Zakład Karny w Łupkowie ogłasza przetarg
- Adres: 38-543 Komańcza, Łupków 45
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 467-70-49 , fax. 0-13 4677011
- Data zamieszczenia: 2011-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łupkowie
Łupków 45 45
38-543 Komańcza, woj. podkarpackie
tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011
REGON: 00032110600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego, podzielonych na zadania: ZADANIE I - Mięso, wędliny, podroby - mięso wołowe gulaszowe, bez kości, chude, nieznacznie ścięgniste, świeże, w ilości 2 200 kg, - mięso wieprzowe gulaszowe, bez kości, nieznacznie ścięgniste, nieznacznie tłuste, dopuszczalna zawartość tłuszczu do 35 %, w ilości 3 800 kg, - mięso mielone wieprzowe, dopuszczalna zawartość tłuszczu do 30 %, bez dodatków, w ilości 2 000 kg, - kiełbasa zwyczajna, w ilości 5 000 kg, - kiełbasa krakowska parzona, w ilości 700 kg, - kiełbasa lencz w osłonce foliowej, w ilości 3 400 kg, - kiełbasa mortadela w osłonce foliowej, w ilości 3 600 kg, - szynka konserwowa, wieprzowa, parzona, w osłonce foliowej, w ilości 200 kg, - podgardle wędzone, w ilości 150 kg, - kaszanka, w ilości 2 200 kg, - salceson w osłonce foliowej, w ilości 3 400 kg, - pieczeń rzymska, w ilości 2 200 kg, - kiszka wątrobiana, w ilości 1 800 kg, - mielonka prasowana w osłonce foliowej, w ilości 3 400 kg, - wątroba wieprzowa, świeża, w ilości 1 400 kg, - serca wieprzowe, świeże, w ilości 1 400 kg, - słonina, w ilości 400 kg, - smalec, w ilości 400 kg. ZADANIE II - Konserwy mięsne - konserwa turystyczna o gramaturze 300 g, z samootwieraczem, w ilości 1 500 kg, - konserwa przysmak śniadaniowy o gramaturze 300 g, z samootwieraczem, w ilości 1 500 kg, - pasztet drobiowy, alumpak, o gramaturze 100 - 130 g, w ilości 200 kg, - konserwa mielonka tyrolska, alumpak, o gramaturze 100 - 130 g, w ilości 200 kg. ZADANIE III - Wędliny i podroby drobiowe - parówki drobiowe, w ilości 500 kg, - baleron drobiowy, w ilości 2 000 kg, - polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 600 kg, - mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 800 kg, - kiełbasa drobiowa zwyczajna, w ilości 3 000 kg, - szynka drobiowa gotowana, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 1 800 kg, - pasztet drobiowy pieczony, w ilości 1 800 kg, - pieczeń drobiowa, w ilości 700 kg, - mielonka z indyka, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 750 kg, - wątroba drobiowa, świeża, w ilości 900 kg, - żołądki drobiowe, świeże, w ilości 600 kg, - skrzydełka drobiowe z kurczaka, świeże, w ilości 200 kg, - udka z kurczaka, świeże, w ilości 300 kg. 1. Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 2. Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza. 3. Transport artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 4. Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy. 5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6. Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego do magazynów zamawiającego odbywać się będzie raz w tygodniu (oprócz konserw), w godz. 8.00 - 14.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 7. Termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż 7 dni dla wędlin oraz 3 dni dla mięs i podrobów, liczony od dnia dostawy. 8. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca zobowiązany jest okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą, normami europejskimi itp. 9. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: - nazwę produktu, - dane dotyczące składników występujących w produkcie, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, - dane identyfikujące producenta, - zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu, - warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, - oznaczenie partii produkcji, - klasę jakości handlowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2016-01-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.
Dodano: 2015-11-23 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-10-20 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
Dodano: 2015-07-09 - DOSTAWĘ WĘDLIN I MIĘSA DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WYSOCKU
Dodano: 2015-01-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2015-01-05 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
Dodano: 2014-11-25 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2014-09-22 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok.
Dodano: 2014-07-03 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2014-06-06