Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 42-580 Wojkowice, ul. Sobieskiego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 322 961 600 , fax. 32 769 75 75
  • Data zamieszczenia: 2017-05-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sobieskiego 298
    42-580 Wojkowice, woj. śląskie
    tel. 322 961 600, fax. 32 769 75 75
    REGON: 31976000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach, adres: ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice oraz do Oddziału Zewnętrznego w Ciągowicach, adres: ul. Wojska Polskiego 10, 42-458 Ciągowice. Asortyment, ilości oraz jednostka miary dla zadań przedstawiają zamieszczone zostały poniżej: Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 6. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. Zadanie nr 1. 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 4200 itrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 3800 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 2600 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 3500 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 1000 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 2450 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 2400 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1200 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 4900 kg. 10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2300 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2700 kg. Zadanie nr 2. 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 550 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 55 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 95 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 650 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1950 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1950 kg. 7. Kminek mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 60 kg. 8. Papryka czerwona mielona słodka. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 150 kg. 9. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 45 kg. 10. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość – 220 kg. 11. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 110 kg. 12. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 50 kg. 13. Sól warzona, próżniowa, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość – 3200 kg. 14. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 3100 litrów. 15. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1350 kg. Zadanie nr 3. 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 660 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 460 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 680 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 650 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 650 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 450 kg. Zadanie nr 4. 1. Woda mineralna niegazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 35000 litrów. Zadanie nr 5. 1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3700 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3100 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet ala schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 360 kg. 4. Teksturowane białko sojowe – granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg. 5. Teksturowane białko sojowe – kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 480 kg. Zadanie nr 6. 1. Cukier - cukier biały kryształ, produkt spożywczy uzyskiwany z buraków cukrowych, postać: sucha o jednolitej granulacji i sypkich kształtach. Opakowanie jednostkowe 1 – 10 kg. Ilość – 16000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach