Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych

Szkoła Podstawowa Nr 3 ogłasza przetarg

  • Adres: 22-200 Włodawa, ul. Zbigniewa Sierpińskiego
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-82 572 11 38 , fax. 0-82 572 24 51
  • Data zamieszczenia: 2019-02-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 3
    ul. Zbigniewa Sierpińskiego 4
    22-200 Włodawa, woj. lubelskie
    tel. 0-82 572 11 38, fax. 0-82 572 24 51
    REGON: 11010655500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp3wlodawa.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Istotą zamówienia jest cykliczne dostarczanie do kuchni Szkoły Podstawowej nr 3 we Włodawie, ul. Z. Sierpińskiego 4, artykułów spożywczych do przygotowywania posiłków dla uczniów i dzieci. Artykuły będą zamawiane i dostarczane w cyklu od jednodniowego do dwutygodniowego. Artykuły żywnościowe zostały podzielone na dwie części, z których każda część odpowiada odrębnej grupie artykułów spożywczych. Wykaz szczegółowy artykułów będących przedmiotem zamówienia określono w załącznikach od nr 1 i 2) stanowiących integralną część niniejszej specyfikacji. W obrębie każdego załącznika wykazano roczne zużycie artykułów spożywczych w 2018 r. ze wskazaniem przedmiotu dostawy. nr 1- pieczywo - dostawa codzienna, nr 2- drożdżówki i ciasta - dostawa codzienna, 2.0.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówień doraźnych dokonywanych telefonicznie, z dostawą w terminie 1 dnia roboczego. 2.1.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania różnych ilości artykułów, niż te, które określono w zał. nr 1 i 2 (ilości artykułów podane w załącznikach są wartościami szacunkowymi określonymi na podstawie zużycia z roku 2018) oraz rozszerzenia zamawianych asortymentów, bądź rezygnacji z niektórych artykułów w zależności od liczby żywionych osób i jadłospisów obowiązujących u zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający ma prawo do niewykorzystania pełnej ilości artykułów wskazanych w załącznikach od nr 1 do nr 2. Wykonawcy nie przysługuje prawo skreślenia gramatury wykazanej w załącznikach od nr 1 do nr 2 i wstawienie nowej obowiązującej u Wykonawcy. Niezastosowanie się do powyższej zasady będzie skutkować odrzuceniem oferty w trybie art. 89 ust. 1 pkt 2) ustawy Pzp jako niezgodnej z treścią Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 2.2.Wykonawca będzie dostarczał towar (wraz z rozładunkiem we wskazane miejsce) do siedziby zamawiającego na swój koszt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach