Przetargi.pl
dostawa artykułów spożywczych

Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg

  • Adres: 38-543 Komańcza, Łupków
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
  • Data zamieszczenia: 2019-11-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
    Łupków 45
    38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
    tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
    REGON: 32110600000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów spożywczych: ZADANIE I - konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170g, z samootwieraczem, w ilości 20 kg, - konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 300 - 330g, z samootwieraczem w ilości 350 kg, - paprykarz z ryb, o gramaturze 300 - 330g, z samootwieraczem, w ilości 3 000 kg, ZADANIE II - groszek konserwowy w opakowaniach 400 g, w ilości 400 kg, - chrzan tarty w opakowaniach do 0,5 kg, w ilości 150 kg, - koncentrat pomidorowy 30%, w opakowaniach od 200 g do 1 kg, w ilości 2 400kg, - ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości 30 kg, - musztarda stołowa w opakowaniach do 1 kg, w ilości 30 kg, - ocet spirytusowy zwykły 10%, w ilości 300 l, - przyprawa w płynie, w opakowaniach do 5 litrów, w ilości 3 000 l, - olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany w opakowaniach do 3l, w ilości 1 500 l, - sól warzona, próżniowa, jodowana, spożywcza, w opakowaniach po 1 kg, w ilości 2 200 kg, - kawa zbożowa, w ilości 400 kg, - herbata czarna granulowana, w ilości 400 kg, - fasola biała ( jadalna) - odmiany JAŚ, w całości, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, w ilości 1 800 kg, - groch łuskany, suszony, ziarna jednorodne odmianowo, w ilości 800 kg. - cukier biały kryształ, w opakowaniach do 25 kg, w ilości 4 500 kg, - dżem owocowy, w opakowaniach do 15 kg, w ilości 2 200 kg, - marmolada owocowa, w opakowaniach do 15 kg, w ilości 2 600 kg, - woda mineralna 1,5 l niegazowana, w ilości 1 000 szt., ZADANIE III - ryba morska mrożona, filet, ilość glazury 3 – 5 % wagi ryby, w ilości 300 kg, - kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca, wątroby i żołądka, w ilości 2 000 kg, - filet z piersi kurczaka mrożony, w ilości 450 kg, - burgery rybne panierowane, mrożone, jednolite o wyrównanej wielkości, całe, 1 szt. 80 - 100g masy netto, w ilości 2 000 kg, ZADANIE IV - rosół drobiowy – bulion baza w proszku, w ilości 400 kg, - bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, w ilości 400 kg, - sos pieczarkowy w proszku, w ilości 300 kg, - sos pieczeniowy w proszku, w ilości 300 kg, - sos biały w proszku, w ilości 250 kg, - sos gulaszowy w proszku, w ilości 250 kg, - sos węgierski w proszku, w ilości 250 kg, - sos koperkowy w proszku, w ilości 200 kg, - zupa ogonowa w proszku, w ilości 300 kg, - zupa grzybowa w proszku, w ilości 300 kg, - żurek w proszku, w ilości 200 kg, - majeranek, w ilości 20 kg, - papryka mielona, w ilości 110 g, - liść laurowy, w ilości 45 kg, - czosnek mielony, w ilości 25 kg, - pieprz czarny mielony, w ilości 110 kg, - pieprz ziołowy mielony, w ilości 110 kg, - kminek, w ilości 25 kg, - ziele angielskie, w ilości 45 kg, - cynamon, w ilości 15 kg, - przyprawa do mięs w proszku, w ilości 25 kg, - przyprawa do bigosu w proszku, w ilości 15 kg, - napój pomarańczowy w proszku, w ilości 750 kg, - napój wiśniowy w proszku, w ilości 750 kg, - napój malinowy w proszku, w ilości 750 kg, ZADANIE V - leczo pieczarkowe, w opakowaniach do 2 kg, w ilości 1 100 kg, - sałatka szwedzka, w słoikach od 800ml – 1700ml, w ilości 1 200 kg, - sałatka obiadowa, w słoikach od 800ml – 1700ml, w ilości 1 500 kg, - sałatka z czerwonej kapusty, w słoikach od 800ml – 900ml, w ilości 1 500 kg, ZADANIE VI - makaron różny( nitki, świderki), w ilości 6 000 kg, - kasza jęczmienna, w ilości 3 500 kg, - kasza manna, w ilości 600 kg, - ryż spożywczy biały, w ilości 4 000 kg, ZADANIE VII - kluski śląskie mrożone, w ilości 1 000 kg, - pierogi ruskie mrożone, w ilości 4 500 kg, - uszka z grzybami mrożone, w ilości 50 kg ZADANIE VIII - soja kostka, w ilości 450 kg, - soja granulat, w ilości 450 kg, - kotlet sojowy, w ilości 250 kg, ZADANIE IX - jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy „M” ( przy każdej dostawie musi być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny dla jajek), w ilości 35 000 szt., 1. Ilości podane powyżej są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 2. Miejsce realizacji zamówienia: Zakład Karny w Łupkowie i Oddział Zewnętrzny w Moszczańcu. 3. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów spożywczych zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Dostawa artykułów spożywczych do magazynu zamawiającego w Zakładzie Karnym w Łupkowie i Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu odbywać się będzie w godzinach od 8.00 – 13.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 7. Z uwagi na konstrukcje bramy wjazdowej w Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40m. 8. Każde opakowanie produktu musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: - nazwę produktu, - dane dotyczące składników występujących w danym produkcie oraz znajdujących się w nich substancji alergennych - datę minimalnej przydatności do spożycia, - dane identyfikujące producenta, - zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu, - warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, - oznaczenie partii produkcji, - klasę jakości handlowej,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. 2.Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach