Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu

Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II ogłasza przetarg

  • Adres: 45048 Opole, ul. gen. K. Pułaskiego
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 40 21 870; 726 720 714 , fax. 774021887
  • Data zamieszczenia: 2016-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II
    ul. gen. K. Pułaskiego 3
    45048 Opole, woj. opolskie
    tel. 77 40 21 870; 726 720 714, fax. 774021887
    REGON: 16034709900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna ( wygląd, smak, zapach ) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawca dostarczy artykuły własnym transportem i na własny koszt. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji ( potwierdzonej faksem na życzenie Dostawcy ) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika zamawiającego. Dowóz towaru będzie się odbywał transportem Dostawcy i na jego koszt. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na dostawę : pakiet nr 1 - mięso wieprzowe ,wędliny ( masa łączna - 4.770 kg; pakiet nr 2 - nabiał ( w tym masło śmietankowe 600 kg, śmietana 1.500l, jogurt ( różne smaki opak. 115-150g 9.000szt, ser twarogowy półtłusty 400kg ); pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze ( w tym mąka Wrocławska 1.600kg, olej roślinny uniwersalny 1.100l, cukier kryształ 750kg; pakiet nr 4 - mrożonki ( kostka rybna 700kg, porzeczka czarna 450kg mieszanka kompot 550kg cały pakiet o łącznej masie 2.485 kg ); pakiet nr 5 - mięso drobiowe, 2.700kg, jaja kurze 12.200szt ); świeże warzywa i owoce ( sezonowo ) ( marchew 3.600kg, banany 2.000kg, cały pakiet o łącznej masie 29.285kg ).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach