Przetargi.pl
DOSTAWA Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie

Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-100 Sulechów, ul. Jana Pawła II 52
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-68 4782244 , fax. 0-68 4782245
  • Data zamieszczenia: 2009-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Jana Pawła II 52 52
    66-100 Sulechów, woj. lubuskie
    tel. 0-68 4782244, fax. 0-68 4782245
    REGON: 00608123500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ops.bip.sulechow.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    lp. Nazwa j.m. Ilość* ZADANIE A - artykuły spożywcze 1.Aromat do ciast Delecta lub równoważny 9 ml Szt.10 2.Ananas pl astry w syropie 560g Szt.10 3.Biszkopty wrocławskie Mamut lub równoważny 120g Szt.200 4.Bułka tarta ( 500g )Szt.500 5.Barszcz biały 66 g Szt.700 6.Budyń- Winiary lub równoważny 60g Szt.200 7.Bobofrut OVITA lub równoważny 300ml Szt.1000 8.Baton Snickers lub równoważny 51g Szt.200 9.Baton g rzesiek w czekol adzie lub równoważny 39g Szt.300 10.Chrzan konserwowy ok. 300 g Szt.100 11.Czekol ada mleczna 100g Szt.300 12.Cukier waniliowy 16g Szt.300 13.Cukier puder 500g Szt.40 14.Cukier kryształ 1 kg kg 2000 15.Cynamon 20g Szt.150 16.Ciastka i wafle luz Kg 20 17.Cukierki owocoweluz Kg 40 18.Chrupki kukurydziane 80g Szt.200 19.Dżem owocowy 300g Szt.100 20.Fasola biała drobna 500g Szt.400 21.Fasolka szparag owa Rolnik lub równoważna 500 g Szt.20 22.groszek konserwowy Pudliszki lub równoważny 400g Szt.200 23. groch łuskany połówki 500 g Szt.250 24.groch w całości 400g Szt.250 25.Herbata ekspresowa Minutka lub równoważna 140g Szt.40 26.Herbata miętowa 40g Szt.20 27.Konserwa mięsna 300g Szt.400 28.Ketchup Tortex łag odny lub równoważny 500g Szt.150 29.Koncentrat barszczu czerwoneg o 330 ml Szt.50 30.Kawa zbożowa Inka lub równoważna 150g Szt.20 31.Kaszka ml eczno-ryżowa owocowa Bobo Vita od 6-g o m-ca lub równoważna 230g Szt.30 32.Kleik ryżowy Bobo Vita lub równoważny 170g Szt.30 33.Kasza manna błyskawiczna 500g Szt.30 34.Kasza jęczmienna średnia 500g Szt.800 35.Koncentrat pomidorowy Pudl iszki lub równoważny 1kg kg .350 36.Kukurydza konserwowa Pudl iszki lub równoważna 400g Szt.500 37.Kakao natural ne 100g Szt.10 38.Kakao rozpuszczal ne 300g Szt.20 39.Kisiel Winiary lub równoważny 77g Szt.300 40.Musztarda sarepska 200g Szt.40 41.Majonez Winiary lub równoważny 700g Szt.300 42.Makaron świderki 500g Szt.1000 43.Makaron nitki rosołowe 400g Szt.500 44.Makaron łazanka 500g Szt.500 45.Makaron kol anka 500g Szt.300 46. Mąka tortowa 1kg Kg .2000 47.Napój owocowy, kartonik, nieg azowany 200ml Szt.1000 48.Napój owocowy nieg azowany 2l Szt.100 49.Olej uniwersal ny 1 l Szt.600 50.Ocet 0,5 l Szt.60 51.Og órek konserwowy 0,9 l Szt. 1000 52.Płatki owsiane 500g Szt.15 53.Paprykarz 300g Szt.100 54.Pal uszki słone 70g Szt.100 55.Płatki kukurydziane 250g Szt.50 56.Płatki ryżowe 200g Szt.20 57.Proszek do pieczenia 36g Szt.50 58.Pasztet drobiowy Profi lub równoważny 131g Szt.70 59.Ryż 1 kg Kg .500 60.Rodzynki 100g Szt.500 61.Szczaw konserwowy 300g Szt.500 62.Sól kuchenna jodowana 1 kg Kg .400 63.Sól kamienna 1 kg Kg .20 64.Syrop owocowy Herbapol lub równoważny 420g Szt.50 65.Nutell a Ferrero lub równoważna 230g Szt.20 66.Mąka ziemniaczana 500g Szt.50 67.Miód natural ny 370g Szt.20 68.Czosnek Kamis g ranul owany lub równoważny 1,10 kg Szt.20 69.Kwasek cytrynowy Kamis lub równoważny 500g Szt.10 70.liść l aurowy Kamis lub równoważny 100g Szt. 10 71.Majeranek Kamislub równoważny 150g Szt.20 72.Papryka miel ona słodka Kamis lub równoważna 800g Szt.10 73.Papryka miel ona ostra Kamis lub równoważna 800g Szt.4 74.Przyprawa do zup kl asyczna Winiary lub równoważna 1 litr Szt.300 75.Pieprz czarny miel ony Kamis lub równoważny 1kg Szt.15 76.Przyprawa do kurczaka Kamis lub równoważna 1,20kg Szt.10 77.Przyprawa do fl aków Kamis lub równoważna 800g Szt.7 78.Przyprawa do dań z ziemniaków 25g Szt.30 79.Przyprawa do ryb Kamis lub równoważna 800g Szt.7 80.Rosół drobiowy Kamis lub równoważny 1 kg kg 5 81.Przyprawa uniwersal na Deg usta lub równoważna 1kg kg 100 82.Ziel e ang iel skie Kamis lub równoważne 600g Szt.5 83.Bazylia Kamis lub równoważna 300g Szt.5 84.Oreg ano Kamis lub równoważne 750g Szt.5 85.Płatki jęczmienne 400g Szt.20 86.Ciastka Petit Bery 100g Szt.40 87.Słonecznik łuskany 100 g Szt.40 ZADANIE B - mrożonki 1.Bruksel a mrożona - opakowanie do 5 kg kg 200 2.Brokuły mrożone - opakowanie do 5 kg kg 150 3.Fasola szparag owa ziel ona mrożona- opakowanie do 5 kg kg 400 4.Kalafior mrożony - opakowanie do 5 kg kg 400 5.Mieszanka kompotowa z pestką 5 składnikowa - opakowanie do 7 kg kg 700 6.Mieszanka jarzynowa - 7 składnikowa na zupę jarzynową opakowanie do 5 kg kg 500 7.Włoszczyzna mrożona opakowanie do 5 kg kg 300 8.Marchew z g roszkiem mrożona opakowanie do 5 kg kg 300 9.Papryka czerwona mrożona opakowanie do 5 kg kg 200 10.Szpinak mrożony opakowanie 5kg kg 100 11.Porzeczka czarna mrożona opakowanie do 5 kg kg 100 12.Truskawka mrożona opakowanie do 5 kg kg 200 13.Jag oda mrożona opakowanie do 5 kg kg 50 14.Mieszanka kompotowa bez pestki 5 składnikowa opakowanie do 7 kg kg 200 ZADANIE C - ryby 1.Filet śl edziowy Mathias - luz kg 300 2.Filet z dorsza - mrożony bez g l azury - luz kg 150 3.Filet z mintaja - mrożony bez g l azury- luz kg 150 4.Filet z morszczuka - mrożony bez g l azury kg 150 5.Makrel a wędzona -Vakum z przedłużonym terminem spożycia pakowana hermetyczniekg 50 6.Filet z miruny ze skórą, mrożony bez g l azury - luz kg 100 7.Filet z pang i białej bez skóry mrożony trymowanykg 100 ZADANIE D - artykuły ml eczarskie 1.Jogurt owocowy ok. 120g Szt.200 2.Masło Ekstra 200g Szt.700 3.Marg aryna Pal ma lub równoważna 250g Szt.700 4.Ml eko fol ia 2% 1 l itrSzt.2500 5.Serek topiony Hochl and kremowy śmietankowy lub równoważny 100g Szt.70 6.Śmietana 18% 400g Szt.6000 7.Jogurt natural ny 370 g Szt.100 8.Serek Danonki (4-pak) lub równoważny 4 x 50g Szt.200 9.Serek Danio różne smaki (truskawkowy, wanil iowy, brzoskwiniowy) lub równoważny 150g Szt.200 10.Twaróg półtłusty 1 kg Kg 600 11.Twaróg śmietankowy 1 kg Kg 20 12.Drożdże 100g Szt.350 13.Serek topiony Edam lub równoważny 100g Szt.100 14.Ser Feta 16% tł. lub równoważny 270g Szt.40 15.Ser twardy Havarti bl oczek lub równoważny ok. 400g kg 10 16.Ser twardy l il iput bl oczek lub równoważny ok. 300g kg 10 17.Ser twardy Sal ami lub równoważnykg 30 18.Ser twardy g ouda lub równoważnykg 30 19.Ser twardy Zamojski lub równoważnykg 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia oraz w art. 24 ust. 1 i 2 i w art.22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunków określonych dla Wykonawców będzie dokonywana przy zastosowaniu kryterium --spełnia - nie spełnia. Wykonawca spełniający warunki otrzyma ocenę -- spełnia natomiast Wykonawca nie spełniający któregokolwiek z warunków otrzyma ocenę -- nie spełnia i zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 10 i ust.2 pkt 2-4 ustawy Prawo zamówień publicznych zostanie wykluczony z ubiegania się o udzielenie zamówienia, a jego oferta zgodnie z art. 24 ust. 4 zostanie odrzucona.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych na formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do Instrukcji dla Wykonawców. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ops.bip.sulechow.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach