Przetargi.pl
Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu

Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg

  • Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
  • Data zamieszczenia: 2019-10-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
    ul. Rokitniańska 1
    37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
    REGON: 32036000000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organiazacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu wg zestawienia: Część I - CPV: 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane • Szprot w pomidorach – 396 kg, • Śledź w oleju – 264 kg, • Paprykarz szczeciński – 660 kg. Część II - CPV: 15831200-4 - Cukier biały • Cukier biały – 4 000 kg. Część III - CPV: 03142500-3 – Jaja • Jaja – 33 000 szt. Część IV - CPV: 15430000-1 - Tłuszcze jadalne • Margaryna śniadaniowa – 4 600 kg, • Olej rzepakowy – 900 l Część V - CPV: 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów zbożowych; CPV: 15851000-8 - Produkty mączne • Kasza gryczana – 600 kg • Kasza jęczmienna – 1 500 kg, • Ryż – 2 300 kg, • Makaron – 2 200 kg, • Mąka pszenna – 1 500 kg, • Płatki owsiane – 220 kg, • Kasza manna – 400 kg, • Mąka ziemniaczana – 50 kg. Część VI - CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone; CPV: 15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb; CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone • Burgery rybne (mrożone) – 450 kg. • Ryba (mrożona) – 70 kg, • Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa (mrożona) – 800 kg, • Marchew (mrożona) – 500 kg, • Marchew z groszkiem (mrożona) – 500 kg • Uszka z grzybami (mrożone) – 15 kg. Część VII - CPV: 03100000-2 - Produkty rolnictwa i ogrodnictwa; CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne • Cukier w kostkach – 5 kg, • Chrzan konserwowy – 100 kg, • Drożdże piekarskie (suche) – 5 kg, • Herbata granulowana – 150 kg, • Ketchup – 130 kg, • Majonez – 50 kg, • Musztarda – 150 kg, • Proszek do pieczenia – 1 kg, • Sól – 800 kg, • Woda mineralna – 1 200 szt, • Żelatyna spożywcza – 5 kg, • Śledzie w oleju – 3 kg, • Fasola biała „Jaś” – 600 kg, • Groch łuskany – 300 kg, • Przecier pomidorowy – 1 000 kg, • Musli tradycyjne – 50 kg, • Płatki kukurydziane – 50 kg, • Budyń śmietankowy – 5 kg, • Kwasek cytrynowy – 5 kg, • Pasztet drobiowy – 300 kg, • Kotlety sojowe – 150 kg, • Soja – granulat – 300 kg, • Powidła śliwkowe – 500 kg, • Dżem – 1 600 kg, • Marmolada wieloowocowa – 1 000 kg. Część VIII - CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne; CPV: 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone • Aromat w płynie do ciasta – 1 l, • Barszcz czerwony (instant) – 60 kg, • Rosół warzywny (bulion) – 400 kg, • Cynamon – 2 kg, • Czosnek granulowany – 50 kg, • Kminek – 10 kg, • Liść laurowy – 10 kg, • Przyprawa do kurczaka – 5 kg, • Przyprawa do mięsa mielonego – 5 kg, • Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw – 1 100 l, • Majeranek – 15 kg, • Ocet (10%) – 160 l, • Papryka słodka (mielona) – 30 kg, • Papryka wędzona (mielona) – 10 kg, • Pieprz czarny – 30 kg, • Sos boloński (instant) – 50 kg, • Sos gulaszowy (instant) – 40 kg, • Sos pieczarkowy (instant) – 40 kg, • Sos węgierski (instant) – 50 kg, • Ziele angielskie – 10 kg, • Żurek (instant) – 80 kg, • Koperek suszony – 15 kg, • Pietruszka suszona – 20 kg, • Zioła prowansalskie – 10 kg, • Zupa pieczarkowa (instant) – 40 kg, • Zupa gulaszowa (instant) – 50 kg, • Zupa ogonowa (instant) – 50 kg, • Zupa porowa (instant) – 40 kg, • Kurkuma – 15 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia ujęty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. W przypadkach odniesienia się do norm w opisie przedmiotu zamówienia Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne z opisywanym. Wykonawca powołujący się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych. Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu (zgodnie z informacją ujętą w załączniku nr 1 do SIWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia). Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach