Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
- Data zamieszczenia: 2011-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
ul. Rokitniańska 1 1
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
REGON: 00032036000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa art. spożywczych do ZK w Przemyślu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów j/n : Pakiet A 1.Cukier (opak. do 1 kg ) - 4200 kg 2.Cukier w kostkach (opak. do 500 g )- 2 kg 3.Dżem truskawkowy- 400 kg 4.Dżem wiśniowy- 500 kg 5.Marmolada wieloowocowa- 400 kg 6.Miód pszczeli- 10 kg 7.Powidła sliwkowe - 400 kg 8.Chrzan konserwowy (opak. do 280 g) - 70 kg 9.Drożdże piekarskie -2 kg 10.Herbata granulowana (opak. do 100 g ) -130 kg 11.Ketchup (opak. do 1 kg )-150 kg 12.Majonez (opak. do 1 kg ) - 60 kg 13.Musztarda (opak. do 1 kg )-200 kg 14.Proszek do pieczenia -0,5 kg 15.Sól (opak. do 1 kg ) -900 kg 16.Woda mineralna niegazowana ( opak. PET 1,5l) - 900 szt 17.Żelatyna spożywcza - 5 kg 18.Śledzie w oleju (opak. szklane lub z tworzywa sztucznego) -50 kg 19.Fasola (opak. do 1 kg ) - 700 kg 20.Groch łuskany (opak. do 1 kg ) - 400 kg 21.Margaryna śniadaniowa kostka (opak. 250 g) - 4200 kg 22.Olej uniwersalny (opak. do 1 litra ) - 500 l 23.Koncentrat pomidorowy 30% (opak. do 1 kg ) - 1000 kg 24.Mak - 1 kg 25.Rodzynki - 4 kg 26.Pieczywo lekkie pszenne Wasa (opak. do 1 kg ) -10 kg 27.Pieczywo lekkie żytnie Wasa (opak. do 1 kg ) -10 kg 28.Kasza gryczana (opak. do 1 kg ) -400 kg 29.Kasza jęczmienna (opak. do 1 kg ) - 1100 kg 30.Kasza manna (opak. do 1 kg ) -300 kg 31.Makaron świderki (opak. do 1 kg ) - 2500 32.Mąka pszenna typ 500 (opak. do 1 kg ) - 1500 kg 33. Musli tradycyjne (opak. do 1 kg ) - 4 kg 34.Płatki kukurydziane (opak. do 1 kg ) - 15 kg 35.Płatki owsiane (opak. do 1 kg ) -50 kg 36.Ryż (opak. do 1 kg ) -1800 kg 37 Uszka z grzybami -40 kg 38.Budyń śmietankowy - 5 kg 39.Jaja - 32000 szt 40.Groszek konserwowy (opak. do 1 kg ) -20 kg 41Kwasek cytrynowy -2 kg Pakiet B 1.Aromat w płynie do ciasta - 1 litr 2.Barszcz czerwony instant -65 kg 3.Rosół warzywny (bulion) -200 kg 4.Cynamon -10 kg 5.Czosnek granulowany - 40 kg 6. Kminek -2 kg 7.Liść laurowy -4 kg 8.Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw (opak. do 1 litra) - 900 l 9.Majeranek -10 kg 10.Ocet (10%) - 80 l 11.Papryka słodka -25 kg 12.Pieprz czarny -25 kg 13.Sos boloński-instant -50 kg 14.Sos pieczeniowy -instant - 50 kg 15.Ziele angielskie - 4 kg 16.Żurek-instant -70 kg 17.Koperek suszony (opak. do 1 kg ) -20 kg 18.Pietruszka suszona (opak. do 1 kg ) -20 kg Pakiet C 1.Burgery rybne mrożone - 500 kg 2.Paluszki rybne mrożone -500 kg 3.Ryba mrożona - kostka (mintaj) -100 kg 4.Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona -400 kg 5.Marchew mrożona -200 kg 6.Marchew z groszkiem mrożona -200 kg Pakiet D 1.Szprot w pomidorach ( opak. do 170 g) - 510 kg 2.Śledz w oleju ( opak. do 170 g) - 340 kg 3.Paprykarz szczeciński (opak. do 330 g) - 825 kg 4.Konserwa turystyczna (opak. do 300 g) - 600 kg 5.Konserwa wieprzowa ( opak. do 300 g) - 600 kg 6.Pasztet mazowiecki ( opak. do 300 g) -300 kg 7.Pasztet drobiowy ( opak. do 131 g) - 262 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158300005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.s3w.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną