Przetargi.pl
Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg

  • Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
  • Data zamieszczenia: 2013-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
    Łupków 45 45
    38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
    tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
    REGON: 00032110600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego, podzielonych na zadania: ZADANIE I - Mięso, wędliny, podroby 1. mięso wołowe gulaszowe, bez kości, chude, nieznacznie ścięgniste, świeże w ilości 1 200 kg, 2. mięso wieprzowe gulaszowe, bez kości, nieznacznie ścięgniste, nieznacznie tłuste, dopuszczalna zawartość tłuszczu do 30 %, w ilości 3 800 kg,3. mięso mielone wieprzowe, dopuszczalna zawartość tłuszczu do 30 %, bez dodatków, w ilości 2 500 kg, 4. hamburger wieprzowy, w ilości 1 000 kg, 5. kiełbasa zwyczajna, w ilości 3 300 kg, 6. kiełbasa toruńska, w ilości 1 600 kg, 7. kiełbasa krakowska parzona, w ilości 1 100 kg, 8. kiełbasa lencz w osłonce foliowej, w ilości 2 900 kg, 9. kiełbasa mortadela w osłonce foliowej, w ilości 3 200 kg, 10. szynka mielona, wieprzowa, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 700 kg, 11. podgardle wędzone, w ilości 200 kg, 12. kaszanka, w ilości 2 200 kg, 13. salceson w osłonce foliowej, w ilości 3 000 kg, 14. pieczeń rzymska, w ilości 2 600 kg, 15. kiszka wątrobiana, w ilości 2 500 kg, 16. mielonka prasowana w osłonce foliowej, w ilości 3 000 kg, 17. wątroba wieprzowa, świeża, w ilości 1 000 kg, 18. serca wieprzowe, świeże, w ilości 1 000 kg, 19. słonina b/s, w ilości 500 kg, 20. smalec wieprzowy, w ilości 500 kg. 21. flaki cielęce w rosole, w osłonce foliowej (gotowe), w ilości 600 kg. ZADANIE II - Mięso, wędliny, podroby drobiowe 1. parówki drobiowe, w ilości 1 300 kg, 2. baleron drobiowy, w ilości 1 800 kg, 3.polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 600 kg, 4.mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 800 kg, 5.kiełbasa drobiowa zwyczajna, w ilości  2 100 kg, 6.szynka drobiowa gotowana, prasowana, w osłonce foliowej ,w ilości  1 200 kg, 7. pasztet drobiowy pieczony, w ilości  1 900 kg,8. pasztetowa drobiowa, w ilości 1 400 kg, 9.pieczeń drobiowa, w ilości 800 kg, 10.mielonka z indyka, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 600 kg, 11.wątroba drobiowa, świeża, w ilości  1 000 kg,12.żołądki drobiowe, świeże, w ilości 800 kg, 13.hamburger drobiowy, w ilości 1 000 kg. ZADANIE III - Konserwy mięsne 1.gulasz angielski, alumpak, w opakowaniu jednostkowym 100g, w ilości 700 kg, 2.karkówka tradycyjna mielona, alumpak, w opakowaniu jednostkowym 100g,w ilości 700 kg, 3. pasztet drobiowy, alumpak, w opakowaniu jednostkowym 100g,w ilości 600 kg,4. pasztet drobiowy z pomidorami, alumpak, w opakowaniu jednostkowym 100g,w ilości 600 kg. 5. golonka tradycyjna, alumpak, w opakowaniu jednostkowym 100g, w ilości 700 kg. 1. Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 2. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza. 3. Transport artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy. 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego do magazynów zamawiającego odbywać się będzie raz w tygodniu (oprócz konserw), w godz. 8.00 - 13.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 7. Z uwagi na konstrukcję bram wjazdowych w Zakładzie Karnym w Łupkowie i Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m. 8. Termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż 7 dni dla wędlin, 3 dni dla mięs i podrobów, 90 dni dla konserw, liczony od dnia dostawy. 9. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca zobowiązany jest okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą, normami europejskimi itp. 10. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę produktu, dane dotyczące składników występujących w produkcie, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta, zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu, warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji,klasę jakości handlowej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach