Szpital Chorób Płuc Orzesze ogłasza przetarg
- Adres: 43-180 Orzesze, ul. Gliwicka 20
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2213661 , fax. 032 2215920
- Data zamieszczenia: 2010-12-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Chorób Płuc Orzesze
ul. Gliwicka 20 20
43-180 Orzesze, woj. śląskie
tel. 032 2213661, fax. 032 2215920
REGON: 27618450000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-orzesze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów spożywczych Kod CPV: 15113000-3, 15114000-0, 15112000-6, 15811000-6, 03142500-3, 15211000-0, 15511000-3, 15412000-9, 15851000-8 Pakiet 1 Dostawa drobiu i wyrobów z drobiu- Towar powinien być dostarczony w GAT I - dostawa jeden raz w tygodniu - Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Pakiet 2 Dostawa pieczywa Towar powinien być dostarczony w GAT I - od poniedziałku do soboty - godz. od 7:00 - 8:00 Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Pakiet 3 Dostawa jaj kurzych Klasa I Towar powinien być dostarczony w GAT I - dostawa jeden raz w tygodniu - na opakowaniu podany termin ważności. Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Pakiet 4 Dostawa filetów rybnych Towar powinien być dostarczony w GAT I - dostawa jeden raz w miesiącu - na opakowaniu podany termin przydatności. Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Pakiet 5 Dostawa mięsa i wędlin Towar powinien być dostarczony w GAT I - dostawa dwa razy w tygodniu - wtorek i piątek - godz. od 7:00 - 8:00 Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Wykonawca jest zobowiązany dołączyć do oferty próbki, które pozwolą ocenić jakość wyrobów: 1.poz. 9 - 10dkg 2.poz. 10 - 10dkg 3.poz. 13 - 10dkg 4.poz. 14 - 10dkg 5.poz. 16 - 10dkg 6.poz. 17 - 10dkg Wszystkie próbki mają odpowiadać tym materiałom, które zostaną użyte do wykonania przedmiotu zamówienia. Pakiet 6 Dostawa mleka i przetworów mlecznych oraz tłuszczy Towar powinien być dostarczony w GAT I - od poniedziałku do soboty - godz. od 7:00 - 8:00. Mleko - termin ważności od daty dostawy do siedziby Zamawiającego min. 3 dni, Przetwory mleczne - termin ważności od daty dostawy do siedziby Zamawiającego min. 2 tygodnie, Tłuszcze - termin ważności od daty dostawy do siedziby Zamawiającego min. 1 miesiąc, Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Pakiet 7 Dostawa artykułów sypkich, przypraw i innych Towar powinien być dostarczony w GAT I - dostawa jeden raz w miesiącu - na opakowaniu podany termin przydatności. Wykonawca będzie posiadał specjalny środek transportu i dostarczać będzie w/w artykuły na swój koszt. Dostarczony towar powinien posiadać aktualne atesty (świadectwa jakości) i być w gatunku pierwszym. Dostawa przedmiotu zamówienia zgodnie z zamówieniem telefonicznym, fax lub e-mail. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-orzesze.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2016-01-12 - Dostawa produktów żywnościowych na potrzeby żywienia w Dziennym Domu Pomocy w Mikołowie
Dodano: 2015-11-10 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2015-01-15 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2014-01-15 - Dostawę mięsa i wędlin do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2014 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2013-10-16 - Dostawy Mięsa i wędlin
Dodano: 2013-01-16 - Dostawa mięsa
Dodano: 2013-01-03 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2012-09-17 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2012-06-11