Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg
- Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
- Data zamieszczenia: 2009-11-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
Łupków 45 45
38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
REGON: 00032110600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego: Zadanie I - Mięso, wędliny, podroby - mięso wołowe gulaszowe kl. II bez kości, chude, nieznacznie ścięgniste, w ilości 4 500 kg, - mięso wieprzowe gulaszowe kl. II A bez kości, nieznacznie tłuste, dopuszczalny tłuszcz do 35 %, nieznacznie ścięgniste, w ilości 3 000 kg, - mięso mielone wieprzowo-wołowe (50%/50%), bez dodatków, w ilości 2 000 kg, - kiełbasa zwyczajna, w ilości 5 000 kg, - kiełbasa krakowska parzona, w ilości 2 600 kg, - kiełbasa lencz w osłonce foliowej, w ilości 3 500 kg, - kiełbasa parówkowa, w ilości 800 kg, - kiełbasa mortadela w osłonce foliowej, w ilości 3 400 kg, - szynka konserwowa, wieprzowa, parzona, w osłonce foliowej, w ilości 500 kg, - boczek wędzony, parzony, bez kości w ilości 150 kg, - kaszanka, w ilości 2 200 kg, - salceson w osłonce foliowej, w ilości 3 100 kg, - pieczeń rzymska, w ilości 3 000 kg, - kiszka wątrobiana, w ilości 1 000 kg, - mielonka prasowana w osłonce foliowej, w ilości 3 500 kg, - wątroba wieprzowa, w ilości 1 200 kg, - serca wieprzowe, w ilości 800 kg, - słonina, w ilości 400 kg, - smalec, w ilości 400 kg. Zadanie II - Konserwy mięsne - konserwa turystyczna o gramaturze 300 g, z samootwieraczem, w ilości 600 kg, - konserwa przysmak śniadaniowy o gramaturze 300 g, z samootwieraczem, w ilości 600 kg. Zadanie III - Wędliny i podroby drobiowe - parówki drobiowe, w ilości 500 kg, - baleron drobiowy, w ilości 3 000 kg, - polędwica drobiowa, w ilości 700 kg, - kiełbasa drobiowa zwyczajna, w ilości 3 000 kg, - szynka drobiowa gotowana, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 3 000 kg, - pasztet drobiowy pieczony, w ilości 1 700 kg, - wątroba drobiowa, w ilości 1 000 kg, - pieczeń drobiowa, w ilości 600 kg, - mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 600 kg, - filet z indyka świeży, w ilości 200 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r., Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.) Ocena spełniania warunków dokonywana będzie według formuły: spełnia/nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na podstawie następujących dokumentów: - oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 i nie podleganiu wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, - aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składnia ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2016-01-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.
Dodano: 2015-11-23 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-10-20 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
Dodano: 2015-07-09 - DOSTAWĘ WĘDLIN I MIĘSA DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WYSOCKU
Dodano: 2015-01-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2015-01-05 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
Dodano: 2014-11-25 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2014-09-22 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok.
Dodano: 2014-07-03 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2014-06-06