Przetargi.pl
Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg

  • Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
  • Data zamieszczenia: 2015-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
    Łupków 45 45
    38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
    tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
    REGON: 00032110600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego: ZADANIE I - mięso, wędliny, podroby wieprzowe i wołowe: - mięso wołowe gulaszowe - b/k, mięso chude, nieznacznie ścięgniste, mrożone, pakowane w worki vac max. po 2,5kg, w ilości 1 300 kg, - mięso wieprzowe gulaszowe, - b/k, mięso nieznacznie ścięgniste, nieznacznie tłuste, dopuszczalny tłuszcz do 30%, mrożone,pakowane w worki vac max. po 2,5kg, w ilości 2 500 kg - mięso mielone wieprzowe, dopuszczalny tłuszcz do 30%, bez dodatków, mrożone, pakowane w worki vac max. po 2,5kg, w ilości 3 500 kg,- hamburger wieprzowy, w ilości 1 500 kg, - kaszanka, w ilości 2 000 kg, - wątroba wieprzowa, świeża, w ilości 1 400 kg,- serca wieprzowe, świeże, w ilości 1 100 kg,- smalec wieprzowy, w ilości 450 kg,- słonina b/s, w ilości 450 kg,- kiełbasa zwyczajna, w ilości 3 300 kg,- kiełbasa toruńska, w ilości 2 200 kg,- kiełbasa krakowska parzona, w ilości 1 800 kg,- kiełbasa lencz, w osłonce foliowej, w ilości 2 900 kg, - kiełbasa mortadela, w osłonce foliowej, w ilości 3 000 kg,- salceson, w osłonce foliowej, w ilości 2 700 kg,- pieczeń rzymska, w ilości 2 600 kg, - kiszka wątrobiana, w ilości 1 200 kg,- mielonka prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 2 900 kg,- szynka mielona prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 1 200 kg,- sznycel wieprzowo- drobiowy, w ilości 1 300 kg, - kiełbasa kminkowa, w ilości 1 500 kg,- kiełbasa parówkowa, w ilości 800 kg. ZADANIE II - mięso, wędliny, podroby drobiowe:- parówki drobiowe, w ilości 1 300 kg,- polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 1 200 kg, - kiełbasa drobiowa zwyczajna, w ilości 2 000 kg,- szynka drobiowa gotowana prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 1 600 kg,- pieczeń drobiowa, w ilości 1 500 kg,- mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 1000 kg,- baleron drobiowy, w ilości 2 300 kg,- mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 1 000 kg,- wątroba drobiowa, świeża, w ilości 1 000 kg,- żołądki drobiowe, świeże, w ilości 600 kg, - hamburger drobiowy, w ilości 1 500 kg,- filet prasowany z kurczaka, w ilości 500 kg,- kiełbasa krakowska drobiowa, w ilości 500 kg. ZADANIE III - konserwy mięsne:- konserwa turystyczna, w opakowaniu jednostkowym 300g, z samootwieraczem, w ilości 1 700 kg,- konserwa przysmak śniadaniowy, opakowaniu jednostkowym 300g, z samootwieraczem,w ilości 1 700 kg,- pasztet drobiowy - alumpak - w opakowaniu jednostkowym 100 - 130g, w ilości 500 kg,- pasztet wieprzowy - alumpak - w opakowaniu jednostkowym 100 - 130 g, w ilości 500 kg,- mielonka tyrolska - alumpak - w opakowaniu jednostkowym 100 - 130g, w ilości 250 kg,- pasztet sojowy - alumpak - w opakowaniu jednostkowym 100 - 130 g, w ilości 200 kg.1.Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 2. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza. 3.Transport artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy.4.Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy.5.Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6.Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego do magazynów zamawiającego odbywać się będzie raz w tygodniu (oprócz konserw), w godz. 8.00 - 13.30, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt.7.Z uwagi na konstrukcję bram wjazdowych w Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m.8.Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni, podrobów 3 dni,mięs mrożonych min. 30 dni, konserw mięsnych min. 90 dni - od daty dostawy.9.Na każde żądanie zamawiającego wykonawca zobowiązany jest okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą, normami europejskimi itp.10.Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:1) nazwę produktu,2) dane dotyczące składników występujących w produkcie,3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,4) dane identyfikujące producenta,5) zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu,6) warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 7) oznaczenie partii produkcji,8) klasę jakości handlowej.9) dane dotyczące składników występujących w produkcie oraz znajdujących się w nich substancji alergennych,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach