Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych do ośrodków szkoleniowych i wypoczynkowych NBP

Narodowy Bank Polski - Departament Zamówień Publicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 00-919 Warszawa, ul. Świętokrzyska 11/21
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 653 28 20 , fax. 22 653 25 40
  • Data zamieszczenia: 2013-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Narodowy Bank Polski - Departament Zamówień Publicznych
    ul. Świętokrzyska 11/21 11/21
    00-919 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 653 28 20, fax. 22 653 25 40
    REGON: 00000222300019
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.nbp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych do ośrodków szkoleniowych i wypoczynkowych NBP
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa artykułów spożywczych do ośrodków szkoleniowych i wypoczynkowych NBP. Dostawa do Ośrodka NBP w Zalesiu Górnym Część 1 - Dostawa zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy Część 2 - Dostawa wędlin Część 3 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych Część 4 - Dostawa ryb i produktów przetworzonych Część 5 - Dostawa produktów przetworzonych z warzyw i owoców Część 6 - Dostawa produktów mleczarskich Część 7 - Dostawa różnych artykułów spożywczych Dostawa do Ośrodka NBP w Starejwsi Część 8 - Dostawa zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy Część 9 - Dostawa ryb i produktów przetworzonych Część 10 - Dostawa produktów przetworzonych z warzyw i owoców Część 11 - Dostawa produktów mleczarskich Część 12 - Dostawa różnych artykułów spożywczych Dostawa do Ośrodka NBP w Rucianem-Nidzie Część 13 - Dostawa wędlin Część 14 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych Część 15 - Dostawa ryb i produktów przetworzonych Część 16 - Dostawa produktów przetworzonych z warzyw i owoców Część 17 - Dostawa produktów mleczarskich Część 18 - Dostawa różnych artykułów spożywczych Dostawa do Ośrodka NBP w Zakopanem Część 19 - Dostawa wędlin Część 20 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych Część 21 - Dostawa ryb i produktów przetworzonych Część 22 - Dostawa produktów przetworzonych z warzyw i owoców Część 23 - Dostawa produktów mleczarskich Część 24 - Dostawa różnych artykułów spożywczych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031000002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nbp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach