I LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM.KS.A.J.CZARTORYSKIEGO W PUŁAWACH ogłasza przetarg
- Adres: 24-100 Puławy, Partyzantów 16
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 8863514
- Data zamieszczenia: 2022-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: I LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM.KS.A.J.CZARTORYSKIEGO W PUŁAWACH
Partyzantów 16
24-100 Puławy, woj. lubelskie
tel. 81 8863514
REGON: 060664265 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.czart.pulawy.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu I LO - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
a) Część 1 „Dostawa ziemniaków”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 A do SWZ.b) Część 2 „Dostawa warzyw korzennych, bulwiastych, warzyw liściastych, owoców tropikalnych oraz owoców innych niż tropikalne”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 B do SWZ. KOD CPV: 03221110-0 Warzywa korzeniowe, 03221120-3 Warzywa bulwiaste, 03221300-9 Warzywa liściaste,03222110-7 Owoce tropikalne,03222300-6 Owoce inne niż tropikalnec) Część 3 „Dostawa mrożonek warzywnych i innych przetworów mrożonych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 C do SWZ.d) Część 4 „Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 D do SWZ.e) Część 5 „Dostawa mięsa i produktów mięsnych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 E do SWZ.f) Część 6 „Dostawa różnych produktów spożywczych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 F do SWZ.g) Część 7 „Dostawa ryb i ryb przetworzonych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 G do SWZ.h) Część 8 „Dostawa mleka i przetworów mlecznych”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 H do SWZ.i) Część 9 „Dostawa jaj”Szczegółowy zakres, ilość i opis tej części zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 I do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03212100-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału.a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.c) sytuacji ekonomicznej lub finansowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.d) zdolności technicznej lub zawodowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału.a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.c) sytuacji ekonomicznej lub finansowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.d) zdolności technicznej lub zawodowejZamawiający nie stawia szczególnych wymagań w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-15
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO W ADAMOWIE
Dodano: 2024-02-01 - Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Chełmie
Dodano: 2020-06-12 - Dostawa warzyw i owoców do Zakładu karnego we Włodawie
Dodano: 2020-06-01 - Dostawa ziemniaków do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2020-02-12 - Dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2020-01-07 - Dostawa warzyw do Zakładu karnego w Chełmie
Dodano: 2019-09-23 - Dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2019-09-04 - Dostawa ziemniaków
Dodano: 2019-07-08 - Dostawa warzyw do Zakładu Karnego w Chełmie
Dodano: 2019-06-21 - Dostawa warzyw do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2019-06-07