Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych

Szpital Lipno sp. z o. o. ogłasza przetarg

  • Adres: 87-600 Lipno, ul. Nieszawska 6
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 2880414 , fax. 054 2880414
  • Data zamieszczenia: 2010-12-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Lipno sp. z o. o.
    ul. Nieszawska 6 6
    87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 2880414, fax. 054 2880414
    REGON: 34057205500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w następującym asortymencie i ilości: Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Budyń śmietankowy - odpowiadający jakościowo i składnikowo budyniowi Delecty (opak. 0,5kg. - 1kg) kg 150 2 Budyń śmietankowy - odpowiadający jakościowo i składnikowo budyniowi Delecty (opak. 0,06kg - 0,07kg) szt. 100 3 Chrupki kukurydziane (opak. 0,08kg) szt. 1 500 4 Ciastka kruche domowe kg 150 5 Cukier biały (opak. 1kg - 5kg) kg 2 000 6 Cynamon (opak. 0,02kg) szt. 150 7 Dżem owocowy niskosłodzony (opak. 0,28kg - 0,50kg) kg. 1 000 8 Dżem owocowy niskosłodzony (opak. 0,025kg - 0,030kg) szt. 5 000 9 Fasola drobna kg 100 10 Fasola Jaś (opak. 5kg) kg 200 11 Galaretka owocowa - odpowiadająca jakościowo i składnikowo galaretce Delekty (opak. 0,065kg - 0,075kg) szt. 1 500 12 Groch łuskany (opak. 1kg - 5kg) kg 100 13 Herbata czarna (opak. 0,1kg - 0,3kg) kg 160 14 Kasza jęczmienna, średnia (opak. 1kg) kg 100 15 Kasza manna (opak. 0,4kg - 1kg) kg 500 16 Kawa zbożowa - odpowiadająca jakościowo i składnikowo kawie zbożowej Kujawianka (opak. 0,5kg) kg 300 17 Kisiel owocowy (opak. 0,06kg - 0,07kg) szt. 400 18 Kisiel owocowy (opak. 0,50kg) kg 200 19 Kleik ryżowy (opak. 0,20kg) szt. 600 20 Koncentrat pomidorowy 30% - odpowiadający jakościowo i składnikowo koncentratowi Włocławskiemu (opak. 0,2kg - 1kg) kg 250 21 Koper suszony (opak. 0,02kg) szt. 40 22 Kucharek - odpowiadający jakościowo i składnikowo kucharkowi Prymat (opak. 0,20kg - 1kg) kg 150 23 Kwasek cytrynowy (opak. 0,02kg) szt. 500 24 Liść laurowy (opak. 0,02kg) szt. 500 25 Maggi, przyprawa do zup i sosów - odpowiadająca jakościowo i składnikowo przyprawie Winiary (opak. 0,9l. - 1l.) l. 200 26 Majeranek (opak. 0,02kg) szt. 400 27 Makaron - świderki, nitki (opak. 0,5kg - 1kg) kg 500 28 Mąka pszenna typ 500 - odpowiadająca jakościowo i składnikowo mące Wrocławskiej (opak. 1kg) kg 500 29 Mąka ziemniaczana kg 150 30 Miód naturalny (opak. 0,025kg - 0,030kg) szt 4 000 31 Miód sztuczny (opak. 0,30kg - 0,50kg) kg 100 32 Musztarda (opak. 0,2kg) szt. 150 33 Ocet 10% (opak. 0,5l.) l. 500 34 Olej uniwersalny (opak. 1l.) l. 200 35 Papryka słodka (opak. 0,02kg) szt. 250 36 Pieprz naturalny (opak. 0,02kg) szt. 500 37 Pieprz ziołowy (opak. 0,02kg) szt. 500 38 Pietruszka suszona (opak. 0,02kg) szt. 200 39 Płatki owsiane (opak. 1kg) kg 100 40 Przecier ogórkowy kg 100 41 Rodzynki (opak. 0,2kg - 1kg) kg 10 42 Ryż biały (opak. 1kg) kg 600 43 Sok owocowo warzywny (opak. 0,30l. - 0,35l.) l. 250 44 Sok owocowo warzywny bez cukru (opak. 0,30l. - 0,35l.) l. 100 45 Sól jodowana (opak. 1kg) kg 1 000 47 Sól ważona spożywcza (opak. 25kg - 50kg) kg 7 000 48 Suchary bez cukru kg 10 49 Suchary delikatesowe kg 20 50 Syrop malinowy - odpowiadający, jakościowo i składnikowo syropowi Vitax (opak. 0,4l. - 0,6l.) l. 250 51 Szczaw konserwowy kg 50 52 Żelatyna spożywcza (opak. 0,05kg) kg 40 Opakowania jednostkowe powinny być oznakowane, zawierać informacje dotyczące miedzy innymi: nazwa, adres producenta, nazwa towaru, klasa jakości, data produkcji, termin przydatności do spożycia (początkowy termin daty ważności przydatności do spożycia). Wykonawca dostarcza przedmiot zamówienia własnym transportem przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar spełniający wymogi jakościowe dotyczące wytwarzania, przechowywania i transportu asortymentu w systemie HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 8 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: brak wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitallipno.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach