Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla dwóch jednostek obsługiwanych przez Powiatowe Centrum Usług Wspólnych w Ciechanowie

Powiatowe Centrum Usług Wspólnych w Ciechanowie ogłasza przetarg

  • Adres: 06-400 Ciechanów, 17 Stycznia 7
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 533749520
  • Data zamieszczenia: 2023-01-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Usług Wspólnych w Ciechanowie
    17 Stycznia 7
    06-400 Ciechanów, woj. mazowieckie
    tel. 533749520
    REGON: 389604050
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla dwóch jednostek obsługiwanych przez Powiatowe Centrum Usług Wspólnych w Ciechanowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich.Dostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Pieczywo świeże i inne wyroby piekarskie i ciastkarskie – codzienna dostawa(od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 – 6:30)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3a do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.Dostawa produktów mleczarskichDostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Produkty mleczarskie – dostawa dwa razy w tygodniu (od poniedziałku do czwartku w godzinach 7:00 – 10:00)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3b do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i wyrobów mięsnychDostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Produkty zwierzęce, mięso i wyroby mięsne – dostawa cztery razy w tygodniu (od poniedziałku do czwartku w godzinach 7:00 – 10:00)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3c do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.Dostawa różnych artykułów spożywczych.Dostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Różne artykuły spożywcze – dostawa dwa razy w tygodniu (od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-10:00)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3d do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.Dostawa ryb i innych artykułów mrożonych.Dostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Ryby świeże, mrożone, wędzone, solone oraz warzywa i owoce mrożone – dostawa dwa razy w tygodniu (od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-10:00)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3e do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.Dostawa świeżych owoców i warzyw.Dostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Świeże warzywa i owoce – dostawa cztery razy w tygodniu ( od poniedziałku do czwartku w godzinach 7:00-10:00)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3f do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.Dostawa świeżych jaj.Dostawy poszczególnych partii towaru w ramach zamówienia będą realizowane na podstawie zapotrzebowania zgłoszonego przez Zamawiającego telefonicznie, na piśmie lub pocztą elektroniczną (e-mail) na adres osoby wskazanej przez Wykonawcę do kontaktu z Zamawiającym w trakcie realizacji przedmiotu umowy.Dostawy będą realizowane od poniedziałku do piątku, w terminie 1 dnia od dnia złożenia zamówienia.Jaja świeże –dostawa raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-10:00)Wykonawca zobowiązany jest dokonać rozładunku dostarczonego towaru do magazynu poszczególnych jednostek składających zamówienie:1) Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie, ul. Orylska 9,2) Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 1Upoważnieni pracownicy Zamawiającego będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo - wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Produkty spożywcze stanowiące przedmiot zamówienia powinny być wolne od wad jakościowych z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 1/3 okresu określonego przez producenta. Jeżeli Zamawiający przy odbiorze artykułów stwierdzi, że jakość, ilość lub termin ważności do spożycia są niezgodne ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) ma prawo odmówić odbioru przedmiotu zamówienia i żądać niezwłocznej dostawy właściwego asortymentu. Zamawiający informuje, iż u Odbiorcy obowiązuje system HACCP, w związku z tym należy przedstawić w momencie rozpoczęcia dostaw i na żądanie aktualne orzeczenie lekarskie z badania do celów sanitarno - epidemiologicznych osoby dostarczającej towar.Zamawiający określił przewidywane, szacunkowe zapotrzebowanie na artykuły spożywcze w okresie wykonywania zamówienia, które nie są wiążące dla Zamawiającego, a stanowią jedynie podstawę dla Wykonawców do sporządzenia oferty. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia odszkodowawcze w stosunku do niewykorzystanej ilości przedmiotu zamówienia.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w Formularzu cenowym -Załącznik 3g do SWZ oraz Wzorze umowy -Załącznik nr 4 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach