolności technicznej lub zawodowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału.a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.c) sytuacji ekonomicznej lub finansowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.d) zdolności technicznej lub zawodowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-15

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach