Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych.

Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 63-300 Pleszew, Al. Wojska Polskiego 21
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7420602 , fax. 062 7420602
  • Data zamieszczenia: 2012-08-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy
    Al. Wojska Polskiego 21 21
    63-300 Pleszew, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7420602, fax. 062 7420602
    REGON: 25101239400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Baton Mars szt. 800 2. Baton Snickers szt. 200 3. Brzoskwinie puszka szt. 20 4. Ciastka Delicje szt. 100 5. Ciastka Jeżyki szt. 50 6. Cukier kg 700 7. Cukier puder 400 g szt. 30 8. Cukier waniliowy Delecta 32 g szt. 20 9. Czekolada Goplana 100 g szt. 30 10. Czosnek granulowany 250 g szt. 10 11. Czosnek granulowany GALEO 20g szt. 100 12. Degusta 1 kg przyprawa szt. 10 13. Degusta 200 g przyprawa szt. 200 14. Delikat przyprawa do mięs 200 g szt. 30 15. Dżem 280 g SORELLA szt. 250 16. Dżem jednorazowy paski szt. 100 17. Fasola sucha 1 kg kg 90 18. Fasolka konserwowa 0,9 L szt. 20 19. Filet śledziowy w pomidorach 170 g szt. 100 20. Galaretka Winiary 75 g szt. 600 21. Groch łuskany kg 50 22. Groszek konserwowy Kotlin 400 g szt. 100 23. Herbata granulowana 100 g szt. 500 24. Herbata Lipton 100 saszetek szt. 30 25. Kasza jęczmienna 1 kg kg 70 26. Kawa Jacobs 250g szt. 150 27. Kawa rozpuszczalna Jacobs 200 g szt. 20 28. Kawa Tchibo żółta 250 g szt. 30 29. Ketchup 3 kg KOTLIN szt. 10 30. Ketchup Kotlin 1 L szt. 100 31. Kisiel CYKORIA 40 g szt. 200 32. Kompot 0,9 L szt. 50 33. Koncentrat pomidorowy 1 L Kotlin szt. 80 34. Krem czekoladowy 200 g Nutella szt. 80 35. Kukurydza PTAK 380 g szt. 100 36. Kwasek cytrynowy GALEO 20 g szt. 100 37. Liść laurowy GALEO 6 g szt. 20 38. Majeranek GALEO 8g szt. 50 39. Majeranek 100g szt. 20 40. Majonez 400g WINIARY szt. 100 41. Majonez Winiary 700 g szt. 70 42. Makaron 1 KG kg 100 43. Makaron 250 g EKOMAK szt. 250 44. Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 100 45. Margaryna zwykła 250 g KRUSZWICA kg 50 46. Masło 200 g szt. 1800 47. Mąka tortowa 1KG kg 300 48. Mąka ziemniaczana 1KG kg 50 49. Mleko 1 L kartonik ŁOWICZ szt. 100 50. Musztarda stołowa 1 L PEGAZ szt. 50 51. Ocet 0,5 L szt. 60 52. Ogórek konserwowy 0,9 L szt. 100 53. Ogórki konserwowe 2650 g szt. 30 54. Olej Kujawski 1 L szt. 200 55. Papryka konserwowa 0,9 L szt. 100 56. Papryka słodka Galeo 20 g szt. 50 57. Paprykarz 300 g szt. 100 58. Pasztet Profi 160g DROP szt. 50 59. Pieprz mielony GALEO 20 g szt. 100 60. Pieprz mielony 250g szt. 10 61. Powidła 280 g UNAMEL szt. 200 62. Proszek do pieczenia Delekta 30 g szt. 20 63. Przyprawa stołowa 1 L Winiary szt. 30 64. Ryż 1 kg kg 40 65. Ryż kartonik SONKO szt. 20 66. Seler konserwowa ROLNIK szt. 50 67. Sos do pieczeni Winiary 30 g szt. 30 68. Sól szt. 100 69. Syrop Cymes 430 ml szt. 200 70. Śmietana 0,5 L 12% ŁOWICZ szt. 200 71. Śmietana 30 % 0,5 l ŁOWICZ szt. 20 72. Śmietanka paski szt. 200 73. Wafelek Grzesiek 36 g szt. 300 74. Woda świtezianka 0,5l szt. 200 75. Woda źródlana 1,5l ŻYWIEC szt. 150 76. Zaprawa cytrynowa pasek szt. 100 77. Ziele angielskie GALEO 20g szt. 30 78. Żelatyna CYKORIA 50 g szt. 20 79. Żelatyna 1 kg cykoria kg 10
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach