Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki Nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-168 Bydgoszcz, ul. Ujejskiego 75
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3655352, 3655521, 3655296 , fax. 052 3655752
  • Data zamieszczenia: 2013-05-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki Nr 2 im. dr Jana Biziela w Bydgoszczy
    ul. Ujejskiego 75 75
    85-168 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3655352, 3655521, 3655296, fax. 052 3655752
    REGON: 34051714500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.biziel.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa wraz z rozładunkiem produktów spożywczych w zakresie: Grupa 1 - Artykuły spożywcze sypkie: Cukier 1-50kg, Mąka pszenna typ 550 1-50kg, Płatki owsiane górskie 0,5kg- 5kg, Ryż 1-50kg, Kasza jęczmienna 1- 25kg, Mąka ziemniaczana 1-20kg, Sól 20-50kg, Kaszka manna 1-25kg. Grupa 2 - Desery: Kisiel różne smaki/paczkowany do 1kg/, Budyń różne smaki /paczkowany do1kg/, Galaretka owocowa różne smaki/ paczkowany do 1kg/, Żelatyna wieprzowa spożywcza bez przypraw /paczkowana do 1kg/. Grupa 3 - Kawa, herbata, kakao: Herbata czarna granulowana 1kg, Herbata owocowa ekspresowa od 20g- 1kg, Herbata miętowa ekspresowa od 20g -1kg, Kawa zbożowa od 0,5kg-1kg, Kakao extra ciemne zawartość tłuszczu kakaowego od 10 do 12% 200g. Grupa 4 - Pieczarki mrożone: Pieczarki plastry kl. II mrożone, Pieczarki krusz mrożone. Grupa 5- Przetwory owocowe: Miód pszczeli naturalny 200g-400g, Miód pszczeli naturalny porcj.25g-30g, Dżem truskawkowy /280g-350g/ zawartość owocu nie mniej niż 40g na 100g produktu, Dżem wiśniowy /280g-350g/. zawartość owocu nie mniej niż 40g na 100g produktu, Dżem porcyjny 25g-30g, Powidła śliwkowe /280g-400g/ nie mniej niż 160g owocu w 100g produktu. Grupa 6 - Mus jabłkowy: Mus jabłkowy 700g-1000g. Grupa 7 - Przetwory warzywne: Koncentrat pomidorowy zawartość ekstraktu nie mniej niż 30% od /900g-1000g/, Koncentrat pomidorowy zawartość ekstraktu nie mniej niż 30% /od 1000g-3000g/, Sok pomidorowy 1l łagodny bez cukru, Sok pomidorowy 250-330ml bez cukru /butelka/, Sok warzywno-owocowy zagęszczony bez cukru 250-330ml. Grupa 8 Przetwory warzywne: Szczaw konserwowy 300g-400g, Koncentrat barszczu czerwonego do 1l, Przecier ogórkowy 300g-400g, Kukurydza konserwowa 300g-400g, Musztarda stołowa 3000g /wiaderko/, Chrzan tarty z kwaskiem cytrynowym, Ketchup łagodny 3000g /wiaderko/ nie mniej niż 45% koncentratu, Majonez stołowy Pomorski od 600g do 1000g, Ogórek konserwowy od 1000g do 5000g, Zakwas z mąki żytniej na żur, Barszcz biały z mąki pszennej, Groszek konserwowy, Papryka konserwowa od 720g do 5000g. Grupa 9 Przyprawy: Przyprawa w płynie do zup typ magi 1000ml, Pieprz czarny, naturalny mielony do 1000g, Pieprz ziołowy do 1000g, Papryka czerwona, słodka, mielona do 1000g, Majeranek otarty do 100g, Ziele angielskie do 100g, Liść laurowy do 100g, Przyprawa do potraw typu Wegeta / od 1-5kg/, Ocet spirytusowy 10% 0,5l, 0regano do 100g, Czosnek granulowany do 100g, Cynamon od 100g do 500g, Kminek od 100g do 500g, Kwasek cytrynowy od 50g do 100g, Tymianek od 100g do 500g. Grupa 10 Soki owocowe: Sok jabłkowy 100%bez cukru od 1-2 litra, Sok pomarańczowy 100%bez cukru od 1-2 litra, Sok czarna porzeczka 100%bez cukru od 1-2 litra, Sok bez cukru 100%200ml ze słomką różne smaki, Syrop owocowy malina,wiśnia o zawartości 65% extraktu owocowego minimum 0,2% słodzony cukrem lub syropem glukozowo-fruktozowym bez konserwantów - pasteryzowany /poj. Od 2l - 7l/. Grupa 11 Ciastka: Herbatniki bez czekolady paczka od 50-100g, Wafle bez czekolady 30g-50g, Chrupki kukurydziane naturalne /paczk.od 60-100g/, Suchary bez cukru Mamut /paczk. 280G/. Grupa 12 Wafle: Wafle ryżowe naturalne bez cukru, Wafle smakowe bez cukru, Listki waflowe bez cukru. Grupa 13 Rodzynki: Rodzynki. Grupa 14 Biszkopty, ciastka, cukierki: Biszkopty z galaretką oblane czekoladą deserową 15% typu Delicje, Ciastka Jeżyki w czekoladzie mlecznej nie mniej niż 35,5%, Cukierki w czekoladzie zawartość masy kakaowej w czekoladzie min. 43%. Grupa 15 Cukier, herbata, kawa: Cukier porcyjny w saszetkach /100szt/, Śmietanki porcyjne w płynie /100szt/, Herbata Lipton expresowa /100szt/, Kawa w ziarnach Arabika 100%, Kawa rozpuszczalna 100% 200g. Grupa 16 Jaja kurze: Jaja klasa M 53g-63g (średnie). Grupa 17 Pieczywo: Bułka tarta opak. 20-50 kg. Grupa 18 Pieczywo: Bułka grahamka 80-100g, Bułka zwykła 50 g. Grupa 19 Ciasto: Drożdżówka z makiem 100 g, Drożdżówka z owocami 100 g, Drożdżówka z serem 100 g, Drożdżówka z budyn. 100 g, Drożdżówka z krusz. 100 g. Grupa 20 Ciastka biszkopty: Biszkopty. Grupa 21 Ciastka: Ciastka maślane, domowe, z cukrem, Ciastka kruche z marmoladą. Grupa 22 Ziemniaki jadalne: Ziemniaki (Dostawa ziemniaków młodych od 1 VII ).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158310002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biziel.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach